icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
21. mar 2012

@monika1091 vidno že si prvorodička 😀 😀 😀
😅
bodka ked najdeš pekné čiapočky pošli link 😉

monika1091
21. mar 2012

ja 18 tt
@miskachrumka no mam male brusko ..... :( ale dufam v to ze sa mi zvadsi omnoho

miskachrumka
21. mar 2012

@monika1091 no ja som nemyslela bruško ale to že si chcela aby spalo v noci 😅
saranata až teraz som videla fotky pekné bruško ja mám podobne velké 😉 😉

monika1091
21. mar 2012

@miskachrumka aha zle som ta pochopila..... 🙂 ....... ja viem ale aspon ma nechaj v tom ze to bude poslusne a v noci bude spat .......:-P

miskachrumka
21. mar 2012

@monika1091
@monika1091 no okej 🙂

monika1091
21. mar 2012

@miskachrumka ukaz ty svoje brusko 🙂

madzik
21. mar 2012

@monika1091 To je fajn,ja to citim kazdy vecer a niekedy cely den nonstop moc ma to tesiii 🙂

monika1091
21. mar 2012

@madzik zas hemzenie citim malokedy ale steklenie kazdy den 🙂

nessy
21. mar 2012

@bodka70 hej hej su krasne 😀 😀

nessy
21. mar 2012

@saranata jaaaj tak mne uz skor 😀 musim aj ja nieco uz odfotit 😀

tamara2307
21. mar 2012

Dnes som mala volať sestričke za výsledky krvi+sona, ktoré mi robili v 17tt.. a nepovedala mi nič, len toľko, že treba ísť k doktorovi..takže ak som sa správne dovtípila, tie výsledky dobré nemám 😢 vraj mám ísť za doktorom, lebo ma chce poslať na ďalšie vyšetrenie.. predpokladám, že to bude amnio.. dnes zas nebudem spať ☹ ☹ ☹ čo si o tom myslíte?

katja_
21. mar 2012

@tamara2307 ja si myslim ze vela dievcatam tie vysledky vysli nie dobre a maju doma zdrave deti a aj naopak , ja som bola vopred rozhodnuta ak vyjde dobre prenatalny...ze toto riesit nebudem a este by som sla na morfo utz ...rozhodnutie je na tebe a a kazdopadne uvidis co ti povie lekar...vobec nato nemysli prckovi to neprospeje neboj nic

loralo
21. mar 2012

@tamara2307 heeeej suseda, zakazujem ti negativne mysliet!!! 🙂 aj tu su baby,ktore nameli najlepsie vysledky a aj v mojom okoli su take tehulky, ale nakoniec dalsie vysetrenia ukazali ze babo je ok. prosim ver, ze vsetko bude v poriadku a hlavne prosim ta nenechaj sa dotlacit na amnio strachom, strach je zly radca. mysli pozitivne, nic ine zatial nemozes pre malinke a seba urobit a je to pri tom taaaaaaaak dolezite (pozitivne myslenie).
VSETKO BUDE V PORIADKU 🙂

tamara2307
21. mar 2012

@katja_ @loralo snažím sa nájsť nejaké pozitívne príspevky ohľadom zlých výsledkov a našťastie ich je tu neúrekom, takže asi len predsa dnes budem spať..aspoň sa posnažím. S tým amniom ešte neviem, čo porobím, ak mi ho Dr. odporučí. ale asi sa budem pýtať na morfologický, ktorý sa babám viac pozdáva.

katja_
21. mar 2012

@tamara2307 ja som bola rozhodnuta ak by som ich mala zle ze pojdem na morfo k lekarovi ktory je dobry na geneticke defekty a tak - oni uz vedia koho poslat a koho nie na amnio

tamara2307
21. mar 2012

@katja_ ešte čakáš na výsledky?

katja_
21. mar 2012

@tamara2307 nie mam ich ok alech v poriadku ale hovorim ze ja som bola rozhodnuta ze to proste riesit nebudem, az ked by mi povedali na tom morfo utz ze mi to odporucaju vtedy by som isla.

tamara2307
21. mar 2012

@katja_ jaj tak, v dobrom závidím tie výsledky 😔 no nič iné mi neostáva, len čakať do zajtra. dám vedieť, ako som dopadla. ďakujem za povzbudivé slová

katja_
21. mar 2012

@tamara2307 praveze podla mna nemas co, ja to nejaky blby pomer neviem coho setkeho, kopec bab to vystresuje, kamoska s kvoli tomu pomaly zrutila a jej mala ma 2 rocky je krasna nadherna a mudra, a teda ti poviem jej davali take percenta na vselijake syndromy a pritom nic

loralo
21. mar 2012

baby prosim vas, poradte mi, ktore hodinky sa vam viac pacia?

loralo
21. mar 2012

@tamara2307 uz sa mi to pletie, tolko nas tu pise, ty uz citis pohyby?

obycko
21. mar 2012

@tamara2307 Ahoj. Aj ja som mala zle vysledky. Dokonca som mala podozrenie na downov syndom 1:20 a bábätko bude zdrave. Hodnotu Papp-A som mala 0,13 Mom. Co je rekordne nizka. Bola som na amnio, ale tak ja mam uz aj dost rokov a aj vsemozne veci za sebou. Tak sa nestresuj. Dokonca ten docent, ktory to robi v BA na Zeleznicnej nemocnici kde som bola ja u neho nam povedal, ze 90% tychto testov je falosne pozitivnych.

obycko
21. mar 2012

@loralo trosku sa v hodinach vyznam. Mas ich kody? Poviem ti ktore su kvalitnejsie. 😉

loralo
21. mar 2012

@obycko super, napisem ti kody. ale tipujem, ze jedny budu o triedu lepsie lebo pri prvych je cena 249 a pri druhych okolo 380 a viac.
1.LIW500DE-1A
2.liwm1100db-1a

DAKUJEM

nessy
21. mar 2012

@loralo mne sa pacia tie napravo su uzasne 😀 😀 😀

loralo
21. mar 2012

@nessy vsaaaaaaaaaaaaaaak aj mne sa tie ovela viac pacia, ale su hrozne drahe. na nete sa najlacnejsie daju objednat za 375e

loralo
21. mar 2012

@nessy a obrazok to je nic, ja ked som ich videla nazivo, uz neviem najst ziadne, co by sa im vyrovnali. to vnutro hra tak do tmavo perletova, tak nadherne zvlastne sa to meni, no nadhera proste 🙂

nessy
21. mar 2012

@loralo hmmm to ked uz araz nieco padne do oka 😀 😀 😀 poznaaam
no su dost drahe,ja som mojmu kupovala ked sme este zili v irsku za 480 brutal cena ale tak tam som si tzo mohla dovolit 😀 to boli tisoti taka specialna edicia v prilbe,on je taky sportovy typ a sa mu hrozne pacili,ich stale okukoval
ale tieto su uzasne,take sportovo elegantne 😀

loralo
21. mar 2012

@nessy hej, presne take, sportovo elegantne sa mi pre mojho manzela, otca mojho dietata 😀 hodia. toto su presne argumenty, ktorymi si oddovodnujem, kupu takych drahych hodiniek, manzel a otec mojho dietata 😀

saranata
21. mar 2012

@monika1091 hej od 16tt 🙂