icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

kukucka78
14. dec 2011

@hoogy a to sa robi kedy a platí sa to? ty maš prirodzené tehu alebo umelé opl.

hoogy
14. dec 2011

@kukucka78 ja mam prirodzene. neviem presne kedy sa robi amnio,ale mozes to odmietnut. zda sa mi ze to roia az po trippletestoch a tie sa robia v 16tt. ale ked ti tie vyjdu ok tak ti to asi nebudu ponukat. ale u nas v tom 20tt bolo krasne vidiet ze chlapcek. maly rozvaleny s brusku. jaj super spomienka bolo to takto pred vianocami 🙂

kukucka78
14. dec 2011

@hoogy ja to ani nechcem verím že babetko je zdravé

asemilka
14. dec 2011

@lucyferia rozmyslam, co mi tvoje meno hovori... a uz som na to prisla 😀 ved my sa pozname 😉 🙂 len z trochu ineho fora 🙂 spominas? 🙂

lucyferia
14. dec 2011

@asemilka tak, aka nahoda... tak mne to bolo hned jasne odkial ta poznam 🙂)) A coze si na tomto fore ?

asemilka
15. dec 2011

@lucyferia mno... ak pojde vsetko ako ma, tak v auguste k nam pribudne maly cloviecik 😵 🙂 zatial sa vytesujeme z / testov a medzi sviatkami by sme mali ist aj k doktorke. a ja sa zatial pasujem s prvymi priznakmi 😀

emilia25
15. dec 2011

no baby na to ze som uz v 6tyzdni sa ale vobec necitim ako tehotna nic ma neboli nic mi neni.no uz chvala bohu ze uz idem v pondelok na potvrdenie tak dufam ze tam uz uvidi krasnu fazulku.a vy ako sa citite?

kosska3003
15. dec 2011

@emilia25 ani ja nic len ma stale boli podbrusko a prsia a som unavena to je vsetko

hoogy
15. dec 2011

@kosska3003
@emilia25 baby teste sa 🙂 asi vam to uz zostane mne tak dobre bolo pri malom. teraz striedavo oblacno. dnes veeeeeeeeeeeeeeelmi zle a to este muz nie je cely den doma lebo maju firemnu party. ale aspon bude na telefone keby sa to nedalo vydrzat 😉

lenkaks
15. dec 2011

@emilia25 Ahojky,ja idem v utorok k dr,to budem v siedmom tyzdni a tiez mi zatial vobec nic nieje....

kosska3003
15. dec 2011

@hoogy no uvidim len ma stale to brucho boli tak stresujem uz nech je pondelok a dr povie ze je ok

chirabell
15. dec 2011

@kukucka78 A nemohla tvoja dr hovorit o veku dietatka? lebo niektori lekari hovoria tyzdne podla poslednej mrchy, ini podla veku plodu (a to je -2t) ...ak by to bol pripad aj tvojej dr tak 5+nieco uz srdiecko vidiet mohla, len to bol vek plodu a nie doba tvojho tehu.

lucyferia
15. dec 2011

@asemilka Super ze ides ku doktorke medzi sviatkami... mna objednali az na Januar2012 z coho som nesmierne vytocena. Vraj sukromna klinika... kokso. Platis tam jak murovata, a ked chces ist k doktorovi cakas 2 mesiace.

kukucka78
15. dec 2011

@chirabell tak to fakt neviem lebo povedala to tak že mali by ste byť 6+3 a ste 5+3 tak to fakt neviem len ma dosť tým vystrašila i ked povedala že zatial je všetko v poriadku. poslednu mrchu som mala 21.10 a na sone som bola 5.12

