Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@trutka ešte to dostaneme baby , treba mysliet pozitívne, horšie to bude buduci tok s tým Rodič.príspevkom a prídavkami , to sa mozme tešit
hlavne ze tam na urade sociálnych vecí a rodiny nebude sediet ten potkan Mihál , lebo to by sme padli uplne na hubu, taký človek na takomto ministerstve nemá čo robit, s tým jeho vyhlasením ze on má 400 eur na dva dni!!to bola odpoved na otázku Ako by vedel vyzit s dnesneho priemerneho dochodku 300 eur? pes jeden
ja to mozno zistim az na 12-teho, ale mam pocit ze to bude baba, tak uvidime 🙂
@19vierka84 veeeľmi krásne ďakujem 🙂 ty kedy ideš, ešte nevieš čo to bude?
@mishuu ja idem az 12.04. minule mi sono nerobila, tak neviem, len si myslim ze to bude baba, mam takeho tusaka, ale tak mozno sa mi to len zda
@19vierka84 tak držím palce, nech je to čo si želáš, ale uvidíš, že v tej chvíli ako ti povie pohlavie, tak sa budeš tešiť nech je to hocičo a budeš to bábo ľúbiť zrazu ešte akosi viac 😉 😵
@mishuu budem sa tesit aj ked to bude chlapec, hlavne nech to je zdrave 🙂
inak baby co uz mate deti, je mi mala podrda, tak sa chcem opytat ci ma zmysel si ju odkladat, lebo neviem ci sa po porode a kojeni mozem vratit k povodnemu cislu,co mam teraz alebo ani nie.
@nessy ja som brala vitaminy, len prve tri mesiace a to len preto ze mi moc nechutilo jest, teraz beriem uz len kyselinu listovu a sem tam magnezium. podla mna ak mu bude nieco chybat, tak si to vypyta 🙂
@19vierka84
@saranata no tak mne chuti vsetko 😀 ja som mala nechut pri malej ale pri tomto vajcakovi jem kazdu chvilu 😀 😀 😀
@19vierka84 ja ho neznasam dementa 😝
ja ho nazyvam hitler,lebo dokaze zmanipulovat ci starych aj mladych.... 😠
@19vierka84 inak co pocuvam je nejak viac chlapcekov tento rok ako bab 😀 okolo mna mam zatial dve a inak chalani aj co tu citam 😀
aspon nebude tolko starych dievok 😀
@19vierka84 ja by som si ju nechala vela bab sa vratilo 😀 tak ale zalezi od vela veci asi 😀
@trutka no to je taka pristrojova,nie ihlamy. a je to novinka a je to dost drahe ale mavaju akcie na tych zlavnenych strankach tak som to vyuzila a vyskusala a nieco som schudla 😀 hlavne brucho ja potrebujem ja som dala za sedenie 5o tusim ale uz som to aj lacnejsie videla,dost casto boli akcie,tak si na nejaku pockam 😀
@19vierka84 , tú podprdu si nechaj, aby ti ešte priveľká nebola 😀 😀 😀.
Je to prípad od prípadu - niekomu ostanú väčšie, niekomu sa "vykoja" a úplne zmenšia, niekomu sa vyťahajú, niekomu ostanú pekné 😉
Ja osobne som ten šťastnejší prípad, z mojich "nula celá nula ništ" 😀 😀 😀 sa po 2 kojeniach stali pekné jednotky a v tehotenstve a pri kojení mám dvojky. A vôbec sa mi nevyťahali a neovisli, ostali pekné vzpriamené 😉 a to mám už po 40-tke. 😉
@mishuu blahoželám k dievčatku 🙂 a aké meno dáte? no ja som teraz už viac na sladké, v prvom trimestri som sladké nemohla ani cítiť, tak som myslela, že možno bude baba, ale ako to tu tak čítam, tak asi to je blbosť, že pri sladkom sa rodia dievčatká 😉
@saranata @bodka70 @nessy @trutka @19vierka84 tak ja dúfam, že ak aj nejaké zmeny ohľadom toho príspevku schvália, tak to do augusta nestihnú 😠 strašne ma štve, že robím 11 rokov bez prestávky, platím riadne dane a odvody a nakoniec ja ten príspevok nedostanem a nejaká cigánka, čo v živote nerobila, ho dostane 😠 katastrofa
@bobi3 no ved presne pre to sa ja rozčulujem , a nie sme jedine, to je tu na hlavu postavene! vzdy budu vo výhode tí čo nerobia , tak načo robit , nemaju motiváciu ziadnu, maju deti pre biznis s dávkami, a nikto tomu neurobí koniec , všetci su posraní z rasizmu a Bruselu, hlavne ze s Francuzska cigánov deportovali, takze niekto si to dovolit moze. ách na nervy totok🙂
ale snád to tak bude ze to ešte stihneme 😀
@nessy ved jej to vysvetli že to bude rovnako krásne !
že je jedno či to je sestra alebo braček ! nejak snou kecať a vysvetliť jej to !

@mishuu gratulujem k dievcatku 😀 mate uz aj meno vybrate?