icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

hoogy
3. dec 2011

@manamani1 aha no ja som dostala v polke oktobra vyvolavacku lebo mi skoro 3m neprisla mrcha. a mala som potom dost silnu ovulku tak asi preto sa zadarilo

manamani1
3. dec 2011

@hoogy prician ze si 3m nemala mrch bola aka? A ovulku si mala pomocou tabletiek, alebo sama sa spustila?

hoogy
3. dec 2011

@manamani1 sama sa spustila. pricina bola asi vysadenie HAK,aj ked predchadzajuce dva cykli som dostala normalne. ale aj pri prvom synovi sa mi stalo to iste,ze mi vynechali dva cykli a potom nabehli same.

manamani1
3. dec 2011

@hoogy
@hoogy no aj u mna je pricinou antikoncepcia, a mne ani clostil nezabera.tak aspon neviem, mrcha este nedorazila, ale testy su negativne☹

hoogy
3. dec 2011

@manamani1 nezufal, neboj raz to pride. hlavne klud. my sme teraz mali vazne s mm riadnu pohodu mozno preto sa zadarilo 🙂drzi ti velmi palce. viem ze aj v majovkach 2012 si pisala lebo aj ja som si vtedy myslela ze som tehu. ked i v auguste vynechali.

zumasi
3. dec 2011

trpezlivost deticky prinasa, ci ako sa to hovori 🙂 aj ked v mojom pripade aj netrpezlivost 😀

adina7
3. dec 2011

@chirabell
@hoogy Tak to ste ma ukludnili..ak tie bolesti neprejdu tak pojdem v pondelok sem ku doktorovi nech ma pomali objedna k sestre...tu to totiz veelmi dlho vsetko trva a ak bude vsetko ok tak na prvy utz ma poslu az okolo 12tt...tak som sama zvedava ako to pojde 🙂

hoogy
3. dec 2011

@zumasi ahoj ako sa inak citis🙂 my sme asi tak na rovnako ja by som tiez mala byt asi v 6tt. uz si bola aj u dr? mne je dost zle nic mi nechuti ☹

hoogy
3. dec 2011

@adina7 tak sa drz. ja este chodim na sr doktorke lebo doberam tam rodicovsky takze nastastie viem ci ma caka 😉

adina7
3. dec 2011

@hoogy Noo ja som v uk a tu je to zdravotnictvo strasne..porodnictvo si ale zeny chvalia,tak uvidime...ale pojdem na kontrolu aj na svk,ked pridem na dovcu..ale to bude az v aprili 😒

zumasi
3. dec 2011

@hoogy ahoj momentalne som kusok nachladnuta takze sa pcham cesnakom, citronmi, kloktam slanou vodou...nastastie ze mi nie je zle lebo uz neviem co by som robila, v prvom trimestri sa skoro nic nemoze z liekov... u dr som nebola, chystam sa zavolat tento tyzden, najprv pojdem len na krv ci ako to byva? doktorka mi vravela ked som jej spominala ze planujeme, ze mam pockat kym mi bude ms meskat 14 dni a zatial spravit dva testy a potom zavolat, mne meska asi 8 dni, co vzdy dostavam aj skor, a dva testy som mala // tak myslim ze nemam na co cakat..

hoogy
3. dec 2011

@zumasi aj ja som mala dva testy pozitivne 🙂tiez asi pojdem az ten dalsi tyzden. v 7tt by malo byt uz aj srdiecko robit. no moja dr mi robila sono pri malom nebrala mi krv a na zaklad toho mi potvrdila tehu. zavisi aku mas dr. ked mas zapchaty nos kup si vodu vincentku tu mozes pit ta rozpusta hlien mne velmi pomaha pri alergiach aj pri nadchach. zapchaty nos inak mozes mat preto ze si tehu niekedy sa to stava. skore vyliecenie

hoogy
3. dec 2011

@adina7 no viem ze je to tam vselijake. ja budem rodit v rakusku. lebo poistku na slovensku mam len do maja. tak potom prejdem sem. este ze sme tak blizsko hranic.

zumasi
3. dec 2011

@hoogy dakujem, vincentku striekam do nosa v spreji, ale pobolievalo ma aj hrdlo a teraz kusok na kasel, tak sa naparujem nad slanou vodou, harmancekom, to sa vraj moze, a calcium male davky si davam, je tam napisane ze ho mozu tehotne, tak snad to bude v poriadku. ale ked cez vikend lezim je to lepsie, uvidime ako bude cez tyzden :/ mne doktorka vravela ze asi okolo 10. tyzdna bude sono.. tak neviem, bola by som rada keby kusok skor, mohli by sme dat rodine ako darcek fotku a tak by sa to prezradilo.. uvidime 🙂 to su uz tie menej podstatne veci 🙂 vy sa to kedy chystate prezradit?

hoogy
3. dec 2011

@zumasi no my ste tak viac menej nechtiac prezradeni 🙂 bola som totiz teraz cez tyzden u mojich rodicov no a mamina si to vsimla lebo som rano vracala. tak hned na to prisla 🙂 a mm chcel ze ked to vredia nasi tak aj druhy starkym to povieme. no potesili sa tak snad to bude v poriadku. mne sice robila sono,ale fotku mi nedala ☹ tu mi dala az v 12tt

zumasi
3. dec 2011

@hoogy aha no tak teda nebudem ponahlat to sono ked nie je iste ze bude aj foto.. no, ale mate fajn ze je to vonku, aspon sa viaceri tesite 🙂 ja uz to neviem vydrzat, par ludi to vie, ale uplne prisne tajne 🙂 a byva ti stale tak zle ze aj zvracias? to je fakt nic moc :( nech ti to rychlo prejde.. a chute sa ti nejako zmenili?

