icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
29. jan 2012

@obycko vitaj 😉

obycko
29. jan 2012

@miskachrumka Ďakujem. Pozerám, že ty máš termín o 2 dni skôr ako ja 🙂

miskachrumka
29. jan 2012

@obycko no mne to celé nejak nesedí 😠 ale mám napísané 25-teho tak uvidíme 😉 a ako tehulkuješ ?

miskachrumka
29. jan 2012

Ináč baby ktorá z vás má skúsenost s Clearblue ?ukazuje aj viac ako 5tt či nie ?chcela by som ho zakúpit či sa dr.nekopol 😒

chirabell
29. jan 2012

@miskachrumka clear blue ti ukaze max po 6tt tehu, ukaze ti vtedy 3+ mozno este tyzden neskor je pouzitelny, podla toho ako ti stupa hcg ale stale ti ukaze len 3+ (rata od oplodnenia, nie od zaciatku tehu podla ms) ...dokonca pri dvojickach alebo vo vyssom tyzdni ti moze ukazat nic alebo blbost, lebo je to uz privysoke hcg...aspon tak to je v navode uvedene...takze nema vyznam ti ho uz kupovat.
A preco mas pocit, ze sa dr sekol?

miskachrumka
29. jan 2012

@chirabell lebo kočky čo majú termín ako ja sú už vo vyššom tyždni tehotenstva ale však ešte sa to hádam zmení uvidíme 🙂 a ked ukazuje len do 3tt tak mi to je na prd 😀 dakujem aj tak ! 😉

chirabell
29. jan 2012

no...ono zalezi od toho, ako to tu maju nastavene...ci podla dna poslednej ms alebo podla terminu porodu...ak si nastavis podla terminu porodu, budes mat mozno iny tyzden ako ked si nastavis podla poslednej ms...ja mam rozdiel napr 3 dni...podla ms menim tyzden v piatok...podla utz od zaciatku mam termin porodu posunuty a menim tyzdne v stredu...ide o to, ze tehu sa teoreticky rata podla idealneho 28dnoveho cyklu, kedy ovu je presne v strede...ale mnoho zien ma inu dlzku, poposuvanu ovu...niektore to vedia, ine nie...a u niektorych ako u mna napr, sa zrejme stala nahoda a ovu sa posunula prave v tomto cykle...lebo podla toho ako byvala by mala byt nie 3 dni skor, ale 2 dni neskor 🙂 ....neries...uvidis neskor...budu presnejsie merania a vtedy dr upravi termin podla velkosti lepsie...a mozno necha...treba sa aj rozhodnut ze ako si to tu na koniku nastavis, ci veris dr alebo svojmu cyklu 🙂

miskachrumka
29. jan 2012

@chirabell no ked si dám podla termínu porodu mala by som byt už 11tt a som v 9tt a 4dni...................ale som už pochopila ako to tu funguje 😅
a svojmu cyklu určite neverím lebo ho mám fakt ako si chce raz dostanem po 38dnoch raz až po 47dnoch 🙄 antikoncepciu neberem nerobila mi dobre na žalúdok a som aj z nej priberala 😠 😠 tak som to nechala tak ale po tomto tehu si určite nejaku kúpim aj ked drahsiu ale nech nepriberám a nech sa mi to upraví konečne ! 🙂

jlp
29. jan 2012

Babeny myslite ze je to nejaky problem ked v kuse pre nadchy kycham a fukam nos, z coho ma nasledne boli brucho ako od svalovky a k tomu mam zapchu, ze to moze nejako posobit zle na drobceka?...stale mam totiz tlaky v bruchu pre to kychanie a fukanie...zacinam byt nervozna z toho...uz 2 tyzdne sa nadchy nemozem zbavit. :(

miskachrumka
29. jan 2012

@jlp ja si myslím že mu to neublíži zápchu som nikdy nemala klop klop klop tak neviem ale asi to nieje nič príjemné !a kašel a kýchanie mu určite neublíži neboj 😉

jlp
29. jan 2012

@miskachrumka dik za upokojenie, no ja som tiez doteraz nemala so zapchou problem - v kuse tlacim ovocie a zeleninu + teraz este aj vlakninu navyse...a predsa. Na WC idem max 2x do tyzdna a vytrapim sa ☹

