icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

monika1091
5. apr 2012

@pekosita tak to si ma nepotesila 🙂 ...... ale budem sa s tym musiet znierit......

miskachrumka
5. apr 2012

@bobi3 bobi aj ja na nu myslím že kde už je 🙂
😉
hádam nám napíše čoskoro

pekosita
5. apr 2012

@monika1091 mne to moj doki tak povedal, ze len treba vydrzat ...tiez ma potesil 🙂

obycko
5. apr 2012

@loralo ja mam tú tabuľku v albume

monika1091
5. apr 2012

@pekosita ale tiez nepovedal ze sa nemoze dat spravit masaz..... ci?

saranata
5. apr 2012

@bobi3
@miskachrumka
@porinka
@bodka70
no baby tak po dvojhodinovom čakaní neviem nič 😝 😝 😝 prišla sestrička ze geneticky usg sa ruší a preobjednali nás , lebo sa spustili 3 akutne porody sekciou, takze sme si odkráčali domov🙂
objednala ma na utorok po jednej a potom o piatej idem aj k svojmu lekárovi , takze dva morfologicke v jeden den 😝 😝
taka som sklamana som sa tešila celý čas a nevedela dočkat , no ale čo už narobíme🙂

pekosita
5. apr 2012

@monika1091 ja som sa na to masera pytala,ale nechcu masirovat tehotne zeny,maximalne vymasiruju siju

pekosita
5. apr 2012

@saranata to cakananie je na nervy,ale o to bude krajsia sprava 😀

kalifa28
5. apr 2012

budeme mat dievčatko 🙂

pekosita
5. apr 2012

@kalifa28 dalsia babika,gratulujem

monika1091
5. apr 2012

@pekosita ufff... no a dobačovala som :-P

19vierka84
5. apr 2012

@saranata tak to teda potesi, ale tak utorok nie je daleko a urcite ti to rychlo ubehne. mna to caka vo stvrtok, ale mrzi ma to ze si nevidela male
@kalifa28 gratulujem, nejako sa to tu babami zacina rozrastat a to chlapci chceli mat prevahu, ale baby sa nezdaju a dobiehaju ich 🙂

bobi3
5. apr 2012

@saranata no teda, to nepoteší ☹ neboj, sviatky prebehnú raz dva, to tie vždy 😵 a bude utorok... ja verím, že sa oplatí čakať 😉

bobi3
5. apr 2012

@kalifa28 blahoželáme!!! takže Amélia? 🙂

saranata
5. apr 2012

@19vierka84
@bobi3
mrzí to aj mna, ale dostala som ruzičky od manzela a už je to dobre🙂
skor mi islo o to ze som unavená lebo 2 hodiny tam sediet a potom ta poslu domov, grrrr
v utorok mám dva mofrfologicke tak sa tešíííím 😀 😀 😀

marcela2003
5. apr 2012

Aj my sa pridávame do skupiny dievčatiek 🙂

pekosita
5. apr 2012

@marcela2003 juuuj dalsie dievcatko 🙂

bobi3
5. apr 2012

@saranata tak za tie ružičky to stálo 🙂 milé 😉

@marcela2003 no teda, tuším sa s nimi vrece roztrhlo 😀 blahoželáme 😉

porinka
5. apr 2012

@saranata
to by som bola teda nasratá 😠 😠 😠 a nestačí, ak ti v utorok urobí morfo len jeden doky??? načo 2x dráždiť drobca??? a ubehne to ako voda!!! ja som od môjho ešte kytičku nedostala...on na to nie je, takže tíško závidím 😀

saranata
5. apr 2012

@bobi3 no to za to ze som sa tak tešila 😀 😀 😀 tak v utorok budu dva pokusy , tak to už sa neschová drobec 😀

saranata
5. apr 2012

@porinka moj lekár posiela na konzultačný usg vzdy ešte aj do nemocnice takze ja som za 🙂
praveze ani moj mm na to nie je a o to je to krajšie🙂

a nasrata nie som len sklamana , hore riešili tri akutne porody tak sa to dá pochopit , len som si povedala ze akurát mne sa to musí zase stat 🙂

porinka
5. apr 2012

@miskachrumka
ja nič biele nenosím, takže môže byť lososová, a tiež asi veľkosť L 🙂

porinka
5. apr 2012

@saranata
šak za to, že by sa to práve mne stalo, by som bola nasratá ☹ a nezabudni pýtať fotečky!!!

saranata
5. apr 2012

@porinka určtie vypýtam od mojho , to je automatika😀
na Antolskej neviem neviem
ale ved stačia tie čo mi dá moj lekár, hlavne nech tam je to podstatne vidiet😀

porinka
5. apr 2012

@saranata
šak som myslela tak, že kde bude drobec lepšie vidieť, tak aby si si zobrala od oboch 😉

saranata
5. apr 2012

@porinka skusim ale v nemocnici nemaju a nedaju nič navyše tak neviem či bude ochotný dat alebo predat fotku

1nyx11
5. apr 2012

k tomu magneziu som presvedčena, ze uživať ho preventivne je blbost. a s tym pôrodom je to pravda, ja som rodila 41+6 tiez som dlho brala magnezium a veru to nebola riadna sranda, tolko hodin si odkapat a nakoniec nevedeli co so mnou ☹(( a hlavne poznam vela bab co ho bralo do konca a nakoniec im robili cisarsky, prípadne dlho prenašali a potom sa dost hodin trapili. Som za nejaku zlatu strednu cestu, musim to lepšie naštudovať 🙂

1nyx11
5. apr 2012

a idete si niektora dat odobrat pupočnikovu krv??

porinka
5. apr 2012

@saranata
u nás v špitáli v rizikovej pýtajú za foto 5 evri, môj gyndoš 3,30, ak chcem mimi povinných termínov uzv. 😖

porinka
5. apr 2012

@1nyx11
som bola na prednáške a nie, bo čistý biznis to je 😖