Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@bobi3 bobi aj ja na nu myslím že kde už je 🙂
😉
hádam nám napíše čoskoro
@monika1091 mne to moj doki tak povedal, ze len treba vydrzat ...tiez ma potesil 🙂
@pekosita ale tiez nepovedal ze sa nemoze dat spravit masaz..... ci?
@bobi3
@miskachrumka
@porinka
@bodka70
no baby tak po dvojhodinovom čakaní neviem nič 😝 😝 😝 prišla sestrička ze geneticky usg sa ruší a preobjednali nás , lebo sa spustili 3 akutne porody sekciou, takze sme si odkráčali domov🙂
objednala ma na utorok po jednej a potom o piatej idem aj k svojmu lekárovi , takze dva morfologicke v jeden den 😝 😝
taka som sklamana som sa tešila celý čas a nevedela dočkat , no ale čo už narobíme🙂
@monika1091 ja som sa na to masera pytala,ale nechcu masirovat tehotne zeny,maximalne vymasiruju siju
budeme mat dievčatko 🙂
@pekosita ufff... no a dobačovala som :-P
@19vierka84
@bobi3
mrzí to aj mna, ale dostala som ruzičky od manzela a už je to dobre🙂
skor mi islo o to ze som unavená lebo 2 hodiny tam sediet a potom ta poslu domov, grrrr
v utorok mám dva mofrfologicke tak sa tešíííím 😀 😀 😀
Aj my sa pridávame do skupiny dievčatiek 🙂
@marcela2003 juuuj dalsie dievcatko 🙂
@saranata tak za tie ružičky to stálo 🙂 milé 😉
@marcela2003 no teda, tuším sa s nimi vrece roztrhlo 😀 blahoželáme 😉
@porinka moj lekár posiela na konzultačný usg vzdy ešte aj do nemocnice takze ja som za 🙂
praveze ani moj mm na to nie je a o to je to krajšie🙂
a nasrata nie som len sklamana , hore riešili tri akutne porody tak sa to dá pochopit , len som si povedala ze akurát mne sa to musí zase stat 🙂
@miskachrumka
ja nič biele nenosím, takže môže byť lososová, a tiež asi veľkosť L 🙂
k tomu magneziu som presvedčena, ze uživať ho preventivne je blbost. a s tym pôrodom je to pravda, ja som rodila 41+6 tiez som dlho brala magnezium a veru to nebola riadna sranda, tolko hodin si odkapat a nakoniec nevedeli co so mnou ☹(( a hlavne poznam vela bab co ho bralo do konca a nakoniec im robili cisarsky, prípadne dlho prenašali a potom sa dost hodin trapili. Som za nejaku zlatu strednu cestu, musim to lepšie naštudovať 🙂
a idete si niektora dat odobrat pupočnikovu krv??

@pekosita tak to si ma nepotesila 🙂 ...... ale budem sa s tym musiet znierit......