miskachrumka
29. jan 2012

@jlp :( to som rada že to nepoznám !ja aj cez tehu chodím poctivo raz aj dva krát na wc 🙂 aj ja a napchávam zeleninou a ovocím !no tak už len dúfat že to prejde 😉

chirabell
29. jan 2012

@jlp uz si v tyzdni ked je placenta plne hotova a drobatko je tam ako v bublinke, takze pripadne kychnutia nevnima nejak negativne si myslim...ale aby ta brusko nebolelo, aby sa svalstvo trochu uvolnilo, dala by som si mozno magnezko...ale nie sumive...normalne v lekarni si kup magneziove tablety od galvexu...jednu dve denne ak si das nic sa nestane...ale nedavaj si to dlho a zbytocne, lebo vraj dlhodobe uzivanie magnezka robi lenivu maternicu, aspon to mi vravelli baby co to museli brat a potom je problem pri porode...no ked mas krce alebo tlaky, ze namahas tym kychanim brusko, tak by to malo pomoct, uvodlnit...mne inak pri kychani pomaha sa predklonit, akoby skrcit, lebo ked kychnem normalne, tak ma vzdy pichne a tym skrcenim akoby som uvolnila to svalstvo a neprenasa sa to tak

obycko
29. jan 2012

@miskachrumka
Na nete je tehotenská kalkulačka kde je to vysvetlené. Skús si to pozrieť. Ja som dnes 10tt presne.

miskachrumka
29. jan 2012

@obycko samozrejme že som to už skúšala 🙂 ale už to nechám tak bude ako bude hlavne nech je všetko okej 😉 baby dobrú chut k obedu prajem 🙂

majuska7111
29. jan 2012

Ahojte!
Aj my čakáme v auguste 2012... tešíme 🙂

jlp
29. jan 2012

@chirabell dik, hej magnezko mam, idem si ho dat...

miskachrumka
29. jan 2012

No babule vyhlasujem že som si hlavu zafarbila na rady mamičiek čo su tu mi povedali že akto fakt nevydržím tak že sa už nič nestane ked si tu hlavu zafarbím a aj sa stalo neviem neradujem sa lebo viem že to nieje doobre ale som konečne ako človek a a verím že babo to nijak nezasiahlo 😒

miskachrumka
29. jan 2012

no už aj obočko vytrhané aj nechty nalakované 🙂 cítim sa konečne superrrrrrrrrr 😵

katka143
29. jan 2012

čaute baby,pripájam sa k vám,termín mám síce 2.9.ale predchádzajúce dva pôrody som mala v 37.týždni,takže by to mohlo byť aj medzi 5-11.augustom.práve dnes som začala 10.tt 😉

miskachrumka
29. jan 2012

@katka143 vitaj Katka 🙂

katka143
29. jan 2012

@miskachrumka dakujem,zatiaľ trochu čítam čo ste popísali

miskachrumka
29. jan 2012

@katka143 no kade čo 🙂 len čítaj zajtra budeme kecat a ako tehulkujes ?všetko okej? 🙂

miskachrumka
29. jan 2012

@miskachrumka jéééééé Kati ved ja som ti pisala k tomu sonu 🙂pamatáš ? 🙂 hned som si spomenula 🙂 tak vitaj ešte raz 🙂

miskachrumka
29. jan 2012

Zas sama sebe :D no krásne :D

marelica
29. jan 2012

ahojte.. aj nás to čaká v auguste 🙂

lialucia
29. jan 2012

Ahojte, tiež sa pridávam 🙂 5.8.2012 🙂

jk77
29. jan 2012

Ahojte zienky.Mozem sa k Vam pridat? Termin mame zatial na 25.8.2012. Mate uz aj sukromnu skupinu, je tam este nieco volne??? 🙂 Prajem pekny vecer.....

miskachrumka
29. jan 2012

Ale sa nás tu nazbieralo 😎
@marelica
@lialucia
@jk77 vitajte a velaaaaaaaaaaa píšte ! 🙂

miskachrumka
29. jan 2012

@jk77 ty máš termín presne na den ako ja 🙂 😉