Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@nessy no lebo všetci vždy vravia, že je to jedno, len nech je to zdravé. Ja keby som si mohla vybrať, tak radšej dievčatko, manžel už má z predchádzajúceho vzťahu chlapca, on by teda tiež radšej babu, ale samozrejme sa budeme tešiť aj chlapčekovi 🙂 no baba by predsa len bola lepšia 😔 😉
@bobi3 je to zbytočné ja som ju hned predala a už viac to nekupim 🙂
@bobi3 ja si tiež zo srdca a duše prajem aby sme boli zdravý a nech všetko dopadne najlepšie ale tiež v kutiku duše tuťím po babe len preto že chlapčeka mame a ty prečo skor babu ?a
@miskachrumka co si predala?nejak mi to uslo
Ahojte, prepacte ze sa vam tu tak votriem... nenajde sa tu mamicka cakatelka, ktora by mala zaujem o plienky pampers premium care č. 1??? je to na zaciatok-cca. prvy mesiac a pol od narodenia babatka, a su super, do 5 kg, mam dve neotvorene balenia a dve načate, z kazdeho chyba par kusov...normalne stoji v obchode nove balenie 13,99 - zistovane v Tescu, DM a 101 drogerie... ja by som posunula jedno cele balenie za 12 Euro, tie nacate by sme sa dohodli, musim spocitat kolko ich chyba...Mne dcerka rychlo narastla a to svokra tolko nakupila...Najlepšie zaujemkyna z Ba alebo okolia ktora chodi do Ba. Dakujem
baby som veková skupina 24 rokov ale ked ma niečo boli alebo ma hnevá tato pesnička ma vie vždy postavit na nohy !
https://www.youtube.com/watch?v=mXJZ4JvMiBYodporúčam ! 😵
pardon toto je ona
https://www.youtube.com/watch?v=mXJZ4JvMiBY@nessy ness den po predani kočika sme sa dozvedeli že sme tehotný 😵
@miskachrumka takže sa ti ten pult neosvedčil? a ako si prebaľovala malého?
ja by som chcela babu aj preto, že už nevlastného syna mám, nebýva síce s nami, ale mávame ho veľmi často.No a sestra má dcérku a je to neskutočne roztomilé dievčatko, normálne si viem predstaviť, aké by som jej kupovala šatôčky a robila vrkoče 🙂 Dievčatka majú aj zaujímavejšiu módu, u chlapcov je to trochu nuda 😀 No a keďže ja budem mať asi len jedno dieťa (ak sa podarí), tak asi aj preto...
@nessy aj ja si to myslím, všetci hovoria, že je to jedno, ale podľa mňa tak v kútiku srdiečka túžia bu´d po chlapčekovi alebo dievčatku... možno aj preto, aby nevznikol dojem, že to druhé pohlavie je nechcené... neviem... no chlapčekovi je ťažšie aj meno vybrať 😠 my sme teda ešte k žiadnemu rozumnému nedospeli, dievčenských je veľmi veľa pekných...
@miskachrumka no veď akurát pred chvílinkou túto pesničku spieval Lukáš Adamec v Legende popu na jednotke... 😕 🙂
@bobi3 no tak nech je to počom túžiš ja tiež možem mat len dve !
a ver tomu že chlapčenská moda nieje vobec nudná !
@bobi3 no ale to sa nedá porovnat !milujem tu pesničku
@miskachrumka no ale nemôžeš robiť vrkoče 😠 😀 A prečo môžeš mať len dve? Mala si cisársky?
@bobi3 ano sekciu !a že mi už neodporúča mat dalsie !tak ak toto nebude do páriku tak ja už nebudem mat babiznu ☹ a ty prečo len jedno čo sim niečo prekukla ?že neviem 😨
@miskachrumka jaaaj 😀
@nessy tomu sa hovorí osud možno aj to bolo znamenie že bude baba a bude nám zbytočny lebo ked bude baba jednoznačne chcem kočik v babských farbách nech si to plnými dúškami užijem
no baby ideme so starym trocha von...mala je vedla u babky,tak je klud,bude tam aj spat jupiii 😀 😀 😀
@nessy to asi každý chlap 😅 moj chce Tobiasa no ja chcem Dianku kedže máme Davidka alebo dva mená ako má maly David-Šštefan po otcovi a mala bude Dianka-Laura alebo len Dianka
@miskachrumka no ja už budem mať v apríli 35 ☹ nám sa dlhé roky nedarilo otehotnieť, takže myslím, že druhé by sa tak skoro nepodarilo... a ak by aj, už by som bola na to asi stará 😖 takže ja budem rada, ak sa toto jedno podarí... budem tou najšťastnejšou maminou na svete, prešli sme dlhou cestou a tak by to bolo vytúžené a vymodlené dieťa... a muselo by mi stačiť 😔
@nessy si ma pobavila 😀 mi tiež najnovšie sme mali že UWE a dievčatko USCHI... ne nestrelila by si mu jednu? 😀
@miskachrumka mne sa tiež páči Tobias 🙂
@nessy príjemný večer baby ja sa sem asi zajtra nedostnem!máme rodinnú oslavu tak sa teším 🙂 🙂
@miskachrumka dve mená sú vraj dobré z pohľadu Feng Shui... vraj to prináša harmóniu do života 😉 ja som tiež chcela že Natália Heidi... no to mi neprešlo 😒
@bobi3 no vidiš vieme niečo nové o tebe 🙂
ja si myslím že je to okej mat dve mená 😉 ja bys om tiež chcela k Michaela -Ella 😀
No idemm ja oddychovat zajtra tá oslava tak nech sa vyspíme papa a pekný večer
@bobi3 Aj ja som na tom tak nejako ako ty. Tiez uz budem mat dost cez 30 a tiez sme sa snazili o bábo viac ako 8 rokov. Takže ak by som si mohla vybrat medzi chlapcom a dievcatom, bolo by to dievcatko a tak isto aj manzel. 🙂 A aj preto by sme chceli dievcatko, lebo svagrina ma dvoch chlapcov, a v nasej rodine tiez prevladaju chlapci a tiez v partii kam chodime je jedina baba a asi 11 chlapcov. 😀
A čo sa týka kočíka ja mám v tom taký guláš. Vobec neviem pre aky sa rozhodnut. Paci sa mi Colette Matteo. VIem, že vsetko je skoro ale obzerat ma ich baví a tiež aj vecičky, postielky a vsetko okolo maličkého.
Moji súrodenci uz maju velke deti, takze vecicky su uz dost obnosene, ale tak na dvor budu dobre. A svagrina je slusne povedané samostatná jednotka, takze z tej strany nic cakat nemozem. Tak nam nezostane nic ine ako vsetko kupovat. Aspon zatial to tak vyzera.

@bobi3 preco by ta mali bit 😀 ja by som tiez zase prijala babu 😀
si neviem predstavit chlapca behat po byte v ruzovych satockach 😀 😀