Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@tamara2307 hlavne, ze to uz mas za sebou 🙂
@loralo šak toto.. tento týždeň ešte pôjdem na poradňu k Braunovi, nech mi vypíše výmenný na morfologický. ty si ho zajednáš aj k pôrodu? (teda, ak by si sa rozhodla pre lv pôrodnicu..)
@saranata ono ani nejde o to kto je zlatši ale mne ide len preto o tú babu že už mám doma chlapa a aj on je zlatý krásny a čo je šikovný 😵 len chcem aj ružové veci doma a kupovať ružové balerínky bože nie len botasky a pomaly kopačky 😀 ale obe pohlavia su krásne a aj chlapci sa dajú krásne obliecť ked sa vtom mamička vyzná 😉
@nati04 Fraxiparin sa picha vtedy, ked mas predpoklad tvorby krvnych zrazenin. Tie mozu upchavat nielen tvoje cievy ale aj cievu co vyzivuje babätko ci upchat placentu. To sposobuje odumretie plodu a potrat. Preto je fraxiparin nevyhnutny a len a len prospesny. Ale to ti asi vysvetlili. Ja som v minulosti prave pre tento dovod o babetko prisla, ale vtedy to este nevedeli ze mam taku geneticku mutaciu. Teraz som pravidelne 1x mesacne sledovana na hematologii (zatial mam vysledky v norme) a hned ako by sa mi zmenili vysledky zacinam pichat tiez.
@miskachrumka hej to je jasne , toto bol len taký moj subjektívny pocit, je uplne jedno čo to bude , teda v mojom prípade určite 🙂
@saranata 🙂 😉 😉 😉 😉 😉
@nati04 ja už tiež radšej nečítam !potom strašne stresujem ☹
@miskachrumka aj ja;( ja som z toho fakt hotova;( nenesiem tieto veci dobre :(
@nati04 poznám to ja som vela čitala tu na začiatku ale teraz si radšej prečítam noviny 😀
No maminy ideme mi na návštevu kedže kprec nechce íst von tak ideme ku jeho kamošovi večer sem kuknem papa pekný zvyšok dna 😉
@nati04 určite ti to len pomoze. Tehotne by ich nemali brat alebo len vo vynimocnych pripadoch iba v prvom trimestri lebo vtedy je moznost zacatia krvacania. Preto ich ordinuju len obcas. Potom su uz v poriadku a len ti pomozu. Ver im. Ja mam uzasneho hematologa. Vsetko mi vysvetluje do podrobnosti. Kazdu jednu indikaciu a aj pre a proti. Tiez som mala dilemu, ale povedal, ze vzdy to ordinuju s opatrnostou a ked niekto ma akoby "hustu" krv tak ju treba riedit. A na to sluzi fraxiparin. Vsetko bude v poriadku. Aj mas tie vysledky z hematologie doma ci ich mas v karte? Lebo ak by si ich mala vies si tam presne pozriet hodnoty co mas ake. A hlavne sa nestresuj. Poznam kopec dievcat co si pichaju fraxiparin od 5-6 tt. A su v poriadku a aj babenka.
@miskachrumka
ty prídeš v pondelok ráno so správou, že to bude dievčatko a ja poobede, že to bude chlapec 🙂
@nati04 Ahoj nati, neboj sa, ja si tiež pichám fraxiparin už od 5.tt a pichala som si ho aj v predchádzajúcom tehotenstve a narodila sa mi krásna zdravá dcérka. Ja som prišla o bábätko už viackrát, kým ma neposlal môj nový gynekológ na hematológiu a tam mi hneď šupli injekcie a pritom som nemala ani zlé výsledky. Tak hlavu hore 😉 , všetko bude ok 🙂

@miskachrumka ano prve a to nam lekari nedavali takmer ziadnu sancu, takze ja som fakt vdacna za tento zazrak