Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
ja som niekde citala ze viacrodicky citia pohyby uz okolo 14, a prvorocicky az okolo 20...ale to je asi vsetko individualne 🙂 ale musi to byt super 🙂
@miskachrumka
my sme tiež boli dneska na nákupe. Ja zase fičím na skittlesoch a šalátových uhorkách 😀
@obycko
jedna moja kamoška, keď čakala prvé, tak to nevedela 3 1/2 mesiaca, že je tehotná, ale ona mala MS až cca každé 4 mesiace a mala aj veľké podozrenie na to že vôbec nebude môcť mať a minulý rok 30.12 porodila tretie dieťa. 🙂
ja sa už zase teším na jar a aj na leto, lebo minulý rok bola dobrá úroda, tak hádam bude aj teraz 🙂 Som sa šalátov a kukurice nevedela dožrať a toho ovocia - mňam 🙂
@19vierka84
na maliny a marhule sa tesim najviac. Bohuzial nasa stara marhula je uz za zenitom, tak snad este tento rok nejake da. 🙂
@koviivana
u dedka na záhrade máme čerešňu - plody až po zem a sladučké, ale dobrú má aj višňu, neviem aký to je druh, ale som do nej zbláznená - vyzerá ako čerešňa, ale je to višňa. Keď vidím v obchode tú zeleninu a ovocie, tak mi je až z toho zle, to skoro vôbec nemá žiadnu chuť.
no my sme zacali so zahradkou len nedavno...a musime doriesit vodu - lebo tahat vodu z niekolko metrovej studne nevladzem, ale dufam ze tento rok dame dokopy aj chatku aj vodu a budu aj maliny aj cernice a vela cukin a hadam aj melony 🙂
na zahradke viem najviac zrelaxovat tak uz sa tesim ked sa pocasie umudri 🙂
@nela258
lepší relax si tiež neviem ani ja predstaviť a najkrajšie je keď ti to všetko pekne rastie. Na budúci rok tam bude už aj krpec so mnou určite, lebo tento rok to už nestihne 😀
@nessy dúfam .že bola suprová 😔 😔 ja som ju včera s tím syrom skoto celú spapala malý samozrejme nechcel napáčila sa mu na oko 😀 😀
a to je smutné a otom hovorím že** Nevedomosť zabíja ** ☹
a ináč ness akurát kukam nejkú dobrú kremovu polievočku pošlem recept 😉 😉 😉 😉
@19vierka84 o to viac si to užijete na ten ďalši rok 🙂
ja kukám kočíky v kuse aj drahý sa pýta no čo aj dnes si našla dalši na výber 😅 😅 😅
@nela258 a velmi dobre si čítala je to pravda veru aj ja sa už tešim o nejaké 2-3 tyždne že zas pocítim to krásne a po pár mesiacoch to krásne tlačúce na rebrá 😅 😅 😅
@19vierka84 ja by som zas fičala na špskom šaláte ja ho strašne milujem mne stač na ráno šopský šalat a ako dezert kyslé rybičky 😅 😅 😅 na obed to isté a aj na večeru hádam by som vydržala nejaké 2tyždne 😎 😎
@miskachrumka
ja tiež pozerám kočíky a dokonca som našla aj také chuťovky na predaj ako sú staré Liberty, čo som sa v nich vozila ja, keď som bola malá 🙂 Ľudia v dnešnej dobe ponúknu na predaj hádam hocičo.
@19vierka84 @miskachrumka aj ja uz mam svojho favorita...este si ho kuknut nazivo ako sa bude ovladat 🙂
@19vierka84 ja som sa otom tiež presvedčila 😀 😀 😀 aj dokonca lyžičky dokaže človek predat 😅 😅 😅 😅
@nela258 a akeho ?
ahojte holky, ja som si dnes kúpila prvé tehotenské rifle 🙂 bruško už trochu vykuklo a tak to bude pohodlnejšie
vám už je niečo vidieť?
@miskachrumka posli posli do spravy nech to nestratim,ja polievky milujem vsetky okrem drzkovej 😀 😀
moja tiez rajcinovu nechce,ale vraj v skolke je,co nechapem,ale doma ani za svet.ja som ju skoro celu zjedla,musela som drzat aby zostalo aj muzovi 😀 😀 aj teraz som ju jedla
@19vierka84 ja sa najviac tesim na maliny a cucoriedky 😀 😀 😀 😀 ceresne srdcovky,mnaaaan,to sa neviem dockat jak sa budem tlacit 😀 😀
ja mam kocik po malej,ja som s nim bola vysoko spokojna tak som si ho nechala aj pre druhe,aj buginu,takze ja mam bez problemov 😀 😀 😀
@nessy My sme predali ten náš bol krásny a drahý a soms i hovorila ,že skoda že nečakame druhé rada by som si ho nechala mali sme Austin Coletto 4 a bol super a dne po predaní sme zistili že sme tehu 🙂 🙂 🙂
@miskachrumka tak ja som nepredavala lebo som vedela ze chcem dve deticky,tak isiel do pivnice,plan bol jasny 😀 😀
ja mam jane trojkolku,uz sa tesim jak ho budem zase tlacit 😀 😀
@nessy joj ja popravde trokolky nemám rada mali sme v prvý mesiac požičanú kedže kočik nam posielalu mesiac 🙄 🙄 a nebola som spokojná ale keed si ty spokojná to je doležite 🙂
@nessy
ja ešte stále len vyberám, ale určite tiež budem odkladať veci, lebo plánujeme viac ako jedno a ešte mám dve sestry čo nemajú deti, tak aspoň oblečenie sa im určite zíde. 🙂 🙂 🙂
@miskachrumka
ja keď som kamoške kočíkovala malého na trojkolke, tak som sa bále, že jej ho z tade vyhodím, lebo sa mi to zdalo byť nestabilne, ale ona bola s ním maximálne spokojná, takže si myslím, že to je aj sila zvyku 🙂
@19vierka84
@nessy
@miskachrumka
a už idete chystať detskú??? nám sa to zdá ešte skoro, no kočiariky a postieľku sme už boli pokukať 😉
ja som si dnes kúpila prvé tehotenské rifle 🙂 bruško už trochu vykuklo a tak to bude pohodlnejšie
vám už je niečo vidieť?
@19vierka84 presne preto som nebola spokojná s trojkolkou !je nestabilná ale ako pišeš veru je to sila zvyku 😉
@bobi3
ja nejako detskú izbu chystať nebudem, dám akurát postieľku do spálne a stôl na prebalovanie, čo mám jeden taký menší obyčajný drevený, len stále neviem kam dám komodu, zatiaľ kým to bude malé, kde mu poukladám veci 🙂
Tehotenské veci si našťastie kupovať nemusím, nakoľko sme mali butik s týmto oblečením, tak mi aj dosť vecí zostalo, ale zatiaľ ešte nie je nič vidieť, hádam neskôr - aspoň ja som to zatiaľ nezaregistrovala, lebo bruško som mala aj pred tým. 🙂
@miskachrumka
najväčšie problémy mi robila, keď som potrebovala ísť dole z obrubníka, alebo keď boli na chodníku tie kopčeky 🙂 🙂

no ja chcem teplejsie ale nie moc horuco,lebo este ani teplo neni a ja sa uz zacinam z toho tehu potit ako kon 😀 😀 😀