Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka
ja si pýtam fotku pri každom uzv, mám ich už 6 😅
@miskachrumka no v medifere sa platilo nejak do 50 eur, za morfologiu ak si mala papier od lekára tak len 9.90 + 10 eur za objednanie na presný čas, takze tam som neplatila vela
len ten usg na antolskej je tak ze sup sup tak som tomu moc nedoverovala tak som sa objednala aj tam , teraz tam nemá volný termín takze tam nejdem ale moj lekár mi robí tiez morfo tým ze má už super ultrazvuk tak je to v pohode a zadarmo to má u neho
aj na Záhorí parádne fučí 😠 😠 😠 😠
inak mi pekne hrabe z kočíkov, už druhú noc sa mi o nich snívalo...tak som pozatvárala všetky karty, kde mám na ne odkazy a hotovo 😵
@miskachrumka ja za to neplatim. platim akurat 10 eur za to ze som sa objednala na cas a to len kvoli priatelovi, lebo aj on by chcel vidiet krpca. ak budem chciet vediet pohlavie, tak 10 eur co ani moc neviem ci chcem vediet co to bude a 5 eur za fotku co chce priatel, asi aby mohol kazdemu ukazovat co urobil, aj ked vsetko osttne si samozrejme odseriem ja 😀
@19vierka84
@porinka ja som objednáná zakaždým na hodinu a bez poplatku
a fotku si musím pýtat ináč mi sám od seba nedá ako tebe tvoj gyn. ale za nič som ešte neplatila a pritom je tiež sukromný a za ten morfo tiež asi nie lebo ani pri malom som nič neplatila 🙂
uvidíme !
ale teraz mu poviem že si želám fotku a dúfam že mi vyhovie 😉
Baby ja ináč rozmýšlam nad kočíkom či uas kupiť niečo moderné a v podstate nepraktické alebo niečo menej moderné a pohodlnejšie 😒
@saranata asi preto ze ked sa to robi na konci tak ja som uz posledny mesiac lezala v nemocnici lebo som sa otvarala 🙂 taK na co ma aj chytkat ked to vedeli 😀 😀 😀 a aj tak som skor porodila
mne bolo dovne ze to vysetruju uz teraz,do 32 tt co som nastupila do nemocnice ma nikto zdola nekukal
@miskachrumka ja by som povedala, hlavne nech je prakticky, aby si potom nan ho nenadavala.
@miskachrumka poznaaam aj ja mam velku rit podla mojej 😀 😀 😀
@miskachrumka ja si myslim,hlavne aby bol prakticky a pohodlny.funkcnost je dolezitejsia ako vzhlad
@miskachrumka a uz sa ti nepozdava ta Alpina?

@porinka ja som bola v Medifer, inak 3D a 4D je to iste, len 4D je real time 🙂