chirabell
15. dec 2011

@kukucka78 Tak 6+3 si podla poslednej mrchy mala byt, to som prave pocitala, to povedala dobre...si 5+3 je mozne, ak si mala posunutu ovu a nemala si ju na 14ty den cyklu ale o tyzden neskor, cize na 21 den cyklu ALE v tom case by teda nevidela este srdiecko, to jedine daky zazrak...takze otazka je, ci sa nesekla a ci nechcela povedat ze si 7+3 (To by srdiecko bolo vidiet) a to by znamenalo, ze si mala mrchu zas o tyzden skor, cize nie na 14ty den ale na 7den cyklu...ty uz musis vediet kedy do sedi na sex...ale zas...moze to byt aj len to, ze babatko pomalsie rastie a to zas nemusi byt chyba, ako tu niekto napisal, najpresnejsie merania su okolo 12tt lebo vtedy by vsetky babatka cca mali mar rovnaku velkost, to je take obdobie kedy sa akoze dobehnu a potom sa to zas zacina lisit podla individualneho vyvoja...hlavne sa neplas a mysli pozitivine, stres dietatku len skodi 🙂

hoogy
15. dec 2011

@kukucka78 ale nebolo si ty na umelom ? nestras sa tieto merania su velmi nepresne presnejsie sa daju merat az neskor. fakt ako pise @chirabell az okolo 12tt sa to da presnejsie urcit.

kukucka78
15. dec 2011

@chirabell vieš ja som bola na umelom oplodnení nie prirodzene tak neviem či tam je nejaký rozdiel vklad som mala 7.11

hoogy
15. dec 2011

@kukucka78 vies co vobec sa tym netrap. v tomto obdobi sa moze kazde babo uplne inak vyvijat. urcite ta dr. objedala na januar vtedy ti moze povedat zase nieco uplne ine. uvidis vsetko je ok. 🙂

kukucka78
15. dec 2011

@hoogy dakujem ste zlaté idem 19.12

hoogy
15. dec 2011

@kukucka78 no vidis to je uz pondelok 🙂

kukucka78
15. dec 2011

@hoogy a ako ti je dnes? na mna to už zas lezie

chirabell
15. dec 2011

@kukucka78 ano je v tom rozdiel, pretoze sa presne vie, kedy sa bunky zacali mnozit pretoze neviem aku formu si mala ale predpokladam, ze bunky sa mnozili par dni predtym ako ti ich vkladali, takze to mas cele posunute a tym padom tam to srdiecko mohlo byt, ale potom neviem ako to veru ta dr pocitala, ale isto sa to neda ratat podla mrchy, jedine ze by si mala IUI, kedy sa vlastne len vstreknu spermosky a caka sa naprirodzenu ovu, to by sa dalo tak pocitat......no ale tak ci tak, plati to co som pisala, nestresuj sa zbytocne 🙂

kosska3003
15. dec 2011

@kukucka78 aj ja idem 19 sa neviem dockat este 4 dni 😀

kukucka78
15. dec 2011

@kosska3003 tak ti držím palčeky nech je všetko ok...to je prvé sono u teba?

kosska3003
15. dec 2011

@kukucka78 hej hej prve idem prvy krat k dr co som nasla // na teste tak sa neviem dockat nech mi povie ze je vsetko ok a budem stastna

kukucka78
15. dec 2011

@chirabell dakujem vkladali mi dve embrijká jedno 4bunkové a jedno 2 bunkové a chytilo sa jedno...jasné som v pohode nebudem stresovať a budem sa len tešiť na babetko

kukucka78
15. dec 2011

@kosska3003 neboj bude už ked ich tam máš tie // už ti ich nik nezoberie

kosska3003
15. dec 2011

@kukucka78 no aj digi test potvrdil tak uz len cakat 😀 ja si sprijemnujem cakanie vianocnou vyzdobou ja som sa vcera nastvala a spravila stromcek vecer mala mala rano prekvapenie 😀

asemilka
15. dec 2011

@lucyferia no ja zatial dufam, ze pojdem vtedy. lebo v robote bude trosku vela toho. tak hadam sa to neprelozi... 😒

kukucka78
15. dec 2011

@kosska3003 tak gratulujem...aj moja dcera včera urobila stromček aspom budeme mať pokoíj a nebudeme stresovat čo ešte urobiť