Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@bobi3 sú ale tie si dám na leto 🙂
@miskachrumka tak ja som dnes trošku upratovala, potom som si uvarila asi kýbel pudingu, strašnú chuť som dostala 😝 , no a tiež som bola trochu v Avione... výsledok už poznáš 😅
@ursula5 na tyžden ? a to tam čo robí tyžden ??????? to sa mu aj oplatí takú dialku na tyžden ?
no moj chodí na mesiac a 2 tyždne doma ! 🙂
@bobi3 hej videla som výsledok pekné si povyberala tak ti závidím že budete mať babu 😔
..........................................ale už si dám zaucho a už viac nad tím nerozmýšlam !
aj ja som dnes riadila cele doobedie a už mám aj požehlené tak super 🙂
@bobi3 a ty ideš kedy kupovať kočík tiež pri konci ?
@ursula5 a ja kukám že ty nemáš napísané meno pre malého máš vybraté nejaké ?
@katja_ daj foto nech sa pokochám 🙂
@miskachrumka my už kočík máme objednaný na predajni, až do dňa pôrodu, tak ak sa nerozhodneme pre iný, tak si ho domov prinesieme niekedy v júli
@katja_ to si kupovala, či si dostala?
@bobi3 aha to ti odložili ?
to máš štastie teda 🙂
@loralo @porinka konečne som sa dostala k pc.tu je link na ten kočík čo som dávala vo štvrtok,len som nenašla tú farbu čo sme vybrali mi.je to nestor.
http://kociky-kombinovane.babybazar.sk/kocik-ne...
@miskachrumka áno, oni to tak robia, dali sme len 20eur zálohu, no ak by si ho nakoniec nechcela, tak ti ju vrátia... asi nemajú problém tie kočíky predať ďalej
Ja som dnes tolko toho spucovala ráno dva chleby vo vajci :D
potom pol litra mliekan obed 3 parené buchty a na olovrant msku hrozna 4 mandarinky 2 jablčka a teraz som s malým dojedla cestoviny so syrom 😀 😀
no končená a stále sa citim nejaká lačná 😅 😅 😅
@miskachrumka pozerám,že si dala nové foto.super 😉 ,naozaj peknučká.
@bobi3 no jedine !!!!musia mať dobrý predaj lebo toto by urobil málokto ak niesu jediný na sk lebo odložiť kočík na takú dlhú dobu a ešte stím že si ho napokon nemusíš zobrať tak to klobúk dole 🙂
@katka143 teraz neviem ktorú myslíš ale dakujem pekne 😉
@miskachrumka oni tak fungujú... náš kočík tam ale ešte nemajú, pri objednávke nahlásiš dátum pôrodu a niekedy mesiac pred už je na predajni, oni potom volajú...
my máme objednaný zatiaľ tento http://kociky.heureka.sk/peg-perego-gt3-plus-na...
Bože niektoré tu viete pohlavie aj máte niečo nakupene aj kočiky povyberané dokonca aj kupene to len ja si pripadám nejak pozadu !ale v pondelok to dúfam dobehnem podla toho čo to bude aj ja u niečo nakúpim a budem vás dobiehať 😀 😀 😀 😀
@bobi3 och toto nieje moje trojkolka tie veru nemusím!!!!!! 😒
@miskachrumka ja zatial kupujem take neutrálne🙂ked bude čas nafotím 🙂
@miskachrumka nebojkaj, všetko bude 😉 my máme zatiaľ objednaný len kočík, aj to ho ešte nemusíme vziať, a pár vecičiek som si kúpila, nič viac... stále rozmýšľam, či už máme riešiť postieľku, hm???
@saranata ked v mojom prípade sa to zdá zbytočné kedže možno mi neuveríte ale máme strašne vela vriec plných veci hlavne do pol roka su tam aj nove s cedulkami čo sme Daduškovi ani nestihli obliecť! vela sme dostali ešte viac kupili a vela aj podedili !
@bobi3 od polovice tehu neni skoro, ja si radšej všetko postupne nakupim , je toho vela a potom aj tak kopec vecí človek zabudne takto priebezne to je lepšie, postielku , prebalovací pult hracie deky, hrazdičku a podobne hluposti mám , teraz už aj kočík,takze už len vecičky a dalšie hluposti samozrejme 😀 😀 😀 😀
@miskachrumka áno, aj mňa to naľakalo, no tento kočiar vraj vyhral najstabilnejší kočiar za minulý rok a manipuluje sa s ním super... a presne ten má kámoška, už pre druhé dieťa a je veľmi spokojná, tak aj to ma presvedčilo

@miskachrumka moja on chodí tak raz za 3 mesiace preč nechodí na dlho len na týždeň 🙂 takže ty to máš ťažšie 😉