icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

dominikati
12. dec 2011

o.k,dakujem za podporu 🙂

jitus87
12. dec 2011

@lucinka1104 hmm, skusala som jest uz v posteli, no ked vstanem a to velmi pomaly, aj tak to ide von. A naposledy som z homeopatik vracala aj ked som nebola tehotna, takze sa trochu bojim. Tebe to pomaha? Ja uz neviem co skusat, lebo som uz vseliake rady citala a praktizovala a nic nepomaha.

hoogy
12. dec 2011

@jitus87 mne tiez nic nepomaha. mam taky cas ze od 12 asi do 5 (no dnes len do 4) mi nebyva zle. vtedy sa v pohode naobedujem dam si dezert.ale ked zjem nieco po 5 tak mi je zle. pri malom mi nic nebolo :(

lucinka1104
12. dec 2011

@jitus87 no mne byvalo zle vždy až podvečer a zvracievala som ale tie homeopatika vraj pomahaju aj ten čaj no snad ti to rýchle prejde ja teraz nakoniec nie som tehu aj ked mrchu som mala len jeden a pol dna divné

asemilka
12. dec 2011

ahojte dievcata 🙂 ja som dnes rada, ze som doma... zaludok mam od rana rozhojdany. to by bolo ok, ale poobede som uz myslela, ze to nerozdycham v robote... aaale studena voda a slane tycinky pomohli 🙂

aamonka
12. dec 2011

🙂 hojte, tak nas chcela sestricka objednat az na januar, ale nastastie to zmenila na 21. tak snad uvidime srdiecko 😵

hoogy
12. dec 2011

@aamonka aspon to uz budes mat za sebou. to je blbe ze tie sviatky teraz idu. ja som musela ist uz minuly piatok lebo moja dr. ma uz do vianoc len zastupovanie a chcela ma sama pozriet. a kedy mas termin.ja som tu oc nebola posledne 4 dni tak som si nevsimla

tannia87
12. dec 2011

Ale sa nam to tu rozrasta ;)baby cakaju nas tie najkrajsie vianoce ;))

hoogy
12. dec 2011

@tannia87 mna uz druhe najkrajsie 🙂 maly je majovy tak som mala uz aj brusko pred 3 rokmi na vianoce 🙂

aamonka
12. dec 2011

@hoogy termin mi vychadza 13.8. podla poslednej MS, ale ovulku som mala o par dni neskor. no, moja dr robi len streda, stvrtok, tak to musela sestricka poposuvat...ale aby sa stihli odbery, tak uz v dec 😉

kosska3003
12. dec 2011

@tannia87 no presne ako @hoogy pise aj ja mam majovcatko a pred 3 rokmi som uz mala brusko teraz sice nebude ale tiez to budu pekne vianoce som zvedava co povie svokra tej to povieme az na vianoce moja mama to vie

tannia87
12. dec 2011

Ale sa nam to tu rozrasta ;)baby cakaju nas tie najkrajsie vianoce ;))

tannia87
12. dec 2011

Baby mate niektora info ohladom dnp?ja som bola dnes na sp a nevedeli mi nic povedat co a ako s tǔ bude

mg25
13. dec 2011

@hoogy ...ja to mam podobne, pocas celeho dna mi je dobre cca od 13.00 do tej 18.00 okrem toho je mi 🤐 ...ak sa mozem teda pridat k vam 🙂

elinor42
13. dec 2011

@hoogy gestačný zárodok. To je presne to, čo mi doktor povedal a ja som si na to nevedela spomenúť. Toto je moje prvé tehotenstvo a som v tých výrazoch nejaká stratená.
A čo sa týka tej nevoľnosti, tak ešte pred pár dňami som sa chválila, že mi nič nie je. Ale tieto posledné tri sú hrozné. Mne je zle celý deň. A vraj ranné nevoľnosti?! Cítim sa ako keby som bola na lodi. Na kávu, ktorú som mala strašne rada, sa neviem ani pozrieť. A ani na nijaké varené jedlo. Jediné čo do seba ako - tak dostanem je nejaký rožok a jablko. A jednu sekundu mám chuť na niečo a vzápätí už na to nemôžem ani pomyslieť. To bude takto dlho trvať? Našťastie som ešte nezvracala. Ale veľakrát od toho nemám ďaleko. A to ešte musím sedieť v robote a vybavovať klientov. Len čakám, kedy sa pred niektorým vyšabľujem.

dudka1
13. dec 2011

ahojte, ja som vcera citala ze je dobre si robit zazvorovy caj, aj som si ho hned spravila aj teraz rano ho popijam v robote a zda sa ze je to trosku lepsie. Ale zazrak od toho necakajte, fakt len ze nezvraciam.

hoogy
13. dec 2011

@mg25 mame rovnaky termin🙂 aj mne to vychadza na 4.8.

@elinor42 🙂 to sa zoorientujes. ja som pri prvom tehu tiez nic nevedela. a niekedy si myslim ze to bolo aj lepsie. snad to nebude trvat vecne. ja ti neviem ani povedat lebo pri prvom mi nebolo vobec zle. snad do toho 12tt to odzvoni.

dudka1
13. dec 2011

ahojte, tak som prisla od dr. mame uz aj srdiecko a dalsiu kontrolu uz mam az 20.1. vlastne poradnu. 🙂

mona333
13. dec 2011

@dudka1 tak to gratulujem 🙂 a v ktorom si tyzdni? my sme vcera este srdiecko nemali a najblizsie idem az 23.1.

hoogy
13. dec 2011

@dudka1 super gratulujem. to bude cakanie,co? ja idem na dalsiu poradnu az 17.1 😉

jitus87
13. dec 2011

@dudka1 To je skvele. Gratulujem. Ja idem zajtra tak sa tesiiim.

monickapd
13. dec 2011

ahojte 🙂 taak aj ja sa pridávam 🙂 🙂

jitus87
13. dec 2011

@monickapd Tak sa divam Monicka ze to bude uz tretie. 🙂 tak to je skvele, mozes nam radit ako skusena mamina. 🙂 a vitaj.

monickapd
13. dec 2011

@jitus87 aňo...mužík ma presvedčil 🙂 🙂 aa ďakujem 🙂 🙂 jasné, rada poradím, sem sa s otázkami.. 😀

hoogy
13. dec 2011

@monickapd gratulujem 🙂 veru aj moj muz tuzi po 3 detoch 🙂

monickapd
13. dec 2011

@hoogy ďakujem a tiež gratulujem, sme na tom skoro rovnako 🙂 tak hádam nás ešte dobehnete, my sme už skončili 😀

hoogy
13. dec 2011
dudka1
13. dec 2011

Ja som v 7 tt a uz je srdiecko 🙂 dufam ze bude vsetko ok nadalej. Aj vam drzim palce!!

chirabell
13. dec 2011

@dudka1 Ahoj, krasne spravicky, ze je uz aj srdiecko...mozem sa ta opytat, ktory presne si den? ja idem v piatok a rozmyslam, ci uz srdiecko bude ci nie...budem na konci 7tt

chirabell
13. dec 2011

@hoogy ja som vravela, ze sukromku kludne spravim, risknem to, ale az po srdiecku...tak ak vydrzite tolko....bude 🙂