icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

bobi3
26. mar 2012

@saranata ja som si to pomýlila, v piatok idem na morfologický, 3D si chcem dohodnúť teraz vo štvrtok na poradni 😉

bobi3
26. mar 2012

@porinka jáj, to si už písala, ale to je v pohode, nie?

porinka
26. mar 2012

@bobi3 ja viem, nejako to neriešim 😎

nastasyk
26. mar 2012

@obycko vdaka za povzbudenie, snazim sa mysliet pozitivne a byt kludna🙂 len v ten piatok som to moc emocne nezvladla, ale uz som OK🙂

bobi3
26. mar 2012

@porinka hlavne nech je drobcovi dobre, všetko ostatné je jedno... samozrejme neodporúča sa pribrať veľa kvôli cukrovke alebo iným ťažkostiam v tom poslednom trimestri, no vvraj 12-16kg je ok... Ja by som sa tiež rada držala do tej hranice, uvidíme 😉

miskachrumka
26. mar 2012

Ale ste zase popísali 😀 😀
nejdem ani čítať 🙂
zajtra teda idem obvodnej už som volala stím srdcom že čo to je že mi možu urobiť jedine EKG nič iné al tam to hádam zistia čo sa deje ☹

miskachrumka
26. mar 2012

@bobi3 musí byť presne na 20tt či može byť aj v 19tt ?

trutka
26. mar 2012

@nati04 ahoj.aj ja idem na morfo k cunderlikovi 3.4 a ty?
@bobi3 cunderlik robi na kramaroch tusim v pondelok a v stredu doobeda,inak je tusim u seba v ordinacii v Horskom parku

nati04
26. mar 2012

@trutka aj ja idem 3.4. ;) o 16 hod ty?

trutka
26. mar 2012

@nati04 16:20 😀

nati04
26. mar 2012

@trutka jej tak to sa určite tam stretneme 🙂 uz sa tešis?ja veľmi som zvedava 🙂 na malého anjelika

trutka
26. mar 2012

@nati04 aj ja som zvedava,my tam ideme kvoli pozitivnemu screeningu.tak to tam budeme ako na pase,som myslela ze to bude dlhsie trvat

nati04
26. mar 2012

@trutka aj ja som si myslela že to bude na
Dlhšie a ak sa mozem spýtať máš uz viac rokov že ti vyšiel tak ten screening?moju kamosku tiez takto nalakali a má krajského syna len podľa mna jej vyšli preto tak že mala po 30tke

trutka
26. mar 2012

@nati04 mam 26,aj nas nalakali,ale dufame ze bude vsetko v poriadku.a som aj zvedava ci bude chlapcek alebo nie.ale ak neukaze 😀 tak 4.4 budu uz aj vysledky z amnio tak uz budeme vsetko vediet na 100 %

nati04
26. mar 2012

@trutka určite to bude dobre neboj sa ver ;)

loralo
26. mar 2012

baby, ake postielky idete kupovat? cenu a tip poprosim, nech sa inspirujem, dakovala 🙂

vierazit198
26. mar 2012

ahojte dievčatá prosím Vás nemáte aj by také akoby tvrde bruško.. keď si ho hladkám tak to prejde.. stále sa bojím som taký bojko... proste cítim stále bruško také ako by ma tam niečo tlačilo.. stále rozmýšlam či je bábatko ok.. všetko dobré

saranata
26. mar 2012

@vierazit198 to je uplne normálne, asi treba trochu povolit s tým strachom , ja viem ze to je pre niektoré ťažke ale naozaj v podstate kým zena nekrváca a nemá trhavu silnu bolest v podbrušku spojenu so spinením a krvacaním tak sa nič nedeje
všetky orgány sa ti postupne posuvaju tlakom rastucej maternice takze naozaj je to ok
užívaj si to tehotenstvo a teš sa z babatka 🙂 😉

porinka
26. mar 2012

@loralo
ja som si vybrala takúto
http://www.kocikyskalica.sk/obchod-kociky/posti...
dá sa dokúpiť aj komoda, aj väčšia skriňa, doplnky napr

porinka
26. mar 2012

@vierazit198
možno sú to len vetry... 🙂 🙂 🙂 a naozaj, netraba panikáriť, stres je najväčší nepriateľ tehuliek

loralo
26. mar 2012

@porinka krasna, len dost vysoka cena, ci nezijem v realite? 🙂

loralo
26. mar 2012

@porinka preco si sa rozhodla pre tuto?

porinka
26. mar 2012

@loralo
proste mi padla do oka 😉 😉 😉 a preto, že nie je ako klasické postieľky...a videla som aj drahšie 😕

bobi3
26. mar 2012

@porinka presne takúto idem objednávať aj ja 😅 aj komodu k tomu 😉
@miskachrumka čo konkrétne myslíš? no mne budú morfologický robiť na konci 21tt...

porinka
26. mar 2012

kočky, link o tom, kde sa skrýva náš váhový prírastok

http://www.predporodnapriprava.sk/index.php?loc...

saranata
26. mar 2012

@miskachrumka som ti písala , morfo sa robí v rozmedzí 18-22 tt , je to v pohode ak ideš v 19tt , ved lekári vedia čo robia a vedia ze budeš v 19tt 🙂

miskachrumka
26. mar 2012

@saranata 😉 😉
ja viem len som chcela vedieť další nazor 🙂

saranata
26. mar 2012

@miskachrumka aha , toto ale nie je moj názor ale všeobecný fakt 🙂
moj názor je ze v tomto rozmedzí je to zrejme ok, aj ked sa uvádza ze z diagnostickeho hladiska je na morfologiu najlepší 20tt, takto mi to povedal aj Mudr Holán , uznávaný sonografista v Medifere

loralo
26. mar 2012

@porinka mas pravdu, ved prave preto chcem vediet, podla coho kupujete lebo su zase aj o dost lacnejsie a chcela by som pocut, preco take nekupovat

loralo
26. mar 2012

baby a co tie kociky Espiro? poznate?