icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

mercymay
17. feb 2012

Inak babeny predvcerom sa mi stala taka vec...lezala som v klude uz v posteli vecer, a mala som dlan polozenu akoby nad pravym vajecnikom. A zrazu som citila na dlani akoby taku vlnovku...myslite ze to je len pohyb nejakeho organu?? Mi to pride skoro na babatko a zase creva mam vyssie... 🙂

bbubinkaa
17. feb 2012

@mercymay v 17-tom tt by si uz mohla citit..🙂 tak snad, to by bolo super. 🙂

bbubinkaa
17. feb 2012

@bobi3 mna skoro stale... zato som aj PN doma... a niekedy ma pri otoceni v posteli i riadne pichne pri vajecniku alebo kde 🙂

mercymay
17. feb 2012

@bbubinkaa a bolesti prs uz ustali? nasla si nejaky gryf?

bbubinkaa
17. feb 2012

@mercymay no viac menej ano, kremovanie cicadermou a viac kurenia... rady, ze bez podprsenky chodit, to nie je moj styl... uvidim, kolko to vydrzi..

buba13
17. feb 2012

ahojte 🙂 aj ja mam termin v auguste

bobi3
17. feb 2012

@mercymay jéj, tak to asi drobec robil kotrmelce 🙂 my keď sme bolina sone, tak doki povedal, že akurtá spinká 😒

@bbubinkaa a čo na to lekár? no mňa len dnes nejako pobolieva, tak snáď to je ok 😖 mňa prsia napríklad takmer vôbec nebolia, trošku sa naliali, no to je všetko

@buba13 tak vitaj 😉

mercymay
17. feb 2012

@buba13 vitaj vitaj a podel sa so zazitkami 🙂

bbubinkaa
17. feb 2012

@bobi3 lekar povedal, ze kludovy rezim, nemilovat, nekupat... 2x denne kratka prechadzka a striedavo lezat a sediet. Dodrziavam... rozhodne to je lepsie ako na zaciatku.
ja mam kontrolu o 27.2. uz sa neviem dockat, ze ako sa bude mat bubatko...ci je vsetko ok..atd.. este tyzden a 3 dni 🙂 a budem kusok mudrejsia 🙂

buba13
17. feb 2012

@bobi3 dakujem 🙂

buba13
17. feb 2012

@mercymay dakujem 🙂 vcera sme boli na NT ultrazvuku a bolo to nadherne! a vy ako sa tu mavate v teme?

miskachrumka
17. feb 2012

@mercymay ja zas som posledné dva dni stáe hladná non stop 😒
a zas priberem ! ☹ ale ranajky som teda doprajem velké !

bobi3
17. feb 2012

@bbubinkaa áno, tá neistota a čakanie sú najhoršie... my ideme opäť v stredu, tak sa už teším 🙂 Tak sa opatruj, ja tiež trošku zmiernim tempo 😉

@buba13 ty sa ako cítiš ako tehuľka?

@miskachrumka no ja musím takmer každé dve hodiny niečo zjesť, nie je mi potom dobre... no veľké porcie nehrozia, to by mi bolo asi ešte horšie 🙂

miskachrumka
17. feb 2012

@bobi3 mne je to nejak jedno či spapam viac či menej moj žaludok všetko prežuje ja somnap .nikdy v živote nemala črevnú chrípku 🙂 ani neviem ake to vobec je ale nič príjemne !

19vierka84
17. feb 2012

@miskachrumka
tak to buď rada, to by som nikomu neodporúčala. Ja som ju mala a nie je to med lízať, vysoké teploty, stále na záchode až už nemáš čo a nakoniec som už skoro ani chodiť nevedela, lebo štyri dni som mala teploty vyše 38,5 a nie a nie padnúť a vtedy mňa bolia strašne kĺby na kolenách. 🙂

buba13
17. feb 2012

@bobi3 citim sa fajn. ani raz mi nebolo zle, ze by som isla vracat, ale zato pachy strasne citim a vtedy musim odist... a ty ako sa citis? predsa mas vacsi naskok nez ja 🙂

bobi3
17. feb 2012

@miskachrumka to máš dobré 🙂 a nevracala si ani prvý trimester?

@buba13 tak ja som prvý trimester vracala, tak asi dvakrát denne, už je to podstatne lepšie, no pachy mi tiež ešte občas vadia a žalúdok je stále ako na vode, no ináč ok, vydržím všetko, len nech je bábu dobre 😉

miskachrumka
17. feb 2012

@bobi3 nie ja som nezvracala ani raz ani pri malom ani teraz !máme to dedičné 🙂

buba13
17. feb 2012

@bobi3 fuha, tak 2x ma naplo vecer, ale predychala som to 🙂 jasne aj ja si poviem, ze vydrzim vsetko koli babu. velmi mi chuti zelenina a ovocie

mercymay
17. feb 2012

@miskachrumka ale sak nevadi, jedz ked ti pyta...ja mavam obcas tiez take zachvaty ale inak je to v pohode, ovladam sa.

mercymay
17. feb 2012

@buba13 ja sa uz neviem dockat kontroly vo stvrtok, verim ze malicke je v poriadku. Zatial co som si stala na vahu tak furt mam vahu rovnaku, co sa mi nesmierne paci ale uz citim na nohaviciach ze ked sa najem tak ma to tlaci... 🙂 A nohavice, co som si kupila o cislo vacsie mi este padaju zo zadku-... 🙂

buba13
17. feb 2012

@mercymay jasne bude vsetko tak ako ma byt 🙂 tak to je super, ze pekne rastiete. tak to ma byt 🙂 ja som schudla este 6 kil 🙂 a gate uz neobleciem, musim tie tehu 🙂 aj ja zo zadku som viac schudla a do brucha veeela

bbubinkaa
17. feb 2012

@bobi3 aj ty sa drz, ... co sa tyka vracania, vracala som asi 2x pocas 1 trimestra, ale bolo mi celodenne zle... schudla som 4 kg, este ich nemam naspat, ale brucho mam ako balon 🙂 nosim uz tehu nohavice aj elastaky 🙂
Teraz mi uz zacina chutit,a le aj to nie velmi

miskachrumka
17. feb 2012

@mercymay to je super mna tlačia aj ked niesom najdené !hlavne ked sedím 😒

miskachrumka
17. feb 2012

@bbubinkaa však možete byt rady všaqk aspon nepriberete vela !všetko zlé je na niečo dobré a je to veru pravda!

miskachrumka
17. feb 2012

možnoto vyznie hlupo ale chcem objednat malému čiapočku a doetraz som mu vždy kupovala osobne a ja neviem aku velkost mu mám kupit ? obvod hlavky ma 51-52cma je pisane že velkost 52
a ked kukam velkost 52 tak vidím same kojenecke čiapky :/ poradíte niektorá ?

miskachrumka
17. feb 2012

@nessy akú vekost čiapok nosí mala ?

bobi3
17. feb 2012

@mercymay ja som pribrala kilo a tehu nohavice už nosím len kvôli tomu, že sú pohodlnejšie, oblečiem ešte aj moje pôvodné, no už tlačia 😉
@bbubinkaa ja som spočiatku schudla kilo, teraz už začínam priberať, aj chuť sa vracia 😉

@buba13 to máš fajn, že ti chutí ovocie a zelenina, aspoň bábunebudú chýbať vitamíny, ja sa práveže do ovocia a zeleniny musím dosť nútiť

koviivana
17. feb 2012

Ahoj. Dnes mi volal lekar. Tripple testy ok! Jupii

bobi3
17. feb 2012

@koviivana paráda, blahoželám, my sa dozvieme v stredu 😒