icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

saranata
11. apr 2012

@trutka no zvačšovat sa ti už potom nebudu , ta tvorba mleika sa upraví a aj prsia

pekosita
11. apr 2012

@miskachrumka vsak jasne,ze vsetko je mozne. ja idem na 3D 30.04., uvidime ci nasa bambula uz nebude nahodou bambulo....a to sme sa konecne s muzom dohodli na mene,takze dufam,ze ziadne prekvapko sa diat nebude 😀

miskachrumka
11. apr 2012

@trutka áno a ostanú ti postupne len vechte 😅 😅 😅
ale nie to bol velký žart 😀 😀 😀
každá sme iná nemožem ti napísať čo sa deje somnou a to sa bude aj stebou diať 😉 počkaj uidíš ! všetkého sa dočkáš !

miskachrumka
11. apr 2012

@pekosita no ja som zvedavá či bude unás prekvapko v máji 😉
ale ja už od začiatku cítim že je to babula 🙂

vevuska1
11. apr 2012

@saranata no tak podprdy nebudem posielat svokru kupovat to pojdem sama 🙂 ale pre krpku sla ona vzdy a ani som jej nemusela hovorit, uz sa iba dotrepala vzdy s kopou veci 😀

pekosita
11. apr 2012

@trutka no naozaj 🙂 ... ze vraj sa to stava,je to nejaka stotina percenta kedy sa mozu zmylit,takze moja kamoska je asi ta stotina. Ale neboj sa pravdepodobnost je taka,ze pri Tebe by sa zmylit uz nemali 😉

saranata
11. apr 2012

@pekosita no ešte som nepočula aby sa amnio mylila čo sa týka pohlaviam, ved tam su priame chromozomy dietata a tie udavaju info o pohlaví,

vevuska1
11. apr 2012

@miskachrumka nooo ta tvoja vyzera fakt super, to mozes vynosit aj potom 🙂 ale mne pride draha, ja som ani pred tym nemala nejak drahe tusim nejak za 12 eur, uz som ich potom nenosila a teraz ani neviem kd som ich odlozila

pekosita
11. apr 2012

@saranata no vsak vcera sa aj sestricky cudovali....s kamoskou sme totiz mali spolu poradnu, no jednoducho to vychadza tak, ze pochybil ludsky faktor v labaku ....

saranata
11. apr 2012

@pekosita no jedine tak by to bolo mozne, inak toto je hrozne ked ti takto zamenia vysledky , nie kvoli pohlaviu ale keby tam bol nejaký nalez a vymenia to tak vlastne zničia zivot dvom zenám , hruza

pekosita
11. apr 2012

@saranata aj to sa stava bohuzial,radsej na to nechcem ani mysliet

wadja
11. apr 2012

Asi by bolo vhodne sa aj troska predstavit , ked som sa tu dostala az tak neskoro 🙂 Takze som Katarina , toto je moje 3 tehitenstvo ale len prve babatko , min rok bol pre mna tazky 8.marca a 29.oktobra som potratila , po druhom potrate som sa nastvala na lekara natolko ze som si nasla ineho v inem meste kde dochadzam a mam toho najuzasnejsieho lekara na svete a takeho by som priala kazdej .Takze stale sme pod dohladom na rizikovom na liekoch a injekciach do brucha inac by sme to tak daleko nedotiahli. Cakame chlapceka tak dufam ze druha polovica tehu bude pohodova a ze sa dockame vytuzeneho drobca

pekosita
11. apr 2012

@wadja vitaj 🙂 . neboj nic,dotiahneme to do uspesneho konca

19vierka84
11. apr 2012

caute baby, tak ja si idem kupovat odtialto podprdu : http://spodne-pradlo.clematis.sk/sk/tehotenska-... su velmi dobre, som ich predavala v obchode a zakaznicky si ich pochvalovali, este mi mozno plati aj velkoobchodna cena, tak uvidim 🙂

wadja
11. apr 2012

@pekosita no to je jasne ze dotiahneme ina vec uz neprichadza v uvahu 🙂 drobca citim ako pekne si kopka robi kotrmelce , prvy trimester mi dal pekne zabrat tak to uz ked sme dotiahli na polovicu tak dotiahneme dokonca 🙂

ela2710
11. apr 2012

@porinka ja som pribrala cez 8 kg
@bodka70 aj podla mna je to preto, ze pred tehu sme vazili malo, dufam, ze tieto kilecka tak rychlo nezhodim ako pri prvom

pekosita
11. apr 2012

@19vierka84 velmi pekne su a aj ceny su v poho...lenze ja musim podprsenku vyskusat 😒

ela2710
11. apr 2012

@miskachrumka ta fialova podprsenka je super, urcite objednam aj ja, dakujem za tip 😉

19vierka84
11. apr 2012

@pekosita aj ja musim vyskusat, lebo mi narastla hrudna kost smerom von ked som bola mala, ale tak v obchode pripadne odskusam a potom objednam, lebo v obchode stoja okolo 15 eur jedna

zyza
11. apr 2012

@19vierka84 aj v Tescu maju dojciace podprdy za 8 euri 😉

19vierka84
11. apr 2012

@zyza pocula som, ale to budem musiet ist kuknut do BA, lebo tu v DS nie je moc dobry vyber 😒

pekosita
11. apr 2012

@19vierka84 no ja mam zasa taky problem, ze som uzka na obvod a prsia mam standardne Dcka,teraz uz aj viac ... tak skusim aj ja tuto znacku popozerat u nas v obchodoch a po pripade objednam. zatial som si skusala len jednu, ale ta mi nesedela a ani neviem co to bolo za znacku.

zyza
11. apr 2012

ja si xcem este dokupit nocnu koselu na kojenie a k tomu tusim predavaju aj taky tenky zupan..vezmem do nemocky-tam su len otrasne modre zupany...nemate nejaky link?ja som nasla zatial za 20euri,keby boli lacnejsie,bolo by fajn...

vevuska1
11. apr 2012

juuj baby som nasla stranku kde maju krasne detske vecicky a ani nie drahe 🙂 http://www.dupydup.cz/kojenecke-soupravicky/koj...

pekosita
11. apr 2012

@zyza ja mozem doporucit www.detskavybavicka.sk a www.mamaobchod.cz - mam z tadial dva zupany a 4 kosele na kojenie 😉

zyza
11. apr 2012

@pekosita dik,idem kuknut 😉

miskachrumka
11. apr 2012

@ela2710 nieje za čo 🙂
vyzerá byť aj pohodlná

miskachrumka
11. apr 2012

@vevuska1 ja si tiež nekupujem na kojenie drahé však na čo ?
je to zbytočné

pekosita
11. apr 2012

@zyza urcite kuk 😉 , bala som sa ci aj material bude taky ako na obrazku. z mamaobchodu mi prisiel balik minuly tyzden - a vsetky kosele mi sadli a su velmi pekne,spokojnost