Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
Ale ste zase popísali 😀 😀
nejdem ani čítať 🙂
zajtra teda idem obvodnej už som volala stím srdcom že čo to je že mi možu urobiť jedine EKG nič iné al tam to hádam zistia čo sa deje ☹
@bobi3 musí byť presne na 20tt či može byť aj v 19tt ?
baby, ake postielky idete kupovat? cenu a tip poprosim, nech sa inspirujem, dakovala 🙂
ahojte dievčatá prosím Vás nemáte aj by také akoby tvrde bruško.. keď si ho hladkám tak to prejde.. stále sa bojím som taký bojko... proste cítim stále bruško také ako by ma tam niečo tlačilo.. stále rozmýšlam či je bábatko ok.. všetko dobré
@vierazit198 to je uplne normálne, asi treba trochu povolit s tým strachom , ja viem ze to je pre niektoré ťažke ale naozaj v podstate kým zena nekrváca a nemá trhavu silnu bolest v podbrušku spojenu so spinením a krvacaním tak sa nič nedeje
všetky orgány sa ti postupne posuvaju tlakom rastucej maternice takze naozaj je to ok
užívaj si to tehotenstvo a teš sa z babatka 🙂 😉
@loralo
ja som si vybrala takúto
http://www.kocikyskalica.sk/obchod-kociky/posti...
dá sa dokúpiť aj komoda, aj väčšia skriňa, doplnky napr
@vierazit198
možno sú to len vetry... 🙂 🙂 🙂 a naozaj, netraba panikáriť, stres je najväčší nepriateľ tehuliek
@porinka presne takúto idem objednávať aj ja 😅 aj komodu k tomu 😉
@miskachrumka čo konkrétne myslíš? no mne budú morfologický robiť na konci 21tt...
kočky, link o tom, kde sa skrýva náš váhový prírastok
@miskachrumka som ti písala , morfo sa robí v rozmedzí 18-22 tt , je to v pohode ak ideš v 19tt , ved lekári vedia čo robia a vedia ze budeš v 19tt 🙂
@saranata 😉 😉
ja viem len som chcela vedieť další nazor 🙂
@miskachrumka aha , toto ale nie je moj názor ale všeobecný fakt 🙂
moj názor je ze v tomto rozmedzí je to zrejme ok, aj ked sa uvádza ze z diagnostickeho hladiska je na morfologiu najlepší 20tt, takto mi to povedal aj Mudr Holán , uznávaný sonografista v Medifere
baby a co tie kociky Espiro? poznate?

@saranata ja som si to pomýlila, v piatok idem na morfologický, 3D si chcem dohodnúť teraz vo štvrtok na poradni 😉