icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

xevulax
18. feb 2012

@katja_ Inak zavidim ze ti nebolo zle. Mne je zle este stale. Aj ked je to o nieco lepsie,ale stale je to dost zle🙂

katja_
18. feb 2012

@xevulax - dva dni dozadu som zapadla autom tak do snehu ze som dvere nemohla otvorit tak mi az zle zufalstva prislo ale dnes uz sa rysuje ze to ustupuje ...ved toto je moje prve tehu nevolnosti ziadne a moja mamina chuda vracala este na porodnej sale pri kazdom z nas...🙂, kamaratka mi radila ak pojde na mna nieco take ako slabost hned nieco
zjest - susienku piskotu tak tym sa riadim a zatial oki

miskachrumka
18. feb 2012

@katja_ super ked ti bolo super ja som na tom podobne možeme byt štastné 🙂
každý den mám aj 2krat stolicu tak aj zápcha ma obišla 🙂
🙂 🙂 🙂 🙂
a na obed som mala chut konečne na niečo nezdravé tak som robila hranolky a vprážaný syr 🙂
som si pochutnala

miskachrumka
18. feb 2012

@katja_ ináč ked spomínaš tak som tiež zvracala na porodnej sale pri bolestiach alebo mi lieky čo domna pchali nerobili dobre ☹

katja_
18. feb 2012

@miskachrumka ja stale obed nic - nieco musim vymysliet a neviem co, no veru zazitky z tych porodnych sal neskutocne - som zvedava co mna caka ... ale tak beriem to sportovo...nejako to dam, zapcha zatial tiez nic ale tak vela ovocia a zeleniky papam

miskachrumka
18. feb 2012

@katja_ tak sme na tom rovnako super 🙂
no ideme mi von krpec sa až teraz zobudil

miskachrumka
18. feb 2012

@katja_ ináč kukam že si z okresu Žiliny aj moj manžel pochádza ztade 🙂

19vierka84
18. feb 2012

@nessy
to je podľa mňa ešte dobrá cena, lebo nákupná cena je strašne drahá a hlavne keď chceš kvalitné. Mala som butik s týmto oblečením, tak poznám približné nákupné ceny. Záleží aj od značky. za nákup dáš aj 35 eur za kus, tak potom cena nemôže byť moc lacná. Topy majú normálnu cenu, nakoľko to si vie tehotná kúpiť aj medzi normálny oblečením, keď si kúpi trošku volnejšie tričká, ale rifle to je biznis 🙂 .

madzik
18. feb 2012

A

madzik
18. feb 2012

Ahojte babenky prosim vas poradte mi som v 16tt a mam angynu a nemozem prehltat citim sa nevladne mam ist na pohotovost?alebo si mozem dat aj nieco sama?

miskachrumka
18. feb 2012

@madzik vygoogli si niečo čo možeš zobrat na anginu počas tehu

19vierka84
18. feb 2012

@madzik
Ahoj, v tomto ti asi neporadím, ale ja by som určite išla na pohotovosť, podľa mňa ti tam vedia poradiť čo a ako a určite ti budú vedieť dať aj lieky čo môžeš brať.

monika1091
18. feb 2012

@nela258 nie nemam problem vsetko je v poriadku ...... len to ze mam krce pred spanim a niekedy to trva az do rana....a stahuje mi sval na bedre lavom......a ani natiahnut sa .....tak neviem co si mam o tom mysliet.......

nela258
18. feb 2012

@monika1091 no mna sem tam pichne ale nie je to nic hrozne...pokial tie krce mas silne tak chod do poradne asap, a si skus nasadit magnezium v tabletach, to ti moze pomoct.

nessy
18. feb 2012

@19vierka84 no to som si vsimla ☹
ale som to vyriesila nateraz,kupila som si dnes take kaliopky na gumu o cislo vacsie a tie su super,su az pod pupkom tak nic netlaci 🙂)) a tie ma vysli len 12e 🙂

nessy
18. feb 2012

@madzik ja by som si sama nic nedavala a isla na pohotovost,aj na nete popisu hocico

katja_
18. feb 2012

@madzik jedine prirodne antibiotikum je cesnak, ak ti nerobi tazkosti daj si ten aj cibula nie je na zahodenie

19vierka84
18. feb 2012

@nessy
ja toto našťastie riešiť nemusím, lebo som si nejaké nohavice poodkladala, tak ich mám dosť 😀 , až moc by som povedala. priateľ by ma asi uškrtil, keby som si išla kupovať, lebo doma ich predávam cez net čo mi poostávalo pár kúskov za 15 € - kus aj s poštovným 😀

monika1091
18. feb 2012

k comu sluzi tehotensky pas......... naco je to dobre........

