Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@loralo mineralne sklo je bezne. Tie druhe maju zafirove, co je nerozbitne. 🙂 A vyzam sa v tom len preto, ze pracujem v tejto oblasti uz niekolko rokov. 😀 Co sa tyka ceny, tak je primerana znacke a vlastnostiam. Aj ked za taku cenu sa daju zohnat aj prestiznejsie znacky. Ale je to vec vkusu. Inak dobry vyber. Mne osobne sa pacia dizajnom tie v lavo, ale vlastnostami tie v pravo.
@loralo A čo sa tyka nakupu cez net je to zlozite. Zaruku mas tak ci tak 2 roky ako v kamennom obchode. V eshope mozes vratit tovar do 7 dni bez udania dovodu. V kamennom obchode to neplati. Otazna je kvalita a povod. Cez eshop moze prist hocico. Zalezi kto je dodavatel do konkretneho eshopu.
@obycko tak moj priatel ma strasne rad hodinky STORM a mal jedny, ktore boli zevraj s nerozbitnym sklickom ale dajako nevydrzalo, lebo jemu sa rozbilo 😒 , ale tak nastastie mu ich zobrali naspat, lebo to bol starsi model a uz ich nemali, tak si mohol vybrat nove. 🙂
@monika1091 ja mám tolko fotiek bruška že koniec ale sorry len pre priatelov !
@19vierka84 vitaj ty tiež kde mrzneš 😀 si tu dlho nebola 😒
@monika1091 ale aby si nepovedala tak ti jednu ukážem je to najnovšia ! 😵
Baby aku značku podprseniek si kupujete počas tehu mne už tie moje niesu dobré už skoro 2mes .máte niečo overené neviem akú podprdu si už budem dávať na konci tehu 😅
@miskachrumka cau, bola som tu, len cez vikend tu je mrtvo a vcera a aj dneska som bola cely den prec. vonku je krasne, tak sa mi doma sediet nechce a tak som skoro cely den na zahradke a pomalicky pracujem 🙂 Inak ako maly, uz je to v skolke lepsie?
@miskachrumka ja nemam ziadnu znacku,ja som si kupila v tescu dve za 10e v akcii 😀 😀
na tu chvilu stacia
@19vierka84 vieš čo sme na tom rovnako zatial slzičky ráno hlavne a trucovanie ...a otázky maminka prideš ?určite ?
mi hned je do plaču ale zvykne si musí každe dieta tím prejde
@nessy aha 😀
@miskachrumka ja si kupujem bud v KIKU, alebo v tescu, nakolko sa vlete strasne potim a kazdy druhy den som si musela dat novu a su to jedine co mi sedia, lebo mne ked som mala cca 12 rokov, tak mi zistili ze mi narastla hrudna kost smerom von.
@19vierka84 dakujem za rady babizne 😉
@19vierka84 v kiku som si naposledy kupila pekne šaty na leto a popod legíny 🙂
@miskachrumka urcite hej, len si treba davat aj pozor, lebo sa moze stat ze mu skolka nebude vyhovovat. jedna znama s tym mala problem, dala dceru do skolky akazdy den tam s revom chodili a stale bola chora, na dalsi rok ju dali do druhe a uplna parada, sa tam normalne tesi. inak co by sme aj od tych deti vlastne chceli, tri roky sme cele dni s nimi a nakoniec ich na vacsinu dna strcime do skolky, nech je tam s cudzymi detmi 🙂
@19vierka84 asi tak preto je to tažké aj pre ne aj pre nás rodičov !no je to dobre aj prenich ved si musia zvykaž na kolektív potom pojde škola na vela rokov a tam sa už nedá cúvnuť 😒
@miskachrumka a aj vacsina chlapcov je naviazana na maminky a zase naopak podla mna. za chvilku to prejde, ked si tam najde kamartov a potom tam bude chodit s usmevom 🙂
@19vierka84 verím a dúfam že to bude všetko okej čo najskor 🙂
@miskachrumka jasne bude to ok neboj, niekedy to trva aj meisace u niektorych neboj on si zvykne, si sa proste moc dobre starala no 😀
@miskachrumka
ja som si kúpila túto
http://www.najlacnejsisport.sk/sportova-podprse...
všetko drží, je vzdušná, nepotím sa...
@monika1091 a ja kopance a otacanie normalne ked sa otaca mam vypuklinky :D
@19vierka84 zafirove sklo znamena neposkriabatelne a nerozbitne pri naraze. Ked ti tresnu na hranu skla, rozbiju sa aj tie, ale je to ovela ovela tazsie, ako ked maju mineralne sklo, co bezne poskriabes aj suchnutim o stol.
@loralo štandardná značka znamena to, ze ich ma veeelmi vela ludi, ale to neznamena ze su vlastnostami zle. Prestiznejsia znacka znamena ze su viac vychytene. Nieco ako ked si kupis auto Octaviu a ked si kupis Mercedes. Obe su dobre, ale Mercedes znie lepsie. 🙂 Chapes?
A tie druhe maju tiez dobre vlastnosti. Neboj. Fakt je to len o peniazoch a o znackach. Ja robim s klenotami uz roky a nosim AJ obycajne imidzove hodiny za par Eur. Pokial sa ti pacia tak je jedno ktore kupis. Tak ci tak ako som uz pisala je tam zaruka 2 roky. Ale ta sa vztahuje len na strojcek. Remienok a ostatne je zo zaruky vynate. Vela ludi si to pri hodinach neuvedomuje.
krásny den tehulky🙂

@loralo Tak jednoznačne tie v pravo liwm1100db-1a. Maju nerozbitne sklo, su odlahčene a maju specialnu karbidovu upravu proti mechanickemu opotrebeniu. Jedine minus je, ze sa nebude moct v nich potapat, ale kupat v pohode. Ale tak neviem ci on vobec tuto vec by vyuzil. 🙂 Inak ich uplne odporucam.
http://www.ehodinky.cz/files/tabulka_vodotesnos...