icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
31. mar 2012

@katja_ nie on nezplače prišiel raz si chytal koleno a že aj on chce ísť na počítač a on ho asi nechcel pustit on ma 4 roky a už teraz je maniak !
a asi chcek ist aj Dadko a on mu musel nejak ubližovať boli v izbe sami 😠 😠 už nikdy viac hovorim moj Dado nikdy nikomu neublížil ani priečiť sa nevie on skor príde že sa snim niekto priči ☹ v školke je už 3 tyzdne a nemal ani jednu sním sa hrá po 2 tyzdnoch 2 hod a takto to dopadne !

bobi3
31. mar 2012

@miskachrumka ☹ 😢

bobi3
31. mar 2012

dievčence, myslíte, že môže škodiť bábu upratovanie? myslím všetky tie prípravky na umývanie, ich výpary... alebo aj klasický odlakovač, keď si robím nechty... normálne už asi začínam byť paranoidná 😕

katja_
31. mar 2012

@bobi3 ale nie asi nie, myslis ze mu skodi ked na upratovaie kaslem 😀 😀 ???
Nemusis byt paranodina ale na take ako savo davaj bacha ...

katja_
31. mar 2012

@miskachrumka tak uz tam asi nechod teda alebo akto inak nejde nech sa hraju len pri vas ja neviem...ak to nechce riesit jeho mama, nenarobis s tym nic ...

bobi3
31. mar 2012

@katja_ savo určite nie, to nepoužívam, myslím také klasické prípravky ako Bref do wecka a nejaké čistidlo na podlahu. Ale snažila som sa to rýchlo spraviť, šup, šup a hotovo, tak snáď to neublíži 😒

miskachrumka
31. mar 2012

@katja_ neviem ako sa to dorieši !
ale pre hodinkou mi vstal malý a som sa ho opytala Daduško kto ti urobil booooo na nožkach a chudáčik slzy mu vyhrkli 😢 😢 že Samko a ja že ako ? kopal ta alebo ta buchla niečim ? a on autom ....... 😠 tak ztoho usudzujem že musel donho naražat velkým autom a tim mu narobil modriny na nožkach alebo nejakýma utom ho búchal ☹ ☹ po nozkach ked si mmaičk& na to pomyslím tak mám take nervy že by som vraždila 😠 😠 😠 😠 😔
a moj mm až ani nehovorím ten povedal že ked príde domov tak .........ani radšej nepovedal ale je to taký velký napor nervov ani sa mu ani sebe nečudujem ved žiadna matka si nenechá ubližovať svojmu dietatu !!!či cudzim a nie dokonca rodinou :((((((( 😢 😢 😢 😢 😢 je mi strašne toto sa ešte nikedy nestalo 😔

miskachrumka
31. mar 2012

Baby ja používam savo ale len ked je drahý doma ten to tak vyriadi ja to určite umývat teraz nebudem ja si riadim kupelku savom -glanc je vonavý a čisti rovnako ,možno ho niektoré používate tiež !
a na iné veci je dobrý cif a na wc som teraz použila demostos ja preferujem rozne značky !
z každej značky je niečo dobré !
a na podlahy používam gelovú zložku rajon sa to vola 😉

miskachrumka
31. mar 2012

Tu je baby taký vetrisko zas že chvalabohu že máme už plastové okná lebo ak by sme mali tie staré tak by sme už mali asi kartony 😒
a dotoho vetriska ešte aj dažd nádhera 😠
na čo som tie okná umývala ???????? 🙄

nessy
31. mar 2012

@saranata no vidis,ja musim byt ina 😀

nessy
31. mar 2012

no baby tu sa tiez okosilo ☹
ja beham kazdy den nieco kuknut po nakupoch 😀 uz som malemu nakupila nejake vecicky ale len tak decentne lebo na zaciatok mame uni po malej,ale tak od 3 mes nieco chlapcenske 😀 😀 aj mala uz ma nakupene vselico,juj tu sa tak dobre nakupuje 😀 😀 len mat viac penaziiiii 😀 😀 😀

