icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

nessy
10. feb 2012

@bobi3 preco by ta mali bit 😀 ja by som tiez zase prijala babu 😀
si neviem predstavit chlapca behat po byte v ruzovych satockach 😀 😀

bobi3
10. feb 2012

@nessy no lebo všetci vždy vravia, že je to jedno, len nech je to zdravé. Ja keby som si mohla vybrať, tak radšej dievčatko, manžel už má z predchádzajúceho vzťahu chlapca, on by teda tiež radšej babu, ale samozrejme sa budeme tešiť aj chlapčekovi 🙂 no baba by predsa len bola lepšia 😔 😉

bobi3
10. feb 2012

@nessy a volala by sa Natálka 🙂 aspoň zatiaľ je v trende toto meno 😉

miskachrumka
10. feb 2012

@bobi3 je to zbytočné ja som ju hned predala a už viac to nekupim 🙂

miskachrumka
10. feb 2012

@bobi3 ja si tiež zo srdca a duše prajem aby sme boli zdravý a nech všetko dopadne najlepšie ale tiež v kutiku duše tuťím po babe len preto že chlapčeka mame a ty prečo skor babu ?a

nessy
10. feb 2012

@bobi3 aaale kazdy povie ze len nech je to zdrave ale podla mna kazda baba v kutiku srdca vie co by chcela viac a neverim tomu ze nie,len niektore to nechcu povedat 😀 😀

nessy
10. feb 2012

@miskachrumka co si predala?nejak mi to uslo

ivka_marek
10. feb 2012

Ahojte, prepacte ze sa vam tu tak votriem... nenajde sa tu mamicka cakatelka, ktora by mala zaujem o plienky pampers premium care č. 1??? je to na zaciatok-cca. prvy mesiac a pol od narodenia babatka, a su super, do 5 kg, mam dve neotvorene balenia a dve načate, z kazdeho chyba par kusov...normalne stoji v obchode nove balenie 13,99 - zistovane v Tescu, DM a 101 drogerie... ja by som posunula jedno cele balenie za 12 Euro, tie nacate by sme sa dohodli, musim spocitat kolko ich chyba...Mne dcerka rychlo narastla a to svokra tolko nakupila...Najlepšie zaujemkyna z Ba alebo okolia ktora chodi do Ba. Dakujem

miskachrumka
10. feb 2012

baby som veková skupina 24 rokov ale ked ma niečo boli alebo ma hnevá tato pesnička ma vie vždy postavit na nohy !

https://www.youtube.com/watch?v=mXJZ4JvMiBY

odporúčam ! 😵

miskachrumka
10. feb 2012

@nessy ness den po predani kočika sme sa dozvedeli že sme tehotný 😵

bobi3
10. feb 2012

@miskachrumka takže sa ti ten pult neosvedčil? a ako si prebaľovala malého?
ja by som chcela babu aj preto, že už nevlastného syna mám, nebýva síce s nami, ale mávame ho veľmi často.No a sestra má dcérku a je to neskutočne roztomilé dievčatko, normálne si viem predstaviť, aké by som jej kupovala šatôčky a robila vrkoče 🙂 Dievčatka majú aj zaujímavejšiu módu, u chlapcov je to trochu nuda 😀 No a keďže ja budem mať asi len jedno dieťa (ak sa podarí), tak asi aj preto...

@nessy aj ja si to myslím, všetci hovoria, že je to jedno, ale podľa mňa tak v kútiku srdiečka túžia bu´d po chlapčekovi alebo dievčatku... možno aj preto, aby nevznikol dojem, že to druhé pohlavie je nechcené... neviem... no chlapčekovi je ťažšie aj meno vybrať 😠 my sme teda ešte k žiadnemu rozumnému nedospeli, dievčenských je veľmi veľa pekných...

bobi3
10. feb 2012

@miskachrumka no veď akurát pred chvílinkou túto pesničku spieval Lukáš Adamec v Legende popu na jednotke... 😕 🙂

miskachrumka
10. feb 2012

@bobi3 no tak nech je to počom túžiš ja tiež možem mat len dve !
a ver tomu že chlapčenská moda nieje vobec nudná !

miskachrumka
10. feb 2012

@bobi3 no ale to sa nedá porovnat !milujem tu pesničku

bobi3
10. feb 2012

@miskachrumka no ale nemôžeš robiť vrkoče 😠 😀 A prečo môžeš mať len dve? Mala si cisársky?

