Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@nastasyk ja už neplánujem k nemu, lebo aj tá cesta tam je zážitok 😖 je to od nás dosť ďaleko a dlhšie cestovanie nejak nerobí dobre malému..asi zato nás aj odmenil takým kyslým úsmevom na fotke 😕
@tamara2307 to chapem, ja sice byvam teraz v BA, ale svokru mám v Martine, takže tam tak raz za mesiac cestujeme a zatial to zvladam, takze to vybavim na jeden krat🙂 ved ale ani ja nie som este na 100% rozhodnuta, uvidime🙂
@wadja vitaj medzi nami 🙂
@bodka70
@miskachrumka
@porinka a spol..
@19vierka84
tak zienky všetko je ok, krásne rastieme a čakáme s velkou pravdepodobnostou tretie dievčatko 🙂 🙂 🙂
z toho čo sa dalo vidiet tak nič na chlapca nenasvedčovalo , takze zatial dievčatko aj ked nie na 100% ani na 3D sa nedalo priamo vidiet , ale viem ze to je dievčatko🙂
@saranata gratulujem 🙂 🙂 🙂 tak to budete mat doma pekny babinec 🙂 aj ja mam dve sestry a chudak tatino mal niekedy co robit, hlavne ked sme mali svoje dni 🙂
@tamara2307 ahoj.ty si bola na amnio v Nitre vsak? nevies nahodou ako by mohla ordinovat ta dr. Barosova na genetike?mam tam ist zajtra alebo vo stvrtok a neviem kedy rano zacinaju
@saranata je to možné? samé baby 🙂 blahoželáááááááááááááám!!! 😉
@porinka tak ja som už doma, dnešný deň bol náročný, nejako ma z toho aj bruško rozbolelo, celý deň som musela byť v strehu, snáď sa to tá baba rýchlo naučí 😒
@19vierka84 tak my sme boli tri baby a bolo to fajn, je super mať sestry 😉
@bbubinkaa ja bývam tiež nejaká unavená, hlavne keď ráno vstávam o šiestej a celý deň som v jednom kole, mňa dnes aj nejako bruško bolí, dúfam, že to nie je nič vážne 😒
@trutka ja som tam bola objednana na 7.30, a už tam sedela aj so sestričkou (to bolo v utorok), len či sú tak aj ostatné dni..?
@19vierka84 nie nie toto je naposledy, moj manzel má syna z prveho manzelstva takze stačia 4 deti dokopy 😀 😀 😀 tak u nás bude babinec😀
@saranata tak moj priatel dufa, ze cakam chlapca, ale tusi ze to bude baba, chcel mat trosku posilu u nas, lebo mam 4 feny, tak chcel trosku vyrovnat skore, tak uvidime, ja si myslim ze to bude baba, ale tak bude mat este jeden pokus a mozno aj dva - uvidime este 😀
@porinka @saranata tak babulky vraj tie moje ochrnutia sposobuje rozsirovanie panvy.. vraj som moc utla a ako sa mi to vsetko rozsiruje tak to potom tlaci na rozne nervove zakoncenia atd, vraj je to normalne a malo by to prestat.. tak som zvedava, odporucili mi Magne B6 na upokojenie bruska.... a samozrejme ocny si musel predlzit dovolenku, takze som sa zasa nic nedozvedela....
@saranata gratulujem k dievcatku 🙂 snad sa coskoro pridam do klubu 😉
no nic babulky lucim sa s vami do pondelka.. hori mi termin na odovzdanie bakalarky tak sem nemozem uz ani pachnut bo sa tu vzdy zdrzim minimalne 2hodky.. tak sa pekne drzte... 🙂
@xtinakc a kedy by to malo prestat? to sa nebudes rozsirovat az do porodu?, ale tak hlavne je ze babo je v poriadku. mna strasne bolia posledne dni stehna a lytka. niekedy uz ani nedokazem lezat na gauci a nohy si pokrcit nemozem, lebo mam pocit ako by mi tuhli.
@19vierka84 a kedy sa to dozviete vy???
@saranata tri baby sú super, ja by som brala aj tri 😵
holky, a nebolieva vás bruško? mňa v poslednom čase, neviem, či to ma len nafukuje alebo nie... neviem ako to mám rozoznať a bojím sa 😒
@tamara2307 no ved to,aj ja som bola v utorok a ostatne dni som si velmi nevsimala,ale mari sa mi ze zacinaju aj niekedy od 9, a zase sediet tam 2 hodiny... 😖 asi tam zajtra este zavolam
@bobi3 vo stvrtok ideme do poradne, tak uvidime ako bude babo natocene 🙂 mna sem tam pobolieva podbrusko a sem tam aj vajecniky a je to zevraj v poho, som sa na to pytala aj doktorky a ona mi povedala, ze niekto to citi a niekto nie, tak sa uz nebojim, lebo tiez som mala z toho trosku strach ci to je normalne 🙂
@19vierka84 @bobi3 mna uz 2 x chytili take neznesitelne krce v podbrusku ze som ani len nevedela lapat po dychu.uplne neznesitelne,som vravela manzelovi,ze ked su taketo kontrakcie,tak ma asi porazi. ale oba razy to bolo v den ultrazvuku,a na nom bolo vsetko ok,takze to bolo asi ineho povodu,ale zapchu som este nemala 😒
@saranata no sakra to je na prd by som im tam asi nadala 😠 😠
ale hlavne že je zdravučké

ahojte dievcence, inak ako sa citite?..Ja som nejaka unavena ako kon stale :(