Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka ja som na tom podobne, len vela veci do takeho roka som predala kamoške, lebo tam boli uplne nove veci nenosene a aj tie nosene chcela lebo boli krásne, takze ak to bude baba tak musím nove krásne nakupit 😀 😀 😀 od roka mám ako som písala pre tri dievčatká veci🙂
aj uplne nove lebo ked sa všetci zbláznia a nakupuju ako ja , tak to nemala sancu mala vynosit
@bobi3 tu sme kupovali popravde skor ako kočik z tej som sa strašne vytešovala !
😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
ked to mm skladal bolo to úžastné 😵
viac som sa tešila na nu ako na kočík 😀
a neviem urob si ako chceš toto jedno mám vybavené a som popredu ja 😀 😀 😀 😀
my zas ideme riešiť postel pre krpca do detskej ktorú ešte nemáme prerobenú ale ta sa bude prerábať okolo juna 🙂
@bobi3 - kupovala take vselijake viacbalenie a capiny
@miskachrumka - no nieco odfotim take cacane 😀
@miskachrumka no vidíš, aká si šikulka 😅 no asi idem objednať tú postieľku 😝 😀
@saranata ja zas mám najviac tích modrých kedže sme mali chlapca a také tie neutrálne ako žltá ,krémová ,zelená a podobné farby 🙂 ružové ani len jedny ponožky nanajdem 😀
@bobi3 ako som už vela krát písala tak ja rodím len baby 😀 😀 😀 takze ja rátam s dievčatkom ja tie moje milujem a vobec by nám nevadilo mat ešte jedno🙂
takto ak bude chlapec budeme sa tešit ak bude dievča tak rovnako, syna chcem lebo ho nemám a dievča chcem kvoli Natálke lebo je maličká a bude fajn ked budu dve baby, staršia je už velká -takze fakt mi to je jedno
moj muž chce dievčatko,mne to je jedno, staršia dcera chce bračeka , a tak všelijak, no čo bude bude a na to sa budeme veeeelmi tešit 🙂
Bože, to moje dieťa nejako kope 😠 🙂
@bobi3 no dúfam a verím že sa nesklameš !
@katka143
mám vybraný tento, farbu ešte neviem, všetky sa mi polubujú
http://www.bambini.sk/sk/7673/26/x-lander-x-mov...
@bobi3 to je dobre !
ja som mala show včera 🙂
stále sa mrvilo a krútilo dnes je klud 🙂
dúfam že už citi že ho chceme odhaliť tak sa otáča opačným smerom 😀 😲
@miskachrumka ono keď bude rásť, tak už tých pohybov toľko nebude, bude mať menej miesta a tak kotrmelce musí dohnať ešte teraz 😵
@porinka tento som dnes kukala velmi dlho 😀 😀 je pekný !
len ja chcem nižšie športovú časť !
mne sa lubi tento pre babu aj farba http://www.slnieckovo.sk/index.php/domov/310-ko...
a pre chlapca tuto farbu http://www.slnieckovo.sk/index.php/domov/310-ko...
@bobi3 asi tak 🙂 🙂 teraz sa ešte gula a vrtí možno bude nejaká tanečnička /tanečník 🙂
a potom už budú len kopance do rebier a podobne 😀
@bobi3 nič neni dolezitejšie v konečnom dosledku ako drzat v naručí zdrave dieta , pre matku je uplne jedno či chlapceka alebo dievčatko
mna už vytáča to kazdeho "a bude to už chlapec dufam ?" a " no do tretice chlaček nie?" to už nemoze byt baba a podobne
my sme sa rozhodli pre tretie dieta a nie len pre jedno pohlavie, čo sa nám má narodit sa nám narodí a budeme neskutočne stastní ako doteraz
@miskachrumka ja nemám nic 4 dupacky ;) inak sa este bojim :( ale kocik mám vybraný
@nati04 no ja mám až jedny ružové body ale ešte nevieme čo to je 😒
pre chlapca nebudem skoro nič kupovať !
@saranata jéj teraz budem ja tá rychlejšia 😀 😀 😝

@bobi3 az vo strvtok 🙂 už nech to je