Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
trpezlivost deticky prinasa, ci ako sa to hovori 🙂 aj ked v mojom pripade aj netrpezlivost 😀
@hoogy ahoj momentalne som kusok nachladnuta takze sa pcham cesnakom, citronmi, kloktam slanou vodou...nastastie ze mi nie je zle lebo uz neviem co by som robila, v prvom trimestri sa skoro nic nemoze z liekov... u dr som nebola, chystam sa zavolat tento tyzden, najprv pojdem len na krv ci ako to byva? doktorka mi vravela ked som jej spominala ze planujeme, ze mam pockat kym mi bude ms meskat 14 dni a zatial spravit dva testy a potom zavolat, mne meska asi 8 dni, co vzdy dostavam aj skor, a dva testy som mala // tak myslim ze nemam na co cakat..
@zumasi aj ja som mala dva testy pozitivne 🙂tiez asi pojdem az ten dalsi tyzden. v 7tt by malo byt uz aj srdiecko robit. no moja dr mi robila sono pri malom nebrala mi krv a na zaklad toho mi potvrdila tehu. zavisi aku mas dr. ked mas zapchaty nos kup si vodu vincentku tu mozes pit ta rozpusta hlien mne velmi pomaha pri alergiach aj pri nadchach. zapchaty nos inak mozes mat preto ze si tehu niekedy sa to stava. skore vyliecenie
@hoogy dakujem, vincentku striekam do nosa v spreji, ale pobolievalo ma aj hrdlo a teraz kusok na kasel, tak sa naparujem nad slanou vodou, harmancekom, to sa vraj moze, a calcium male davky si davam, je tam napisane ze ho mozu tehotne, tak snad to bude v poriadku. ale ked cez vikend lezim je to lepsie, uvidime ako bude cez tyzden :/ mne doktorka vravela ze asi okolo 10. tyzdna bude sono.. tak neviem, bola by som rada keby kusok skor, mohli by sme dat rodine ako darcek fotku a tak by sa to prezradilo.. uvidime 🙂 to su uz tie menej podstatne veci 🙂 vy sa to kedy chystate prezradit?
@zumasi no my ste tak viac menej nechtiac prezradeni 🙂 bola som totiz teraz cez tyzden u mojich rodicov no a mamina si to vsimla lebo som rano vracala. tak hned na to prisla 🙂 a mm chcel ze ked to vredia nasi tak aj druhy starkym to povieme. no potesili sa tak snad to bude v poriadku. mne sice robila sono,ale fotku mi nedala ☹ tu mi dala az v 12tt
@hoogy aha no tak teda nebudem ponahlat to sono ked nie je iste ze bude aj foto.. no, ale mate fajn ze je to vonku, aspon sa viaceri tesite 🙂 ja uz to neviem vydrzat, par ludi to vie, ale uplne prisne tajne 🙂 a byva ti stale tak zle ze aj zvracias? to je fakt nic moc :( nech ti to rychlo prejde.. a chute sa ti nejako zmenili?
@manamani1 ahoj ja som 31DC normalne mi to chodi, tak 30 max. 33, ale uz som to citila, bala som si, že si nahovaram ale pobolievalo ma podbruško, ako ked ti prichadza MS to som citila na 21 den od prveho dna, poslednej MS zhruba asi tyzden po ovulacii, citila som aj ovulko, takou slabou bolesťou a napätím v podbrušku. Priznaky dalšie, zápcha, unava ale to len dva dni po sebe, pálila ma záha tiez len 2 dni a mala som strašnú chuť na pivko, čo som predtym nepijávala 🙂 no a inak vpohode, zatial žiadne iné príznaky, troška nafúknuté brucho a prsia ale mna nikdy nebolievali ani pred MS tak pohoda. Ja som si predtým robila 2 testy ale to bolo príliš skoro, ukecali ma kamošky zvedavé :D tento týžden som na to nemyslela a povedala som si, že ak mi nepridu tak ako chodia si test urobim a dnes // tak uvidime ako to bude dalej, vôbec som nešpinila tak snad to bude všetko ok. Držím palce!
Ahojte baby...mam jednu otazocku mozem byt tehotna ,ked mam mrchu? vcera ma prekvapila ,ale len tak spinenie a dnes uz krvicka :(Dostala som ju o den neskor,ale mam take divne bolesti co som nikdy pred tym nemala : najma ma stale napina asi uz 2 tyzdne, vadi mi pachy z jedal a bolia ma strasne krize nikdy pre tym som tie bolesti nemala.A 2 tyzdne som mala bolesti v bodbrusku take divne ako uhniezdovanie.Dakujem vam za odpoved...trapi ma velmi to napinanie na vracanie hruza
@hviezdicka2024 jeeej, krásny pribeh, Gratulujem, mne dnes rano na 31DC dosla mrcha☹
opúšťam Vás, augustovka zomňa nebude☹
budem na teba mysliet pri snazilkovani 🙂
@evikaba ahoj, tak tehu byt mozes, ale ono zalezi od toho aku mas tu mrchu, v tehu vacsinou byva slabsia a kratsuia, casto len spinenie...ak je taka riadna s cerstvou krvou tak je malo pravdepodobne ze by si bola tehu...ale celkovo tych pripadov, ked je zena tehu a mam mrchu je malo.
Dalsia vec, aj si pred nedavnom vysadila HAK (pripadne je to prva ci druha mrcha od vysadenia) alebo si prekonala potrat a je to 1-3 mrcha odvtedy, tak mozes citit pobrusko intenzivnejsie aj ked tehu nie si, lebo su to velke zmeny pre organizmus... ved ak si tehu a uz prisla mrcha dokonca o den neskor, tak ked si spravis zajtra rano test z prveho ranneho mocu, tak uz ti ukaze pravdivu situaciu
@chirabell ja som dostala vcera ale bolo to len take spinenie a vecer uz nic a teraz sa objavila aj krvicka.Ale este ani raz mi tak nebola zle ako teraz.Aj 2 tyzdne do zadu som mala take divne pocity v podbrusku a tento tyzden ma stale napina na vracanie a nemozem vidiet ziadne jedlo.Sice vcera som si robila testik ukazal negativne ,ale ovu som mala 19.11 tak sa mi zda ,ze testik este neukaze

@manamani1 aha no ja som dostala v polke oktobra vyvolavacku lebo mi skoro 3m neprisla mrcha. a mala som potom dost silnu ovulku tak asi preto sa zadarilo