icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

porinka
29. mar 2012

@loralo
camarello nám odporučovali v predajni, veľkú vaňu má, ak nie najväčšiu na trhu, fajn dizajn, pekné farby, do pohody cena... 🙂

loralo
29. mar 2012

@porinka na jednej strane sa mi zda dost sikovny, muslim velka vanicka, priestorny nakupny kocik, atd, ale na druhej strane taka plastova skladacka polska 🙂

porinka
29. mar 2012

@bobi3
takže šušurka OK, ešte bábo bude zajtra OK a môžeš ďalej spokojne tehulkovať 😀 😀 😀 😀 a nech sa drobec dobre otrčí, aby bolo vidieť, čo treba. 😀 😀 😀

porinka
29. mar 2012

@loralo
hej, ale sú aj horšie 😅

porinka
29. mar 2012

kočky, nechodíte niektorá na tehu plávanie???

trutka
29. mar 2012

@loralo u mna zatial vedie camarelo Q12 alebo Colorado,len to colorado este nie je na nete,tam sa mi paci jedna farebna kombinacia 😉

miskachrumka
29. mar 2012

@bobi3 ty kedy ideš na morfologický zajtra ?

miskachrumka
29. mar 2012

@porinka nie lebo mi máme tu takú plaváren že možem akurát tak dobre pochytat od spodu všetky možné choroby fuj tak nechodím

porinka
29. mar 2012

@miskachrumka
u nás v meste to nerobia, ale našla som si v Hodoníne, tam chodila aj sestra s malým plávať, len som chcela vedieť, ako je to namáhavé

katka143
29. mar 2012

tento vybral mm,už aj mne sa zapáčil.cenou aj rozmermi ale ešte uvidíme 🙂

miskachrumka
29. mar 2012

@porinka no voda nikdy nebliži a je dobrá aj pre tehulky ale stou istotu že nič nechytim a to ti nikde na 100% nepotvrdia ☹ ja sa bojím bazénov nič dobré tam na mna nečíha ja som chytlavý tip ☹ ked už tak len jazerá a tam sa zas bojím všetkeho čo tam pláva :D tak ja niesom letný tip :P

loralo
29. mar 2012

@katka143 mas aj link s popisom?

miskachrumka
29. mar 2012

Už sa unás aj rozpršalo 😒 ešte že až večer horšie by to bolo poobede malý mi neobsedí 😎

porinka
29. mar 2012

@miskachrumka
byť tak pri mori, teraz...jáj, to by bola paráda 🙂 🙂 🙂
ja som zatiaľ nič nechytila...inak mám aj tampóny napustené vazelínou či čím to, aby sa dnu nedostala voda

porinka
29. mar 2012

@miskachrumka
aj u nás prší ☹

porinka
29. mar 2012

@katka143
camarello?

miskachrumka
29. mar 2012

Baby malis te niektorá tento kočik ?vyzerá byť vanička dost velka a dlhá http://kociky-kombinovane.babybazar.sk/baby-smi...

miskachrumka
29. mar 2012

Tento je úžastný ale v ružovom prevedení 😵 http://kociky-kombinovane.babybazar.sk/drift-3v...

19vierka84
29. mar 2012

@loralo je pekny, len ja by som si ho nekupila. hladam kocik co vydrzi a ako tak citam recenzie, tak nic moc, ved si ich pozri, aby si vedela : http://www.emimino.cz/zkusenosti/camarelo/q12/ , je to tak 50 na 50, ale dost zavazne su tie zle hodnotenia. ine typy maju ako zle hodnotenia napriklad ze vrzgaju koliecka, maly kos na nakup a podobne, ale tento.

miskachrumka
29. mar 2012
bobi3
29. mar 2012

@miskachrumka na pol 9 ráno 😵

miskachrumka
29. mar 2012

@bobi3 jéj tak potom napíš aj ja potom napíšem pondelok čo a ako a čo to bude 😵
už nech je po víkende 🙂

19vierka84
29. mar 2012

@miskachrumka aj aj som nad takym niecim rozmyslala, len ma trosku zavadza ta vlozna taska. kamoska mala podobny, len mala jej tam vydrzala iba cca 4 mesiace, lebo bola velka, tak kupovala druhy kocik a toho sa trosku obavam aj ja, ale videla som uz tieto u vela ludi, tak neviem 🙂

loralo
29. mar 2012

@19vierka84 fuha a ja praveze co som citala recenzie tak same chvaly 😨

miskachrumka
29. mar 2012

A čo tento len v inej farbe ?????http://kociky-kombinovane.babybazar.sk/fusak-zd...

miskachrumka
29. mar 2012

@19vierka84 teraz nad ktorým si rozmýšlala?neviem

19vierka84
29. mar 2012

@loralo tak ja som natrafila na tieto a stacilo mi. dost zavazne boli tie negativa, tak som dalej ani nehladala, lebo uz ma odradili. ak by iba vrzgal a trebarz aj tahal do jednej strany tak sa da, ale zalezi aj od toho aky chytis kus. 🙂

loralo
29. mar 2012

@19vierka84 fuuuuuuuuuuuuuuuu tak toto ma fakt sklamalo

19vierka84
29. mar 2012

@miskachrumka nad tou klasikou, co si ho sem dala ako posledny.

miskachrumka
29. mar 2012

@19vierka84 aha a tie patria práveže k najvačším kočíkom ako to že musela kupovať dalši ja ho chcem preto že je velký a pohodlný a má tu vyberatelnú vaničku pre novorodenca a je pružný a dobrý aj do terénu 😉