icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

saranata
31. mar 2012

@bobi3 az vo strvtok 🙂 už nech to je

bobi3
31. mar 2012

@saranata keď mne ešte všetci hovoria, či to nie je skoro? 😠 Myslíte, že sa môže ešte niečo stať? 😒

saranata
31. mar 2012

@miskachrumka ja som na tom podobne, len vela veci do takeho roka som predala kamoške, lebo tam boli uplne nove veci nenosene a aj tie nosene chcela lebo boli krásne, takze ak to bude baba tak musím nove krásne nakupit 😀 😀 😀 od roka mám ako som písala pre tri dievčatká veci🙂
aj uplne nove lebo ked sa všetci zbláznia a nakupuju ako ja , tak to nemala sancu mala vynosit

miskachrumka
31. mar 2012

@bobi3 tu sme kupovali popravde skor ako kočik z tej som sa strašne vytešovala !
😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
ked to mm skladal bolo to úžastné 😵
viac som sa tešila na nu ako na kočík 😀
a neviem urob si ako chceš toto jedno mám vybavené a som popredu ja 😀 😀 😀 😀
my zas ideme riešiť postel pre krpca do detskej ktorú ešte nemáme prerobenú ale ta sa bude prerábať okolo juna 🙂

bobi3
31. mar 2012

@saranata tak budem držať palčeky 🙂 a vy čo chcete?

saranata
31. mar 2012

@bobi3 vzdy sa moze niečo stat ale nemá to nič spoločne s tým či niečo kupiš alebo nie 🙂

katja_
31. mar 2012

@bobi3 - kupovala take vselijake viacbalenie a capiny
@miskachrumka - no nieco odfotim take cacane 😀

bobi3
31. mar 2012

@miskachrumka no vidíš, aká si šikulka 😅 no asi idem objednať tú postieľku 😝 😀

bobi3
31. mar 2012

@katja_ no krása, chutnučké vecičky, a vy budete mať teda dievčatko?

miskachrumka
31. mar 2012

@saranata ja zas mám najviac tích modrých kedže sme mali chlapca a také tie neutrálne ako žltá ,krémová ,zelená a podobné farby 🙂 ružové ani len jedny ponožky nanajdem 😀

katka143
31. mar 2012

@porinka tak táto farba ani mne na str.227 som hodila ten čo sa páči mm,len teraz som tú farbu už nenašla.ty máš vybraté niečo čo sa ti páči?

saranata
31. mar 2012

@bobi3 ako som už vela krát písala tak ja rodím len baby 😀 😀 😀 takze ja rátam s dievčatkom ja tie moje milujem a vobec by nám nevadilo mat ešte jedno🙂
takto ak bude chlapec budeme sa tešit ak bude dievča tak rovnako, syna chcem lebo ho nemám a dievča chcem kvoli Natálke lebo je maličká a bude fajn ked budu dve baby, staršia je už velká -takze fakt mi to je jedno
moj muž chce dievčatko,mne to je jedno, staršia dcera chce bračeka , a tak všelijak, no čo bude bude a na to sa budeme veeeelmi tešit 🙂

bobi3
31. mar 2012

Bože, to moje dieťa nejako kope 😠 🙂

miskachrumka
31. mar 2012

@bobi3 no dúfam a verím že sa nesklameš !

porinka
31. mar 2012

@katka143
mám vybraný tento, farbu ešte neviem, všetky sa mi polubujú
http://www.bambini.sk/sk/7673/26/x-lander-x-mov...

miskachrumka
31. mar 2012

@bobi3 to je dobre !
ja som mala show včera 🙂
stále sa mrvilo a krútilo dnes je klud 🙂
dúfam že už citi že ho chceme odhaliť tak sa otáča opačným smerom 😀 😲

bobi3
31. mar 2012

@saranata tak to máte dobré, my sme tri sestry a som šťastná, že je to tak, mali sme nádherné detstvo a aj teraz máme úžasné vzťahy... preto som si pre seba chlapčeka nevedela predstaviť, nejako som vždy žila medzi babami 😵

katja_
31. mar 2012

@bobi3 no jasneeee.... v piatok sa len priblizil so sonom spytal co by sme chceli, my ze dievcatko a on ze a je to dievcatko 😀

bobi3
31. mar 2012

@miskachrumka ono keď bude rásť, tak už tých pohybov toľko nebude, bude mať menej miesta a tak kotrmelce musí dohnať ešte teraz 😵

bobi3
31. mar 2012

@katja_ a myslíš, že mu môžeš veriť? lebo môj to povedal tiež bez pochybností, no vraj u dievčatiek to ešte nikdy nie je na 100%, predsa len ten pipík ešte vykuknúť môže 😕

miskachrumka
31. mar 2012

@porinka tento som dnes kukala velmi dlho 😀 😀 je pekný !
len ja chcem nižšie športovú časť !
mne sa lubi tento pre babu aj farba http://www.slnieckovo.sk/index.php/domov/310-ko...
a pre chlapca tuto farbu http://www.slnieckovo.sk/index.php/domov/310-ko...

miskachrumka
31. mar 2012

@bobi3 asi tak 🙂 🙂 teraz sa ešte gula a vrtí možno bude nejaká tanečnička /tanečník 🙂
a potom už budú len kopance do rebier a podobne 😀

saranata
31. mar 2012

@bobi3 nič neni dolezitejšie v konečnom dosledku ako drzat v naručí zdrave dieta , pre matku je uplne jedno či chlapceka alebo dievčatko
mna už vytáča to kazdeho "a bude to už chlapec dufam ?" a " no do tretice chlaček nie?" to už nemoze byt baba a podobne
my sme sa rozhodli pre tretie dieta a nie len pre jedno pohlavie, čo sa nám má narodit sa nám narodí a budeme neskutočne stastní ako doteraz

katja_
31. mar 2012

@bobi3 jj na 100% ukazal nam aj strbinku aj pysky 😀 , tak myslim ze prekvapko nebude ... ja som bola u Grochala v Martine a povedal ze ak to bude chalan zaplati nam kocik

nati04
31. mar 2012

@miskachrumka ja nemám nic 4 dupacky ;) inak sa este bojim :( ale kocik mám vybraný

miskachrumka
31. mar 2012

@nati04 no ja mám až jedny ružové body ale ešte nevieme čo to je 😒
pre chlapca nebudem skoro nič kupovať !

bobi3
31. mar 2012

@saranata krásne si to napísala, svätá pravda!!!

@katja_ tak to ja som takto nevidela, ale tváril sa isto, aj do správy to napísal, tak snáď to videl dobre 😝

miskachrumka
31. mar 2012

@saranata jéj teraz budem ja tá rychlejšia 😀 😀 😝

porinka
31. mar 2012

@nati04
prestaň sa už báť!!!!! všetko bude ok a budeš najlepšia mamina na svete, ako my všetky!!! 😀 😀 😀 😀 😀

nati04
31. mar 2012

@saranata presne tak máš pravdu mne je úplne jedno co to bude len nech je zdrave to je pre mna najdôležitejšie na svete