Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka vsak jasne,ze vsetko je mozne. ja idem na 3D 30.04., uvidime ci nasa bambula uz nebude nahodou bambulo....a to sme sa konecne s muzom dohodli na mene,takze dufam,ze ziadne prekvapko sa diat nebude 😀
@trutka áno a ostanú ti postupne len vechte 😅 😅 😅
ale nie to bol velký žart 😀 😀 😀
každá sme iná nemožem ti napísať čo sa deje somnou a to sa bude aj stebou diať 😉 počkaj uidíš ! všetkého sa dočkáš !
@pekosita no ja som zvedavá či bude unás prekvapko v máji 😉
ale ja už od začiatku cítim že je to babula 🙂
@miskachrumka nooo ta tvoja vyzera fakt super, to mozes vynosit aj potom 🙂 ale mne pride draha, ja som ani pred tym nemala nejak drahe tusim nejak za 12 eur, uz som ich potom nenosila a teraz ani neviem kd som ich odlozila
Asi by bolo vhodne sa aj troska predstavit , ked som sa tu dostala az tak neskoro 🙂 Takze som Katarina , toto je moje 3 tehitenstvo ale len prve babatko , min rok bol pre mna tazky 8.marca a 29.oktobra som potratila , po druhom potrate som sa nastvala na lekara natolko ze som si nasla ineho v inem meste kde dochadzam a mam toho najuzasnejsieho lekara na svete a takeho by som priala kazdej .Takze stale sme pod dohladom na rizikovom na liekoch a injekciach do brucha inac by sme to tak daleko nedotiahli. Cakame chlapceka tak dufam ze druha polovica tehu bude pohodova a ze sa dockame vytuzeneho drobca
caute baby, tak ja si idem kupovat odtialto podprdu : http://spodne-pradlo.clematis.sk/sk/tehotenska-... su velmi dobre, som ich predavala v obchode a zakaznicky si ich pochvalovali, este mi mozno plati aj velkoobchodna cena, tak uvidim 🙂
@19vierka84 mne sa paci tato http://www.nika-intima.sk/?1,matersk%E1-podprse...
@19vierka84 velmi pekne su a aj ceny su v poho...lenze ja musim podprsenku vyskusat 😒
@miskachrumka ta fialova podprsenka je super, urcite objednam aj ja, dakujem za tip 😉
@pekosita aj ja musim vyskusat, lebo mi narastla hrudna kost smerom von ked som bola mala, ale tak v obchode pripadne odskusam a potom objednam, lebo v obchode stoja okolo 15 eur jedna
@19vierka84 aj v Tescu maju dojciace podprdy za 8 euri 😉
@zyza pocula som, ale to budem musiet ist kuknut do BA, lebo tu v DS nie je moc dobry vyber 😒
@19vierka84 no ja mam zasa taky problem, ze som uzka na obvod a prsia mam standardne Dcka,teraz uz aj viac ... tak skusim aj ja tuto znacku popozerat u nas v obchodoch a po pripade objednam. zatial som si skusala len jednu, ale ta mi nesedela a ani neviem co to bolo za znacku.
ja si xcem este dokupit nocnu koselu na kojenie a k tomu tusim predavaju aj taky tenky zupan..vezmem do nemocky-tam su len otrasne modre zupany...nemate nejaky link?ja som nasla zatial za 20euri,keby boli lacnejsie,bolo by fajn...
juuj baby som nasla stranku kde maju krasne detske vecicky a ani nie drahe 🙂 http://www.dupydup.cz/kojenecke-soupravicky/koj...
@zyza ja mozem doporucit www.detskavybavicka.sk a www.mamaobchod.cz - mam z tadial dva zupany a 4 kosele na kojenie 😉
@ela2710 nieje za čo 🙂
vyzerá byť aj pohodlná
@vevuska1 ja si tiež nekupujem na kojenie drahé však na čo ?
je to zbytočné

@trutka no zvačšovat sa ti už potom nebudu , ta tvorba mleika sa upraví a aj prsia