Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@katja_ určite nie !už sa spolu nerozrávame no určite to bude chcieť nejak riešiť kím príde tatino 🙂
@loralo ja som mala teraz oddych pol roka po pol roku si idem dať urobiť ja to cez zimu nepreferujem ale ked sa oteplí tak sú pekné ruky doležité tím nechcem povedať že v zime musia byt strašné 😀 😀 ale leto je leto !
ja to chcem ešte využit do leta už potom s ich pojdem dať dole okolo konca jula kedže niesu povolené v porodnici !a hlavne nie pri sekcii!
@loralo http://www.baby-eshop.cz/peg-perego-1/kocarek-p...
ja mám tento športový, kupila som ho pred dvoma rokmi, je super, da sa uplne do lahu , strieška ide zase uplne az k nohám čiže ked fuka tak je dieta uplne kryte , nepremokavý povrch na strieške, lahko skladatelný , proste celkovo mi vyhovoval a vyhovuje
mám aj tuto farbu ja
dá sa dal tak do rovneho lahu ze tam moze byt aj novorodena aj ked nemám vaničku, takze ho dám k nasim a ked tam pojdeme tak nemusím brat kočík tento čo som teraz kupila
ale tento typ sa už asi nedá kupit, jedine na inzerát, ja som mala vzdy peg perego alebo cam, najlepšie kočíky podla mna, okrem concordu
@miskachrumka
už nech je zajtra...dnes ráno sa mi snívalo, že už mám bábatko, neviem, čo to bolo, ale bol to krásny, najkrajší pocit na svete...už nech je august!!!! 😀 😀 😀 😀
Ženy, keď tak o kočíkoch, už máte kúpený? Ja sa chystám o dva týždne nakupovať, aby som potom s takým veľkým bruchom nemusela chodiť po obchodoch 😉 .... vy ste ako na tom?
@porinka ti verím teda 🙂
a ty ideš okolkej ? potom poobede sa tu stretneme dúfam !
ja som na deviatu objednaná to mi akurát vychádza zaveziem maleho do skolky a idem hore !
budem taká nervozna už som sa pytala aj toho hore čo nam nadelil no nič ! 😉
@majuska7111 ja si myslím že je to krajšie chodiť nakupovať už s papčekom ako bez !
nema to takú atmosferu ked ta popri aj kopancuje a tak ........ 😵
a hore vyššie je napísane kto už kupil a kto nie ! 😀
@saranata máš pravdu letí to ako voda a ked u niektoré vieme že je to možno posledný krát tak si to užívam plnými dúškami ! 🙂
🙂 @miskachrumka No, ja mám pocit, že to brucho mám už teraz dosť veľké a fučím, keď sa mám obuť už teraz 🙂 a keby čakám ešte dlhšie, tak by som si pripadala ako lokomotíva 😎 Môj manžel sa mi už smeje, keď vstávam z postele alebo z gauča, že som ako sloník 😀 😀 😀
@loralo no mne sa to presne v strede nechtov spravilo zajtra sa spytam elkarky..... som zvedava co povie ... aj neviem co ma znamenat mi taka akoby pravu stranu brucha....
@miskachrumka pre mna je to tiez posledný raz🙂 aspon taký je plán😀
@saranata no by mi sme ešte chceli za paá rokov v tej 30-ke !
na oživenie malý už bude mať 10 rokov a malé 7rokov skoro tak už budu veliký !
ak to bude možné chcelu by sme ešte potom jedno 🙂
Baby ten sneh akože v apríli berem fakt ako nechutný 1 aprílový žart ☹ ☹ 😠
Ináč dobrú chuž k obedom prajem ideme sa aj mi napapať 🙂
@miskachrumka
ja idem o 13:15, som zhodila veškerý porast na tele, zmyla fritol z hlavy, môžem veselo vyraziť do ulíc 😀 😀 😀
@miskachrumka dobru chut aj ked maš už asi po nej🙂
@nessy pekne vecičky, ja som ešte nenafotila
ale robila som tehu fotky🙂

@miskachrumka idealne na leto, aj ja som take mala. teraz ich uz nemam, dala som nechtom oddych a dam si zase, ked bude babo vacsie