icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

saranata
29. mar 2012

@porinka ja som bola v Medifer, inak 3D a 4D je to iste, len 4D je real time 🙂

bobi3
29. mar 2012

@porinka oki, o Gin-Five som rozmýšľala aj ja, budúci týždeň sa objednám, to budem 22tt, uvidím čo povedia, ďakujem 😉

porinka
29. mar 2012

@miskachrumka
ja si pýtam fotku pri každom uzv, mám ich už 6 😅

saranata
29. mar 2012

@miskachrumka no v medifere sa platilo nejak do 50 eur, za morfologiu ak si mala papier od lekára tak len 9.90 + 10 eur za objednanie na presný čas, takze tam som neplatila vela
len ten usg na antolskej je tak ze sup sup tak som tomu moc nedoverovala tak som sa objednala aj tam , teraz tam nemá volný termín takze tam nejdem ale moj lekár mi robí tiez morfo tým ze má už super ultrazvuk tak je to v pohode a zadarmo to má u neho

porinka
29. mar 2012

@bobi3
a aký mládenec mi ho tam robil 😀

saranata
29. mar 2012

@porinka ja tiež mne ju dáva automaticky moj lekár, z kazdeho usg mám aj viac fotiek

porinka
29. mar 2012

@saranata
mne nedáva automaticky, ale ja si pýtam, z predchádzajúcich troch tehu mám len jednu, žiadna pamiatka mi nezostala, tak teraz beriem všetky 😀

trutka
29. mar 2012

@saranata to neviem ci aj 3D,bude mi to bobit Cunderlik v BA,pytala som sa jednej baby co u neho bola,trva to 20 min. a u nej to na 3D zevraj vobec neprepinal.ja tam idem kvoli tym screening testom

porinka
29. mar 2012

aj na Záhorí parádne fučí 😠 😠 😠 😠

porinka
29. mar 2012

inak mi pekne hrabe z kočíkov, už druhú noc sa mi o nich snívalo...tak som pozatvárala všetky karty, kde mám na ne odkazy a hotovo 😵

saranata
29. mar 2012

@trutka k nemu chodili baby od nás , neviem dost sa teraz o nom popísalo, ja som nešla k nemu ale k Mudr. Holánovi do medifery užasný lekár
a Cunderlík pýta tolko za morfo ???? ke máš odporučanie od svojho lekára a máš pozitívne tripple testy tak neplatíš menej??

saranata
29. mar 2012

@porinka kup prvý ktorý ta osloví a viac sa tým nezaoberaj , lebo to je nadlho potom taketo nakupy
lahka kontrukcia + velká vanička, rodíme v auguste a ideme do zimy takze to je to najdolezitejšie

bobi3
29. mar 2012

@porinka vážne? no je rozhodnuté 😀
ináč, my strávime Veľkú Noc tam u vás 😉 svokra býva v Senici 🙂

porinka
29. mar 2012

@saranata
a doteraz si pohyby necítila?

porinka
29. mar 2012

@bobi3
v SE skapal pes 😠

nati04
29. mar 2012

@saranata mne kamoska hovorila že 70€ tak uvidím v utorok 🙂

19vierka84
29. mar 2012

@miskachrumka ja za to neplatim. platim akurat 10 eur za to ze som sa objednala na cas a to len kvoli priatelovi, lebo aj on by chcel vidiet krpca. ak budem chciet vediet pohlavie, tak 10 eur co ani moc neviem ci chcem vediet co to bude a 5 eur za fotku co chce priatel, asi aby mohol kazdemu ukazovat co urobil, aj ked vsetko osttne si samozrejme odseriem ja 😀

bobi3
29. mar 2012

@porinka tak my to máme vždy také rodinné, ešte aj starenku má manžel v Šaštíne 🙂

porinka
29. mar 2012

@slnieckko
skús papkať magnézium, upravuje činnosť srdiečka 😉

porinka
29. mar 2012

@bobi3
tak potom hej 🙂

trutka
29. mar 2012

@saranata to neviem,mne gynda povedala ze k nemu odporucanie nepotrebujem,takze mi ziadne nedala 😒

miskachrumka
29. mar 2012

@19vierka84
@porinka ja som objednáná zakaždým na hodinu a bez poplatku
a fotku si musím pýtat ináč mi sám od seba nedá ako tebe tvoj gyn. ale za nič som ešte neplatila a pritom je tiež sukromný a za ten morfo tiež asi nie lebo ani pri malom som nič neplatila 🙂
uvidíme !
ale teraz mu poviem že si želám fotku a dúfam že mi vyhovie 😉

trutka
29. mar 2012

@nati04 mne hovorila sestricka,ked som sa objednavala ze 70 €

miskachrumka
29. mar 2012

Baby ja ináč rozmýšlam nad kočíkom či uas kupiť niečo moderné a v podstate nepraktické alebo niečo menej moderné a pohodlnejšie 😒

nessy
29. mar 2012

@saranata asi preto ze ked sa to robi na konci tak ja som uz posledny mesiac lezala v nemocnici lebo som sa otvarala 🙂 taK na co ma aj chytkat ked to vedeli 😀 😀 😀 a aj tak som skor porodila
mne bolo dovne ze to vysetruju uz teraz,do 32 tt co som nastupila do nemocnice ma nikto zdola nekukal

19vierka84
29. mar 2012

@miskachrumka ja by som povedala, hlavne nech je prakticky, aby si potom nan ho nenadavala.

nessy
29. mar 2012

@trutka ja mam vecer uz obrovskeeee 😀 😀 😀

nessy
29. mar 2012

@miskachrumka poznaaam aj ja mam velku rit podla mojej 😀 😀 😀

trutka
29. mar 2012

@miskachrumka ja si myslim,hlavne aby bol prakticky a pohodlny.funkcnost je dolezitejsia ako vzhlad

trutka
29. mar 2012

@miskachrumka a uz sa ti nepozdava ta Alpina?