hoogy
3. dec 2011

@zumasi dnes som si poriadne pospala m ma nechal do 10 tak mi rano nebolo zle len ma napinalo tak som ranajky jedna na tri krat aj to mi maly polku zjedol 😀 no chute sa zmenili nechuti mi vobec nic 😖 mm je zo mna nestastny. tak len tak zobkam sem tam nieco co pride.

zumasi
3. dec 2011

@hoogy joj to mi luto :( zevraj je najlepsie jest casto male mnozstva.. ale asi si to ty musis len podla seba kedy co mozes zjest.. nech je teda rychlo za nami prvy trimester, neskor bude lepsie 🙂

hoogy
3. dec 2011

@zumasi no pri malom som nevedela co su to nevolnosti tak asi teraz mam dvojnasobnu davku :Dale celkom to prezivam. snazim sa malinko papat a castejsie. ja som hlavne strasne smadna.

hviezdicka2024
3. dec 2011

@manamani1 ahoj ja som 31DC normalne mi to chodi, tak 30 max. 33, ale uz som to citila, bala som si, že si nahovaram ale pobolievalo ma podbruško, ako ked ti prichadza MS to som citila na 21 den od prveho dna, poslednej MS zhruba asi tyzden po ovulacii, citila som aj ovulko, takou slabou bolesťou a napätím v podbrušku. Priznaky dalšie, zápcha, unava ale to len dva dni po sebe, pálila ma záha tiez len 2 dni a mala som strašnú chuť na pivko, čo som predtym nepijávala 🙂 no a inak vpohode, zatial žiadne iné príznaky, troška nafúknuté brucho a prsia ale mna nikdy nebolievali ani pred MS tak pohoda. Ja som si predtým robila 2 testy ale to bolo príliš skoro, ukecali ma kamošky zvedavé :D tento týžden som na to nemyslela a povedala som si, že ak mi nepridu tak ako chodia si test urobim a dnes // tak uvidime ako to bude dalej, vôbec som nešpinila tak snad to bude všetko ok. Držím palce!

evikaba
4. dec 2011

Ahojte baby...mam jednu otazocku mozem byt tehotna ,ked mam mrchu? vcera ma prekvapila ,ale len tak spinenie a dnes uz krvicka :(Dostala som ju o den neskor,ale mam take divne bolesti co som nikdy pred tym nemala : najma ma stale napina asi uz 2 tyzdne, vadi mi pachy z jedal a bolia ma strasne krize nikdy pre tym som tie bolesti nemala.A 2 tyzdne som mala bolesti v bodbrusku take divne ako uhniezdovanie.Dakujem vam za odpoved...trapi ma velmi to napinanie na vracanie hruza

manamani1
4. dec 2011

@hviezdicka2024 jeeej, krásny pribeh, Gratulujem, mne dnes rano na 31DC dosla mrcha☹

manamani1
4. dec 2011

opúšťam Vás, augustovka zomňa nebude☹

evikaba
4. dec 2011

@manamani1 ja tak tiez asi nebudem :( ale mozno budeme septembrovky 🙂...sice aj ked mam mrchu ,ale taku nejaku divnu,ze ma boli cele tele a stale napina na vracanie

manamani1
4. dec 2011

@evikaba skus po mrche testovat....

evikaba
4. dec 2011

@manamani1 skusim,ale aj ked s takou malou dusickou :(....drzimmm ti velmi palceky mozno sa stretneme o mesiac 🙂...

manamani1
4. dec 2011

@evikaba tak áno, na 100%.... 🙂

evikaba
4. dec 2011

budem na teba mysliet pri snazilkovani 🙂

chirabell
4. dec 2011

@evikaba ahoj, tak tehu byt mozes, ale ono zalezi od toho aku mas tu mrchu, v tehu vacsinou byva slabsia a kratsuia, casto len spinenie...ak je taka riadna s cerstvou krvou tak je malo pravdepodobne ze by si bola tehu...ale celkovo tych pripadov, ked je zena tehu a mam mrchu je malo.
Dalsia vec, aj si pred nedavnom vysadila HAK (pripadne je to prva ci druha mrcha od vysadenia) alebo si prekonala potrat a je to 1-3 mrcha odvtedy, tak mozes citit pobrusko intenzivnejsie aj ked tehu nie si, lebo su to velke zmeny pre organizmus... ved ak si tehu a uz prisla mrcha dokonca o den neskor, tak ked si spravis zajtra rano test z prveho ranneho mocu, tak uz ti ukaze pravdivu situaciu

evikaba
4. dec 2011

@chirabell ja som dostala vcera ale bolo to len take spinenie a vecer uz nic a teraz sa objavila aj krvicka.Ale este ani raz mi tak nebola zle ako teraz.Aj 2 tyzdne do zadu som mala take divne pocity v podbrusku a tento tyzden ma stale napina na vracanie a nemozem vidiet ziadne jedlo.Sice vcera som si robila testik ukazal negativne ,ale ovu som mala 19.11 tak sa mi zda ,ze testik este neukaze