miskachrumka
10. feb 2012

@bobi3 ano sekciu !a že mi už neodporúča mat dalsie !tak ak toto nebude do páriku tak ja už nebudem mat babiznu ☹ a ty prečo len jedno čo sim niečo prekukla ?že neviem 😨

nessy
10. feb 2012

@miskachrumka jaaaj 😀

nessy
10. feb 2012

@bobi3 mas take nazory ako ja 🙂
aj na modu aj na tie mena,hruza,my sa nevieme dohodnut,ked nieco ako tak vyberiem tak to ofrfle a ked sa spytam jeho tek zapoti ze dezider alebo take nieco 😖

miskachrumka
10. feb 2012

@nessy tomu sa hovorí osud možno aj to bolo znamenie že bude baba a bude nám zbytočny lebo ked bude baba jednoznačne chcem kočik v babských farbách nech si to plnými dúškami užijem

nessy
10. feb 2012

@bobi3 a ty preco len jedno?

nessy
10. feb 2012

no baby ideme so starym trocha von...mala je vedla u babky,tak je klud,bude tam aj spat jupiii 😀 😀 😀

miskachrumka
10. feb 2012

@nessy to asi každý chlap 😅 moj chce Tobiasa no ja chcem Dianku kedže máme Davidka alebo dva mená ako má maly David-Šštefan po otcovi a mala bude Dianka-Laura alebo len Dianka

bobi3
10. feb 2012

@miskachrumka no ja už budem mať v apríli 35 ☹ nám sa dlhé roky nedarilo otehotnieť, takže myslím, že druhé by sa tak skoro nepodarilo... a ak by aj, už by som bola na to asi stará 😖 takže ja budem rada, ak sa toto jedno podarí... budem tou najšťastnejšou maminou na svete, prešli sme dlhou cestou a tak by to bolo vytúžené a vymodlené dieťa... a muselo by mi stačiť 😔

@nessy si ma pobavila 😀 mi tiež najnovšie sme mali že UWE a dievčatko USCHI... ne nestrelila by si mu jednu? 😀

@miskachrumka mne sa tiež páči Tobias 🙂

miskachrumka
10. feb 2012

@nessy príjemný večer baby ja sa sem asi zajtra nedostnem!máme rodinnú oslavu tak sa teším 🙂 🙂

bobi3
10. feb 2012

@miskachrumka dve mená sú vraj dobré z pohľadu Feng Shui... vraj to prináša harmóniu do života 😉 ja som tiež chcela že Natália Heidi... no to mi neprešlo 😒

miskachrumka
10. feb 2012

@bobi3 no vidiš vieme niečo nové o tebe 🙂
ja si myslím že je to okej mat dve mená 😉 ja bys om tiež chcela k Michaela -Ella 😀

miskachrumka
10. feb 2012

No idemm ja oddychovat zajtra tá oslava tak nech sa vyspíme papa a pekný večer

obycko
11. feb 2012

@bobi3 Aj ja som na tom tak nejako ako ty. Tiez uz budem mat dost cez 30 a tiez sme sa snazili o bábo viac ako 8 rokov. Takže ak by som si mohla vybrat medzi chlapcom a dievcatom, bolo by to dievcatko a tak isto aj manzel. 🙂 A aj preto by sme chceli dievcatko, lebo svagrina ma dvoch chlapcov, a v nasej rodine tiez prevladaju chlapci a tiez v partii kam chodime je jedina baba a asi 11 chlapcov. 😀
A čo sa týka kočíka ja mám v tom taký guláš. Vobec neviem pre aky sa rozhodnut. Paci sa mi Colette Matteo. VIem, že vsetko je skoro ale obzerat ma ich baví a tiež aj vecičky, postielky a vsetko okolo maličkého.
Moji súrodenci uz maju velke deti, takze vecicky su uz dost obnosene, ale tak na dvor budu dobre. A svagrina je slusne povedané samostatná jednotka, takze z tej strany nic cakat nemozem. Tak nam nezostane nic ine ako vsetko kupovat. Aspon zatial to tak vyzera.

obycko
11. feb 2012

@nessy Aký kočík máš? Pozrela by som si ho na nete. 😉