icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
3. apr 2012

@porinka panna mária ???
ale nie ja ta obdivujem a obdivujem mamičky čo za to babo bojujú aj zubami -nechtami a chytajú za sa každú slamku nádeje !
🙂 🙂

slnieckko
3. apr 2012

ja mam zatial +4 az 5 kil ale aj tomu sa radujem ze len tolko, lebo som citala nejaka baby bola v 4. mesiaci a mala uz vyse 14 kil 😕 😕 my sme si drobca planovali v zmysle takom ze sme odstavili ochranu a vedela som cca kedy mam ovulku, ale ziadne meranie ani grafy ci sex na presnu hodinu sa nekonal... kedy sa nam chcelo tak sme sli na to, akurat okolo ovulky vedome o cosi viac a podarilo sa po troch mesiacoch 🙂 najprv som vysadila hak, potom sa prihlasila na dnpo a potom sme sa dali na plodenie 😀

slnieckko
3. apr 2012

a to som si este myslela ze nam to v ten mesiac nevyjde, lebo v praci toho bolo vyse hlavy znervovana som bola z toho, nakapaty nos od nejakej nadchy ci virozy, herpes sa mi vyhodil a drobcek sa nam aj tak uchytil 😵 aj som sa bala ci mu nieco nebude kvoli tomu herpesu ale zatial vyzera vsetko ok 😉 a mm dostal do mikulasskej cizmicky prekvapenie 😀

miskachrumka
3. apr 2012

@slnieckko ja som tak mala v 23tt plus 6-7 kg a pri porode +20kg presne to strach a hroza tazko sa toho potom zbavuje ale ak si chuducka tak si to možeš dovoliť !
moja mama napr do 19-tky 50kg žena primne pribrala 32kg 😕 😕 😕
čo už bolo neskutočné a za tri mes mala zas 52kg 🙂

miskachrumka
3. apr 2012

Bože ked klikám na tie mamičky a vidím kolké maju deti v nebíčku až mám husiu kožu ☹ ☹
ako sa to dá prekonať ! ja by som to asi neprekonala ☹ ☹ ☹ ☹

porinka
3. apr 2012

@miskachrumka
ťažko, ale dá sa 😅 čo ťa nezabije, to ťa posilní 😉

miskachrumka
3. apr 2012

@porinka no dakujem za vysvetlenie 🙂

bodka70
3. apr 2012

@miskachrumka , také ani nepozeraj, to keby človek nad tým rozmýšľal, tak sa z toho zblázni. Deti sú poklad a keď nejaké máš, už do konca života sa človek o ten poklad bude báť. Len ten strach človek musí odsunúť do úzadia, inak by si nevedel život s deťmi užívať a tešiť sa z toho.

porinka
3. apr 2012

idem si objednať bavlnené plienky 😀 😀 😀

bodka70
3. apr 2012

@miskachrumka a hlavne im nepíš, že ich za to obdivuješ a že ty by si to nezvládla. Lebo tu niet čo obdivovať - za čo? Že to zvládajú tak "ľahko" alebo že to nezvládajú? Obdivovať možno niekoho či niečo, čo dosiahol nejaký výkon, nejaký úspech, toto je len veľmi veľmi smutné
😒 😒 😒

bobi3
3. apr 2012

@miskachrumka no ja mám teraz nejakých 52 - 53kg, tak snáď sa neprehupnem cez 60ku 😉

bobi3
3. apr 2012

@miskachrumka ale prekonala, musela by si... naše prvé zlatíčko sme stratili 11.3.2011 a presne o rok na to 11.3.2012 sa ozvalo naše druhé v brušku 😉 aká symbolika 😵

bobi3
3. apr 2012

dievčence, a kupujete už aj stoličku pre malé? Myslím tú na papkanie? Lebo to treba až tak od pol roka, nie? Strašne drahé sa mi zdajú 😠

nati04
3. apr 2012

Tak baby držte mi palce dnes ideme na morfologicky dúfam že nás andelicek je zdravý nic ine si neželam. To uz co to bude je v rukách bozich.

saranata
3. apr 2012

@nati04 neboj všetko bude v poriadku, držím palčeky🙂

saranata
3. apr 2012

@bobi3 hej od pol roka , najlepšie su tie polohovatelne, mozeš tam mat babatko aj skor, ked varíš alebo tak , ties u najdrahšie ale aj najlepšie

ja ju síce mám ale to stačí kupit potom az , teraz by ti len zavadzala niekde

slnieckko
3. apr 2012

@bobi3 my stolicku zatial nie, predpokladam tak po 5. mesiaci... zalezi aj od toho kedy sa nauci sediet atd... a tie ceny su fakt prehnane 😅

loralo
3. apr 2012

@bodka70 poporodnej depresie sa bojim aj ja, obcas mavam nejake stavy uzkosti, teda ja si myslim, ze je to ono, ale to mam od detstva, tak sa bojim, ze sa to porodom zhorsi 😢

bobi3
3. apr 2012

@saranata @slnieckko ďakujem vám maminky 🙂 takže stolička počká 😉

loralo
3. apr 2012

@bodka70 wow, tak to uz je neco 🙂

bobi3
3. apr 2012

@nati04 držkaj sa

loralo
3. apr 2012

@bobi3 presne tak, aj u nas to tak bolo

bodka70
3. apr 2012

@loralo , neboj, zvládneš to. Hlavne sa neostýchaj požiadať o pomoc. Žiadne urážanie typu "mal by sám vedieť, že som unavená". Ja som robila gerojku, že všetko zvládnem sama a neoplatí sa. Hovor si, robím to pre dieťa, nie pre seba, ono potrebuje pohodovú mamu a na to treba kúsok sebectva a "lenivosti" od teba. 😉

loralo
3. apr 2012

@bobi3 mam slzy v ociach

miskachrumka
3. apr 2012

Maminy ja skor kukám nie stoličku ale obliečky do postielky nové a nové hniezdo okolo potielky
to máme už zničené a ružový baldachyn samozrejme 😀

loralo
3. apr 2012

@nati04 drzime palcoke 🙂

bodka70
3. apr 2012

@loralo a ak by sa ti psychický stav zhoršoval, nečakaj na nič a vyhľadaj odbornú pomoc. To nie je žiadna hanba, má to strašne veľa mamičiek, veď len choď na diskusii o depresiách, tam ti baby poradia. Radšej brať AD, ako dôsť tak ďaleko, že pre úzkostné stavy nebudeš schopná sa postarať o seba a o dieťa. A s väčšinou AD môžeš aj kojiť a keby aj nie, na kojenie sa môžeš vykašlať, psychická pohoda je oveľa dôležitejšia pre bábo. 😉 . Tak či tak ti držím palce, urob si každý deň niečím malým radosť, prechádzaj sa, oddychuj, daj si kávičku alebo hocičo čo máš rada, kúp si dajakú drobnosť pre seba či pre malé 😉 a svet hneď bude krajší. 🙂

saranata
3. apr 2012

@miskachrumka http://www.baby.eshop-zdarma.cz/index.php?categ...
ja si vyberiem tuto , podla pohlavia, a doma mam jednu neutrálnu takze na striedačku

je to 12 dielov, a dá sa ešte niečo aj dokupit

miskachrumka
3. apr 2012
miskachrumka
3. apr 2012

@saranata no aj nám ostanú po malom modro -žlté s myškami aj tu može mat mala 🙂
ale dokupim aj toto 🙂