tamara2307
31. mar 2012

@loralo ozaj? a on má na to taký dobrý ultrazvuk? lebo už som sa s ním o tom bavila a chcel mi dať odporúčanie do Martina..neviem, prečo by mi to teda nespravil u seba v ambulancii 😨

nati04
31. mar 2012

Mna bolia kríze :( ja sa bojim :( neni to z tých injekcii ;(

nessy
31. mar 2012

@nati04 neviem ci ta mozu boliet krize z injekcii ale mna bolia tiez,to je tym rastucim bruskom,ti tlaci na chrbticu,vsetko sa posuva a meni.Pri malej ma boleli priserne,teraz zatial len trocha 😒

nati04
31. mar 2012

@nessy dakujem :(

porinka
31. mar 2012

@nati04
tie injekcie ti len riedia krvičku, aby sa nerobili zrazeniny, najprv v placente a potom by bábo nemalo dostatok výživy. A picháš si ich do bruška? Ja keď som si ich pichala, tak jeden deň napravo, druhý naľavo...a buď pripravená aj na modrinky 😖

nati04
31. mar 2012

@porinka nie do ramena :( a ty si si ich tiez pichala alebo este aj pichas?

nati04
31. mar 2012

Mne do včera nic nebolo;( tersz má bolia kríze ale strašne a pritom som nic nerobila a k tomu mám vytok ktory som doteraz nemala :( ja sa naozaj bojim mne to tak začalo prvy krát ked Som prišla o babetko ;(((((((

porinka
31. mar 2012

@nati04
v treťom tehotenstve som si pichala, bo si mysleli, že heterozygot je príčinou MA. Ale nebol, a teraz len papkám B-Komplex, čo mi odporučili na hematologii.
A žiadne prichádzanie o bábatko sa nekoná...skús sa pozitívne naladiť, bo bábatko cíti, že nie si ok. 😀

nati04
31. mar 2012

@porinka a ty si si to pichala a predsa si o babo prišla? V ktorom mesiaci?

porinka
31. mar 2012

@nati04
prišla, lebo chyba bola v partnerových chromozomoch, nie vo mne, jednoducho preto sa bábo prestalo vyvíjať. ☹
A okolo 12tt.

nati04
31. mar 2012

@porinka :( to mi je ľúto ;(

porinka
31. mar 2012

@nati04
žiadna lútosť, ty sa teraz usmievaj, hladkaj bruško, hovor mu, že pre mimi robíš len to najlepšie a hotovo 😀 😀 😀

nati04
31. mar 2012

@porinka ale mna naozaj bolia kríze ako 1 krát ked sa to stalo :( vies preto sa bojim :( aj ten vytok mám od dnes ;(

porinka
31. mar 2012

@nati04
výtok je v tehu ok, ak nič nepáli, nezapácha...a kríže bolia od bruška...žiadnu paniku prosím, lebo si to nakoniec privoláš, a to nechceme!!!!

nati04
31. mar 2012

@porinka no snáď sa nic zle nestane :(

miskachrumka
31. mar 2012

Konečneeeeeeeee to mám.... všetko je poriadené už len dožehliť obliečky a bude to tip-top !
už aj obed za nami 🙂 mali sme buchty na pare !
som ale sikula 😀 😀 😀 😅 😝

miskachrumka
31. mar 2012

@porinka si to tak pekne a dorazne napísala 😵

loralo
31. mar 2012

@bobi3 pozor na take agresivne, ako chlor, savo, atd

loralo
31. mar 2012

@bobi3 ak ti mozem poradit, ja som napriklad nahradila tieto bezne agresivne pripravky na cistenie eko prostriedkami, nie su take agresivne, su ovela setrnnejsie a ekologickejsie, kupujem si ich v dm. nie vsetko sa da nahradit, ale napriklad kuchynu viemtakmer celu vycistit ocot, ten ma vsetranne vyuzitie 🙂