Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@bodka70 bože ma nestraš :( bojím sa či to dobre dopadne ale verím že anio baby 🙂 už na to nebudem mysliet ! 😉 všetko asi bude tak ako má byt hlavné je babo donosit kým dozrie to je zaklad ! 🙂
@nessy ja som pri malom ranajkovat veru nemusela vobec nepocitovala som ziadne nevolnosti ani teraz nemam nevolnosti ale veru musím sa vačšinou napapat aby som sa cítila okej 🙂
@miskachrumka osobně souhlasím s bodka70, že je lepší jít porodit v klidu v 38.týdnu, než čekat, co se uděje během těch posledních dvou, když v tomto období plod nejvíc roste,...Lékaři umí posoudit, jestli je už miminko dost vyzrálé. Ono to prasknutí maternice není asi sranda, asi je potřeba si uvědomit i to, že v tomto případě je ohrožen život matky a lékaři mu musí dávat přednost a že jde o vnitřní krvácení a tlakem hmotnosti plodu doslova o minuty nejen matce, ale i miminku asi nemusím říkat,...Kdyby to nemělo smysl, tak se to tak paušálně podle mě nedělá, i když vím, že je v tom dost peněz a tak, ale stejně, máš tu ránu přece jen hodně velkou a o to větší je podle mě i to riziko,...
Ahojte tehulky! Aj ja som mala prvu sekciu. Bolo to kvoli tomu, ze maly bol zle otoceny, tak som to mala planovane. Teraz som sa zatial so svojou doktorkou nebavila o tom, ako bude najlepsie rodit druhykrat, ale tiez som pocula par hrozostrasnych historiek o prasknutej maternici. Ale ani ten cisarsky rez u mna nedopadol po zdravotnej stranke ktovie ako. Rana sa mi zapalila, vytekal mi z nej niekolko mesiacov hnis, spravil sa mi absces a ked mal moj maly desat mesiacov, tak som isla znova na reoperaciu rany - povedali mi, ze budem v nemocnici jednu noc a idem domov, ale mne sa to znova zapalilo a pobudla som si tam 12 dni a pustili ma domov na dobre slovo mojej maminy, ktora pracuje v nemocnici a dostala instruktaz, ako ma osetrovat. No a zahojilo sa mi to az za niekolko mesiacov - teraz to je uplne v pohode, zatial ma ta jazva neboli. Iba ked si kychnem... Ale nechcem sa vidiet v tretom trimestri. Momentalne riesim ranne nevolnosti, ktore mam uz desat tyzdnov a to asi 24 hodin denne. Uz aby prisiel ten carovny druhy trimester.
@miskachrumka Ahoj, som tiež po dvoch SC, ak sa chceš niečo spýtať, tak sem-sa... 🙂 Ak budem vedieť, rada poradím...PA
@bodka70 Ahoj Bodka, zaujimaju ma najma tvoje prispevky, lebo som tiez po 2 SC a tiez pokukujem po 3 mimi v buducnosti. Trolinku mam strach, lebo sa nazory na 3 SC dost lisia. Tak ti budem velmi drzat palceky a s ocakavanim citat tvoje prispevky... 😉 Inak mne robili 2SC este neskor ako tebe, vyckavali sme, lebo som tuzila rodit prirodzene, nemal byt problem, len ked som prenasala Dr.rozhodol vyvolat porod a nastali komplikacie, tak som opat skoncila so SC... 😒 Takze 3 zvazujem, no trochu sa bojim. Inak velmi obdivujem kocky, ktore sa odhodlaju a velmi im drzim palceky, aj ich babatkam...
