Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka ja som robila sosovicovu polievku a brydzove halusky , a tak som sa napraskala ze dufam ze aspon kilo priberiem 😀
tak uz som aj ja po morfo II zajtra idem s vysledkami k mojej dr. nález v norme, biometria vid záznam 🙂 no tam je velkost skoro všetko + 10, termin posunuti o 5 dni tak neviem. ale to dr. vravela uz predtym ze to bude vačšie bábo. váha458 g-473g. no som zvedava na jej nazor. a to priberanie vam tíško závidím ja uz mam teraz +9 a to som tento mesiac len 1 kg :-/ 😒 ale ja beriem aj kortikoidy a to vam poviem to hnus. a tvár na nepoznanie ako sysel.
No samej mi to je uz trosku jedno len ked von vyjdem a vidim na inych to zdesenie no co uz 🙂
kočky, dobrý link, kde vám pekne ukazuje, koľko ste tehu a koľko ešte zostáva, len treba zadať svoju poslednú mrchu 😉
http://www.pregnology.com/due-date.php?o1=1&cyc...
myslíte, že je takéto niečo možné?
http://www.topky.sk/cl/13/1305183/Z-maternice-d...
tie naše majú už raz toľko (naša konkrétne 402g)... myslíte, žeby už prežili? 😨 😕
@bobi3 , naše určite ešte nie, dôležitý je hlavne dosiahnutý vek tt , viac ako váha - naše na to ešte majú príliš nezrelé pľúcka, skrátka ešte by nevedeli dýchať vzduch. Ale 200g , to musela byť riadne drobunká. bábo v 22tt hoci aj kilové, nemá šancu prežiť, ale polkilové v 28-30tt áno, 😉
@bobi3 mne dr nehovoril kolko malé váži ! ☹
@bobi3 také članky a fotky mi nerobia dobre 😔
@bodka70 to áno, ja si ju odtiaľ predsa nepustím 😵
@miskachrumka a nemáš to v tej správe čo ti dal? mne dal taký papierik s rozmermi a váhou, a tiež tam bolo napísané pohlavie... dokonca termín sa nám posunl o 1 deň na 10.8. 😵
@miskachrumka ospravedlňujem sa, ani mne, ale zaujalo ma to, že ako je niečo také možné, prepáč 😔 😉
@bobi3 nie nemám žiadny mne všetko píše rovno do karty 😉
@miskachrumka , to je len orientačný údaj, je to len odhad. Mne to lekár tiež nehovoril, ale všimla som si to v tehotenskej knižke, tak skús mrknúť, či to tam nemáš zapísané - alebo potom v karte u sestričky.
mám tu všetko možne napísane ale vieš ako vyzerá doktorské písmo 😠
@bodka70 mám mám ale neni šanca to vylúštit 😕
@bobi3 ved nič ani som tam nechcela nakuknuť no stalo sa a musela som to hned vypnúť 😔
@miskachrumka jáj, no keď si bola u svojho, tak asi tak.. ja som bola vlastne u externého, on mi dal len správu pre mojho... tak aspoň viem 😉
Ináč ma zaujalo niečo mám tu v karte že prenatálna dg v II.triemestri a tripple test
a potom nič a len vedla MS-AFP 21,90 čo to je ?
@bobi3 aha 🙂
@miskachrumka to je vysledok tripple testu, odfot to bližšie

@miskachrumka mala som chut na brokolicu ale mm chce karfiol...ja som karfiol nejedla este 🙂 bude to moja premiera :D