Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@lucinka1104 hmm, skusala som jest uz v posteli, no ked vstanem a to velmi pomaly, aj tak to ide von. A naposledy som z homeopatik vracala aj ked som nebola tehotna, takze sa trochu bojim. Tebe to pomaha? Ja uz neviem co skusat, lebo som uz vseliake rady citala a praktizovala a nic nepomaha.
@jitus87 no mne byvalo zle vždy až podvečer a zvracievala som ale tie homeopatika vraj pomahaju aj ten čaj no snad ti to rýchle prejde ja teraz nakoniec nie som tehu aj ked mrchu som mala len jeden a pol dna divné
ahojte dievcata 🙂 ja som dnes rada, ze som doma... zaludok mam od rana rozhojdany. to by bolo ok, ale poobede som uz myslela, ze to nerozdycham v robote... aaale studena voda a slane tycinky pomohli 🙂
🙂 hojte, tak nas chcela sestricka objednat az na januar, ale nastastie to zmenila na 21. tak snad uvidime srdiecko 😵
Ale sa nam to tu rozrasta ;)baby cakaju nas tie najkrajsie vianoce ;))
Ale sa nam to tu rozrasta ;)baby cakaju nas tie najkrajsie vianoce ;))
Baby mate niektora info ohladom dnp?ja som bola dnes na sp a nevedeli mi nic povedat co a ako s tǔ bude
@hoogy gestačný zárodok. To je presne to, čo mi doktor povedal a ja som si na to nevedela spomenúť. Toto je moje prvé tehotenstvo a som v tých výrazoch nejaká stratená.
A čo sa týka tej nevoľnosti, tak ešte pred pár dňami som sa chválila, že mi nič nie je. Ale tieto posledné tri sú hrozné. Mne je zle celý deň. A vraj ranné nevoľnosti?! Cítim sa ako keby som bola na lodi. Na kávu, ktorú som mala strašne rada, sa neviem ani pozrieť. A ani na nijaké varené jedlo. Jediné čo do seba ako - tak dostanem je nejaký rožok a jablko. A jednu sekundu mám chuť na niečo a vzápätí už na to nemôžem ani pomyslieť. To bude takto dlho trvať? Našťastie som ešte nezvracala. Ale veľakrát od toho nemám ďaleko. A to ešte musím sedieť v robote a vybavovať klientov. Len čakám, kedy sa pred niektorým vyšabľujem.
ahojte, ja som vcera citala ze je dobre si robit zazvorovy caj, aj som si ho hned spravila aj teraz rano ho popijam v robote a zda sa ze je to trosku lepsie. Ale zazrak od toho necakajte, fakt len ze nezvraciam.
ahojte, tak som prisla od dr. mame uz aj srdiecko a dalsiu kontrolu uz mam az 20.1. vlastne poradnu. 🙂
ahojte 🙂 taak aj ja sa pridávam 🙂 🙂
Ja som v 7 tt a uz je srdiecko 🙂 dufam ze bude vsetko ok nadalej. Aj vam drzim palce!!

o.k,dakujem za podporu 🙂