Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
ja 18 tt
@miskachrumka no mam male brusko ..... :( ale dufam v to ze sa mi zvadsi omnoho
@monika1091 no ja som nemyslela bruško ale to že si chcela aby spalo v noci 😅
saranata až teraz som videla fotky pekné bruško ja mám podobne velké 😉 😉
@miskachrumka aha zle som ta pochopila..... 🙂 ....... ja viem ale aspon ma nechaj v tom ze to bude poslusne a v noci bude spat .......:-P
@monika1091
@monika1091 no okej 🙂
@miskachrumka ukaz ty svoje brusko 🙂
@monika1091 To je fajn,ja to citim kazdy vecer a niekedy cely den nonstop moc ma to tesiii 🙂
@madzik zas hemzenie citim malokedy ale steklenie kazdy den 🙂
Dnes som mala volať sestričke za výsledky krvi+sona, ktoré mi robili v 17tt.. a nepovedala mi nič, len toľko, že treba ísť k doktorovi..takže ak som sa správne dovtípila, tie výsledky dobré nemám 😢 vraj mám ísť za doktorom, lebo ma chce poslať na ďalšie vyšetrenie.. predpokladám, že to bude amnio.. dnes zas nebudem spať ☹ ☹ ☹ čo si o tom myslíte?
@tamara2307 ja si myslim ze vela dievcatam tie vysledky vysli nie dobre a maju doma zdrave deti a aj naopak , ja som bola vopred rozhodnuta ak vyjde dobre prenatalny...ze toto riesit nebudem a este by som sla na morfo utz ...rozhodnutie je na tebe a a kazdopadne uvidis co ti povie lekar...vobec nato nemysli prckovi to neprospeje neboj nic
@tamara2307 heeeej suseda, zakazujem ti negativne mysliet!!! 🙂 aj tu su baby,ktore nameli najlepsie vysledky a aj v mojom okoli su take tehulky, ale nakoniec dalsie vysetrenia ukazali ze babo je ok. prosim ver, ze vsetko bude v poriadku a hlavne prosim ta nenechaj sa dotlacit na amnio strachom, strach je zly radca. mysli pozitivne, nic ine zatial nemozes pre malinke a seba urobit a je to pri tom taaaaaaaak dolezite (pozitivne myslenie).
VSETKO BUDE V PORIADKU 🙂
@katja_ @loralo snažím sa nájsť nejaké pozitívne príspevky ohľadom zlých výsledkov a našťastie ich je tu neúrekom, takže asi len predsa dnes budem spať..aspoň sa posnažím. S tým amniom ešte neviem, čo porobím, ak mi ho Dr. odporučí. ale asi sa budem pýtať na morfologický, ktorý sa babám viac pozdáva.
@tamara2307 ja som bola rozhodnuta ak by som ich mala zle ze pojdem na morfo k lekarovi ktory je dobry na geneticke defekty a tak - oni uz vedia koho poslat a koho nie na amnio
@katja_ ešte čakáš na výsledky?
@tamara2307 nie mam ich ok alech v poriadku ale hovorim ze ja som bola rozhodnuta ze to proste riesit nebudem, az ked by mi povedali na tom morfo utz ze mi to odporucaju vtedy by som isla.
@katja_ jaj tak, v dobrom závidím tie výsledky 😔 no nič iné mi neostáva, len čakať do zajtra. dám vedieť, ako som dopadla. ďakujem za povzbudivé slová
@tamara2307 praveze podla mna nemas co, ja to nejaky blby pomer neviem coho setkeho, kopec bab to vystresuje, kamoska s kvoli tomu pomaly zrutila a jej mala ma 2 rocky je krasna nadherna a mudra, a teda ti poviem jej davali take percenta na vselijake syndromy a pritom nic
@tamara2307 uz sa mi to pletie, tolko nas tu pise, ty uz citis pohyby?
@tamara2307 Ahoj. Aj ja som mala zle vysledky. Dokonca som mala podozrenie na downov syndom 1:20 a bábätko bude zdrave. Hodnotu Papp-A som mala 0,13 Mom. Co je rekordne nizka. Bola som na amnio, ale tak ja mam uz aj dost rokov a aj vsemozne veci za sebou. Tak sa nestresuj. Dokonca ten docent, ktory to robi v BA na Zeleznicnej nemocnici kde som bola ja u neho nam povedal, ze 90% tychto testov je falosne pozitivnych.
@loralo hmmm to ked uz araz nieco padne do oka 😀 😀 😀 poznaaam
no su dost drahe,ja som mojmu kupovala ked sme este zili v irsku za 480 brutal cena ale tak tam som si tzo mohla dovolit 😀 to boli tisoti taka specialna edicia v prilbe,on je taky sportovy typ a sa mu hrozne pacili,ich stale okukoval
ale tieto su uzasne,take sportovo elegantne 😀
@monika1091 hej od 16tt 🙂

@monika1091 vidno že si prvorodička 😀 😀 😀
😅
bodka ked najdeš pekné čiapočky pošli link 😉