nessy
18. feb 2012

@19vierka84 a nemas nejake foto? a velkost 36? :D

19vierka84
18. feb 2012

@nessy
bohužiaľ už len elegantne nohavice mám veľkosti S, prípadne ešte dvoje menžestráky. Rifle čo mi ostali sú už len veľkosť XL a na traky menžestráky a rifle veľkosť L 🙂

19vierka84
18. feb 2012

@nessy
Ak budeš chcieť, tak mi pošl kľudne email a ja to pošlem potom foto 🙂

nessy
18. feb 2012

@19vierka84 jaaaj to je velke,skoda a nohavice nechcem nechodim elegantne oblecena 🙂

xevulax
18. feb 2012

@katja_ uuuha to ti nezavidim zapadnut do snehu. Ja som bola tyzden chora na PN, tak som mala kazde rano krce, ze drahy v tomto pocasi do prace, inak chodime spolu ja som sofer 🙂 To je super, ze to nemas tak ako tvoja mamka. Ja som nieco miernejsie ako mamina, ta mam, musela na vyzivy do nemocky chodit, aj som nastastie v nemocke nebola. Ale pooviem ti, ze boli dni ked som myslela ze umriem. A to som samozrejme musela byt v praci a pracovat. Dufam, ze uz bude iba lepsie 🙂 Inak mne jest susienku a podobne nepomaha. *Skusala som uz vsetky rady a osvedcene metody aby nebolo zle,ale hormony su silnejsie🙂 Ja este aj ranajkujem v posteli🙂 Inak toto je tiez nase prve babo

xevulax
18. feb 2012

@madzik Ahoj, jasom teraz bola chora, bolesti hrdla priserne a nos stale plny. Mne pomohlo hlavne vela lezat, ale pomohol mi bioparox sprej, striedala osm do nosa a do hrdla. Ja som to podchytila este dost skoro, pretoze byvam casto chora na priedusky, takze som mala obavu aby to neskoncilo az tak zle. Ale urcite by som sla na pohotovost (u nas je sice taka pohotovost ze by ti povedali ze nic nemozes, ale u vas je to mozno lepsie🙂) Ked ic ine v pondelok skoc k obvodnej. Ale urcite by som sito nenechala zajst do horsieho stadia

katja_
18. feb 2012

@xevulax no co narobime....musime to prezivat ako to ide asi...

luban
18. feb 2012

@xevulax nechcela som sa ta nijako dotknut, ja len ze som zamestnana a moj sef uznal, ze som mu o mojom stave hned povedala. A drzi mi palce, dal mi menej prace a teraz aj tak mam trocha problemove tehu, tak ani do prace nemusim prist ak sa citim zle. Ja som iba chcela poradit ak mas iba na rok zmluvu cize na dobu urcitu, po roku sa vsetko skonci. Inac drzim palce aj v praci a aj v tehotenstve. Ja uz by som chcela mat asi september, pekne doma s babetkom 🙂

xevulax
19. feb 2012

@katja_ co by sme pre tie male pokladiky neurobili. Vsakze hej🙂

xevulax
19. feb 2012

@luban ja som to tiez nemyslela v zlom tu moju reakciu. Ver ze ani pre mna to nie je prijemne kvazi tajit a taktiez je to aj velmi tazke. Ale bohuzial inak to nejde. Ako som pisala, mne by sa oplatila aj zmluva na rok. Na rizikove ani na PN som ist nechcela. Jednoducho to musime zvladnut. Nuz bohuzial, ked sme chceli byvat vo svojom peniazky sa rozkotulali, nieco musime nasetrit. Zavidim, ze si to mohla sefovi povedat hned (ja by som tak ci tak pockala az do konca 3. mesiaca). Ale bolo by mi luto, keby som to napr. sefovej pvedala a jej reakcia by bola taka ze teda si to rozmyslela s tou zmluvou, Ja by som zostala naprazdno, nemozem riskovat tuto moznost. JA tiez prajem prijemne tehu🙂 A castokrat vravim, ze uz chcem september a mat drobca doma🙂 Nase prve vytuzene drobciatko. Uz sa neviem dockat

katja_
19. feb 2012

@xevulax ani ja sa neviem dockat, nech to je zdrave hlavne a mozme kocikovat...ako idete riesit kociky aby nam aj v zime do vaniciek vliezli aky nato mate nazor vsetky ?