icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

bobi3
30. mar 2012

@loralo @trutka @porinka @trutka @miskachrumka @saranata dievčence, tak už som späť, morfo dopadlo dobre, všetko je zatiaľ v poriadku a budeme mať dievčatkoooo 🙂 😅 strašne sa tešíme

19vierka84
30. mar 2012

@trutka @loralo tak pozeram tu temu tu na MK, pozeram ju od zaciatku a na zaciatku sama chvala, lebo len prisiel na trh, ale na piatej strane na spodku je uz negatko, ale tak uvidim co bude dalej, ale ja uz ho nechcem. mna tie prve recenzie odradili, ale tak to zalezi len od vas ako sa rozhodnete 🙂

saranata
30. mar 2012

@bobi3 jeeej tak to je super, ty si chcela dievčatko nie? gratulujem 🙂 🙂 🙂

bobi3
30. mar 2012

@saranata áno, ale tak v podstate by to bolo jedno, hlavne že je zdravé, to, že je to baba, je pre nás ako taký bonus 😉

saranata
30. mar 2012

@bobi3 ved to je podstatne, my ideme vo stvrtok tak sa už neviem dočkat, fotky nemáš?

porinka
30. mar 2012

@bobi3
gratulujeme!!!! 😀 😀 😀 😀 už to len do úspešného konca dobačovať....ja už chcem aby bol pondelok, tiež idem do poradne na morfo 😉

trutka
30. mar 2012

@bobi3 jeeej gratulujem k vytuzenemu dievcatku 😀 😀 😀

bobi3
30. mar 2012

@saranata nie, fotku mi nedal, ale na 3D si vypýtam 🙂

porinka
30. mar 2012

@ursula5
máš môj obdiv, že si zvládla sama výchovu dvojičiek... 🙂 🙂 🙂 viem o jednej kočke od nás, tiež má dvojičky, chlapcov po IVF, 4 roky budú mať, jeden autista, druhý hyperaktívny...kočka je už na tabletkách, tatinko stále v robote, nie je veľmi schopný detičky povarovať sám...takže baba bojuje 😖

porinka
30. mar 2012

@bobi3
musíš pýtať fotečku, mne na 3D dali len jednu, som si musela pýtať, bo z 3D nerobia fotky...ale zase z CD sa dá vytlačiť, ja si idem teraz urobiť fotečky z toho

trutka
30. mar 2012

@19vierka84 mne sa paci,ja chcem vysoky kocik aj kvoli mm a je aj velka vanicka. ja som citala aj dost zle recenzie aj na Riko sport line,o Hornete Nestor som este necitala nic, ale ten ma tusim mensiu vanicku.ja si myslim ze tie recenzie su vacsinou pol na pol.zalezi to od toho kto mal aku predstavu o kociku a ci to potom aj splna,ako s tym kocikom zaobchadzas a tak.a taktiez musis natrafit na dobry kus,ako je to napriklas aj pri elektronike...

19vierka84
30. mar 2012

@trutka ved to, ked natrafis na blby kus, tak ta moze aj slahnut.

@bobi3 gratulujeeeeem 🙂 🙂 🙂 teraz sa uz mozes pomalinky vrhnut na ruzove nakupy 😀

bobi3
30. mar 2012

@19vierka84 to áno 😅 ďakujem

vierazit198
30. mar 2012

ahoj dievcata , aky mate nazor na branie femibionu.. ?????? beriete ho? viem ze do tretieho mesiaca sa berie kyselina listova no potom ci je dolezite brat femibion neviem.. Beriete niekto magnezium? pedpisala vam to lekarka alebo ste si to kupili? (nocne krce, tvrdnutie bruska) dakujem za rady..

lucia3006
30. mar 2012

ahojte kočky, ja mám tiež termín v auguste... ja som bola v genetone, na krvných DNA testoch a vyšiel nám chlapček 🙂 takže budeme mať malého hasiča 🙂

19vierka84
30. mar 2012

@vierazit198 ahoj, ja som femibion brala len prve tri mesiace, moja doktorka moc vitaminy neodporuca, teraz beriem len kyselinu listovu. sem tam mavaam krce,ale mne povedala ze to je v pohode, lebo maternica sa stale roztahuje. mam aj magnezium, ale to si davam len raz za cas. co sa tyka vitaminov, tak to zalezi len od teba do kedy ich budes brat.

loralo
30. mar 2012

@trutka noooo ved tu na konovi som aj ja citala same pozitivne, tak fakt neviem

trutka
30. mar 2012

@vierazit198 ja beriem femibion od zaciatku,tak mi kazala doktorka,ale nemyslim si ze je to dolezite,skor ta kys.listova.ja mam nizky tlak takze magnezium neberiem,lebo to ho este viac znizuje.sem tam si davam sumivy kalcium,aj kvoli alergii aj ked ma boli hlava.

trutka
30. mar 2012

@loralo ja si myslim ze musis hlavne trafit na dobry kus

19vierka84
30. mar 2012

@loralo ja som ta nechcela odradit, len ja som nasla aj tieto recenzie a to je od ludi co ho pouzivaju. skus pripadne este niekde pohladat, ale ked chces, tak si ho kup, len mna to odradilo.

loralo
30. mar 2012

@bobi3 jeeeeej krasne 🙂 vy ste chceli dievcatko? uz si nepamatam. gratulujem 🙂

xtinakc
30. mar 2012

@vierazit198 ja som zacala brat femibion odkedy sme planovali babatko a berem ho doteraz, mne prave doktorka odporucila brat vitaminy, nie len kyselinu listovu... viem ze aj kamoska ho brala a asi mesiac pred porodom jej doktorka odporucila aby uz nebrala nic....

loralo
30. mar 2012

@19vierka84 chapem 🙂 juj, je to tazke s tymi kocikmi 🙂

loralo
30. mar 2012

@trutka mne doktor povedal, ze tu kyselinu listovu staci brat prvy trimester, tak dufam, ze mal pravdu. lebo ja uz beriem len to zelezo

xtinakc
30. mar 2012

@bobi3 gratulujem!!! takze bude mala Heidi?? no snad aj nam sa ukaze babatko v stredu v celej svojej krase a nie len zadocek bude vytrcat.. 🙂

miskachrumka
30. mar 2012

@trutka jéj a máš nejaké foto ?

miskachrumka
30. mar 2012

@bobi3 jé krásne 🙂 aj ja tužim po babe strašne ako sa blíži ten pondelok tak verím že to bude baba ak nie tak dufam že nebudem sklamaná možno to vyznie sebecky ale viac by ma potešila baba nepomožem si ☹

miskachrumka
30. mar 2012

@xtinakc mi ideme pondelok 🙂 už sa neviem dočkať

trutka
30. mar 2012

@miskachrumka foto mi nedali lebo zevraj nedavaju.ale ja si myslim ze ked uz zaplatim zalohu,tak musia dat,lebo montovat nam to nepridu oni ale jeden stolar,takze musi vediet co a ako.ak mi daju tak ju sem potom dam

trutka
30. mar 2012

@miskachrumka aj u mna to znie sebecky ked poviem ze tuzim po chlapcekovi 😒