No babuše musim sa priznat že dnes som išla s plánom nakupit malemu čiapočky a šáliky a nemali podstate nič no zbadala som krásne ružove bodinká s Hello Kitty vel.60 nemohla som odolat a musela som ich kúpit 😀 su krásne tak strašne tužim po babizni že sa bojím že budem sklamaná :(( ako ja si zo srdca aj duše prajem nech je to hlavne zdrave !!!!!!to je najodležitejsie ale v kutiku aj tak verim že moj sen sa splní a bude dievčatko 🙂
@miskachrumka a ked nahaodu nie tak maly bude nosit hello kitty bodinka 😀 no co,dnes je vsetko mozneeee 😀
@nessy jaj ano ale aj tak dúfam 🙂
@nessy dala som foto videla si ? 😀
@miskachrumka nie nepozerala som lebo varim,idem kuk 😀
@miskachrumka no uz som videla,chutne aj ked ja som skor na mickey mausov 😀
@miskachrumka Ahoj. Aj ja tuzim po malej princeznicke, ale mas pravdu, ze najdolezitejsie je, aby boli nase deticky zdrave. A myslim, ze ani ja neodolam v obchode, ked uvidim nejake pekne dievcenske veci, aj ked este nebudem vediet, co to bude. No a ked to bude napokon slecna, tak aj tak bude nosit kopec chlapcenskych veci po mojom prvom dietati, co uz, ved to nejako pokombinujem. 😎 😎 🙂
tak termín upravený na 23.8, t.j. ani neviem ako a sme v 12 tt na začiatku, ale na PN musím byt stále ☹
@kristinah podobne som na tom 🙂
@miskachrumka
nádherne to je. Inak ani ja som neodolala a už som musela kúpit jedno body pre drobca, lebo bol na ňom macko Pú. Som na ňom tak trosku závislák 🙂
Priateľ mi kúpil dokonca aj po jednom tanieri a hrnčeku s mackom Pú 🙂
@19vierka84 to je zlate...ja som pri prvom dietatku vymalovala izbicku na jemnozltu, taku slniečkovu a manzel mi kupil borduru s mackom Pu a este aj par nalepiek... bola nádherná..ešte aj zaclonu sme mali Macko Pú 🙂
vidim ze kazda mamicka ma nejaku tu uchylku na macka pu,alebo kitty,ja mam na mickey mausa 🙂
dokonca aj ja mam tricko mickey mausa 🙂
@nessy no ja som pri malom mala maniu na Mq quena aj maly je nan závislý a až do teraz a pri malej ak bude tak to bude určite mačička hello kitty 😉
Jasnú baby aj ja by som uz kupovala najradšej pre dievčatko. My mame zatial mena Tamara alebo Hanka a pre chlapca Timur. Ale aj tak dúfame že to bude dievčatko. 😵 A tie krásne vecicky co teraz sú v obchodoch juuuj 🙂
@miskachrumka no ja som tiez tym nakazila aj malu 😀
zacala pozerat mickey rozpravky a dodnes ju to drzi,aj ked zacina mat maniu na barbie rozpravky 😀
@nessy Náš Dado miluje už dlho toho Mq queena asi je to aj vidno na fotkách 😀 😀 😀 a to som nepofotila všetko máme asi aj 5 druhov mq queen puzziel to najhoršie je že nič ine na dvd nepozeráme len Mq queen 1-2 cast 😒 už ma otravuje ale chvalabohu ho nejak zaujali aj Mat a Pat tak dúfam že sa to konečne zmení a na 3narodeniny si rozkázal ako tortu auto smetiarov 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@nessy ináč kolko ma malá viem že tri roky ale kedy mala ?už chodíte do školky ?
Kde ste všetky kočky ? 😕
@miskachrumka hello no sak varime obede nie? 🙂
@mercymay no ja som potom asi velmi šikovná lebo mi sme už aj dopapali teraz 🙂
@miskachrumka no tak to veru si, ja periem, upratujem, varim hovadziu polievku na zajtra, teraz som si sadla ze budem aj jest este paradajkovu polievku od vcera, pratala som letne veci do tych vriec co sa daju odsat a ulozit...a este musim vylestit kupelku a urobit palacinky a o tretej mi pride drahy z lyzovacky vyzimeny. Ani som si nestihla nic precitat, iba nechty spilnikovat. 😖
@mercymay ja som riadila včera drahá tak ja mám dnes pokoj ale aspon povysávam na tích podlahách je stále prach 😠 😠 a aj popraté mám tak sa nudím periny som prezliekala včera tak fakt nemám čo idem akurát uložit krpca ! 🙂
@miskachrumka hej hej je to uz velka skolkarka v septembri mala 3r.
My sme mali prvy rok minnie tortu a druhy vcielku maju,aj tu zrala isty cas ako aj zvonilku 😀

@bodka70 ani ma nestraš :( bože ☹