Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@saranata ďakujem, ak by to tak bolo, bude to najlepšia správa za posledných 25 rokov 😉 a aj na to pohlavie som hrozne zvedavá, o zvyšku rodiny ani nehovorím..
@tamara2307 mas tusenie, co by to mohlo byt? 🙂
inac baby, chcem vas poprosit o radu, od zaciatku ma trapi vytok a musim mat stale intimky, ale niekedy, ma to uz tam dole poriadne svrbi a viem, ze to je z toho, ze je to akoby zaparene. ake intimky pouzivate vy? potrebujem nejake priedusne.
@miskachrumka hej aj Tvoj je v Dánsku 😀 😀 😀 to je iná náhoda 😉
@miskachrumka tak na to sa priprav zo škôlky kade čo vymyslí a bude si presadzovať, moji boli anielikovia a ako začali do škôlky tak hrúza a pokračuje doteraz 😀
@ursula5 ja som už písala ze prvý raz to necitim na babu, všetky tabulky vychádzaju na chlapca-tie trafene na nete😀
nechutí mi nič sladke , ale zase ani maso takze bohvie, to su len povery, aj bruško mám gulate uplne😀
ale mne to je jedno, chcem aj chlapca ale ked si uvedomím ze to nebude dievča tak mi je smutno , neviem prečo
hlavne nech je všetko ok🙂
@miskachrumka nooo zvykaj si a vitaj v klube 😀 to je tou skolkou,aj mala odkedy chodi do skolky viac papuluje a je drza a mudruje 😀 😀
@nessy no mne je divne toto aj kvoli tomu ze už len ked začne žena chodit do nemocnice na tie kontroly pred porodom ten mesiac posledny, tak ju porodník automaticky palpačne vyšetruje zdola a kontroluje krčok pri kazdej kontrole, preto ma zaraža ze ked maš jedno tehu za sebou tak píšeš ze si to nezažila...
kočky, čím si natierate brušká??? Ja olejom Weleda, neskôr prikúpim aj olej na masáž hrádze a na cecíky, na mliečko 🙂

@porinka v ramci poradne u svojho