icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
31. mar 2012

Maminy a ešte sa mi páčia tieto !

miskachrumka
31. mar 2012

@monika1091 no vieš dobrá cena može byť len aby aj slúžil podla predstáv !

saranata
31. mar 2012

@miskachrumka farba je chilli, taká ako na obrázku, je to neoprenový povrch , v zime aj v lete super, pred rokom stál cez 1000eur, teraz bol tento za 600 eur(599€ 🙂), posledný kus z tejto serie a farbu som chcela presne tuto tak dnes sme mali stastie, to bol osud tam íst😀
ja som ho chcela už pri malej ale 1000 eur !!! to je hruza
teraz mi za tu cenu stál
je drahší ale ja to kupujem kvoli sportovej časti, tu najviac vyuziješ a tá nech je kvalitná, vaničku a vajíčko po pol roku predám , sporták si nechám na dva roky, ten čo mám doma Peg perego odveziem k našim a nebudeme musiet prevlačovat kočík sem a tam

miskachrumka
31. mar 2012

@saranata no ty to už máš všetko dopredu premyslené 🙂
to je super ked si spokojná ja ako som písala budem kupovať osobne po 30tt sa na to dáme ! 🙂

saranata
31. mar 2012

@miskachrumka ja som vzdy v polke tehu kupila , len teraz som bola rozhodnutá už dopredu, takze nemusím lietat
názor by som nezmenila takze lepšie kupit teraz lacnejšie, viac by som nedala za kočík 🙂 aj toto je dost

miskachrumka
31. mar 2012

@saranata mi sme kupovali pre Dadka tiež dosť drahý stál 480E a predala som ho za 150E ☹ tak už viac nekupujem taký drahý kočík ani za svet !

saranata
31. mar 2012

@miskachrumka ja som vzdy predala dobre zatial🙂
ale mozno tento nechám pre segru už, uvidíme ako to bude za rok 🙂
vzdy som predala po pol roku celu trojkombináciu lebo mi nakoniec sportová čast nevyhovovala, taze dobre som predala ale musela som znova kupovat zase len sportový kočík, takze teraz to mám v jednom lebo sporták mi maximálne vyhovuje 🙂

miskachrumka
31. mar 2012

@saranata no ja som tento nepredávala po pol roku ale až po roku a pol ale bol v super stave ja si takéto veci opatrujem !no nedalo sa ho drahšie predať ☹ lepšie povedané už mi dosť v byte zavadzal tak som musela zpustit z ceny p.c bola 220E potom 180E a napkon som ho dala za 150 E aj s fusakom podotíkam ktorý stál 70E :(((aby som sa ho zbavila ale ti poviem bolo mi aj velmi luto 😢 :(

tamara2307
31. mar 2012

@loralo ono to mohol byt ten morfologický, čo ti robil teraz. lebo ten mi robili v nitre vo fakultnej, ale bolo mi zároveň povedané, že ten prístroj nie je až tak kvalitný, aký používajú napr. v tom Matrine, resp. v Ba.. teda si myslím, že to odporúčanie do Martina je len kvôli tým mojím zlým výsledkom a ak má baba tieto v poriadku, tak postačí ultrazvuk spraviť aj u neho.

saranata
31. mar 2012

@miskachrumka to verím teda, ja som dala k tomu aj vankus na dojčenie a sedačku do vane, predala som slusne , tento uvidíme ak by mala sestra tak sa jej nechá , aj tak kupuje dost mojim detom tak má predplatený kočík dopredu😀

miskachrumka
31. mar 2012

@saranata ja som vždy tužila po staršej sestre no bohužial ju nemám ☹

saranata
31. mar 2012

@miskachrumka každý niečo chceme 🙂

miskachrumka
31. mar 2012

@saranata samozrejme ved sme ludia máme tužby a podobne a hlavne mi ženy :D 😀

miskachrumka
31. mar 2012

sladká puska

porinka
31. mar 2012

u mňa vyhráva x-lander a už nebudem vymýšľať 😉
http://www.bambini.sk/sk/7673/26/x-lander-x-mov...

pasatko
31. mar 2012

caute maminky aj u vastak skaredo ako u nas??som sadnes konecne vykotila na pojda poznasala som si veci pre babo a jedna varka sa uz perie a dalsie tri su prichystane mozno si povieteze je to skoro len my mame trochu blby vystup na pojd a velkym bruskom satam veru trepat nebudem tak som si doniesla teraz a budem mat pokoj a v stredu si idem pozriet kociar uz sa tesim 😀

bobi3
31. mar 2012

@miskachrumka jasné, že som nezabudla, že v pondelok bude deň D 🙂 budem moc moc držať palčeky!!!

@saranata tak ja som nabehla do obchodov už dnes a minula so peknú kôpku peňazí ☹ no užívala som si to, presne na to som čakala, že kedy si už budem môcť niečo kúpiť 😵 spravím foto

bobi3
31. mar 2012

@saranata a koľko stál kočiarik? ja rozmýšľam, že si už objednáme postieľku, čo poviete? nie je to ešte skoro? 😔

bobi3
31. mar 2012

@miskachrumka nechtíky tie ružové, hodia sa viac pre maminku dievčatka 😉

bea777
31. mar 2012

Ahojte baby ja mam tiež termín v auguste a neskutočne sa už tešim 🙂 budem mať doma 2 levíča 🙂

ursula5
31. mar 2012

@miskachrumka môj je už doma prišiel včera v noci 😀 a bol v Roskilde 🙂

miskachrumka
31. mar 2012

@ursula5 ja ti závidímmmmmmmm 🙂

miskachrumka
31. mar 2012

@bobi3 dakujem 🙂 že možno viac veríš v ten moj sen ako ja sama 🙂 mám za úlohu do nedele sa stotožniť s obidvomi altretnatívami ! 😉
verím že sa mi to podarí !
počkaj ešte prídem domov stím že dr nič nevidel 😅

ursula5
31. mar 2012

@miskachrumka joj som strašne rada, že je doma, málo kedy sme od seba a keď musí takto odísť nie je mi moc pochuti 😀 neboj aj tvoj príde, a je mi ľúto synčeka, tie modriny má strašidelné 😒

miskachrumka
31. mar 2012

@ursula5 no dúfam že nám ten tyžden ujde rýchlo 🙂
a do kedy ho máte doma ?
a snažím sa na to nemyslieť, lebo potom mám tlak 500/300 😠 😠 😠

miskachrumka
31. mar 2012

@bobi3 si zlatá aj mne sa tak trošku viac páčia tie ružové sú take jemnejšie ako tie oranžové ale oboje sú osviežujúce čo potrebujem po chmúrnej zime 😉

bobi3
31. mar 2012

@miskachrumka aj to je možné 😝

bobi3
31. mar 2012

naše dnešné úlovky, proste musela som 😅

bobi3
31. mar 2012

@miskachrumka áno, tie oranžové sú také sviežejšie, vhodné na jar 😉

miskachrumka
31. mar 2012

@bobi3 no dúfam že bude vidieť a povie nám čo to je !
a čo si dnes robila ? nám tu celý den ako sme otvorili oči stále prší a fuka strašne !malý mi už zožere všetky nervy !aj prenho je to deprimujúce byť celý den doma 😠 😠
a to nám len pochabí apríl začína !
ináč som kukala počasie na velkú noc zas má pršať 🙄 🙄 🤐
a to sme chceli ísť do ZOO 😒