icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

louisiana
6. máj 2011

@albao super ze Hanička ockovanie pekne znasa. nech jej to ide takto dobre aj nadalej 😉
šimimu to rozhadzalo aj celu noc, neprestajne bol hore a vyrevoval, dnes vstaval o pol piatej, totalne unaveny-ale len placinkal, zaspinkal zasa o siedmej a spinka doteraz...teda som mu uz 2x posluzila ako dudel, lebo ten mi zacal odmietat 🙄

louisiana
6. máj 2011

@cara.m jeeeej, adamko je uz jaky veliky!!! 😀 gratulujeme k vyrociu 😀

albao
6. máj 2011

@louisiana och boze, vy sa vytrapite 😒 Nech uz mu to rychlo prejde, bobkovi malickemu!

haniula
6. máj 2011

@cara.m gratulujeme k 5 měsíčninám!!!!!

sirael
6. máj 2011

@albao Dakujem...😀 Tusim sa idem ucit riekanky a basnicky...🙂
@tereza79 Hej, to mas pravdu - aj u nas to tak bolo, nam zas v porodnici kazali kupat kazdy 3 den, neolejovat, nemydlit, nic, lekarka kazala kazdy den kupat, olejickovat, ale bez mydla a tak.... a aj tak sme si spravili ako sme mysleli, ze je spravne a ako Saske vyhovuje....🙂

sirael
6. máj 2011

@cara.m Aj my gratulujeme a prajeme hlavne vela vela zdravicka...🙂

albao
6. máj 2011

@cara.m jej, vy dnes slavite? Tak zelame zdravu kakanicku 😵 😀

ajkalc
6. máj 2011

@sirael u nas fiči spievat Krasna,krasna,kde si husky pasla...... ale hlavne Varila mysicka kasicku. a hlavne potom,ked mu to ukazujem na prstekoch a na zaver to steklenie pod pazuskou 🙂 🙂

misha8
6. máj 2011

@cara.m gratulujeme Adíkovi 😵

sirael
6. máj 2011

@ajkalc U nas zasa Kukulienka kde si bola....... 🙂 A Varila mysicka kasicku ma tiez uspech....🙂 Sranda.....😀

haniula
6. máj 2011

Něco z říkadel:
Koulela se ze dvora tááákhle velká brambora. Neslyšela, neviděla, že na ni padá závora. Ty, ty, kam koukáš, bramboro. Na tebe, ty závoro. Kdyby tudy projel vlak, byl by s Tebe bramborák. - může u toho dotýkat se různých částí těla nebo gestikulovat s jejich ručičkama (tááákhle velká - rozmáchnout spolu ruce,....)

Had leze s díry, vystrkuje kníry, za ním leze hadice má červené střevíce. Bába se ho lekla, na kolena klekla. Ničeho se, bábo, nelekej, na kolena neklekej. Já jsem hodný had, já mám všechny děti rád. (můžete s mimčem chodit po místnosti a lehce s ním pohupovat, nejlepší je zádama k sobě a lehce ho podpírat ne přitisknout, aby musel pracovat hlavou a svalama)

Letí, letí letadlo, koho by to napadlo. Letí mezi mráčky, aby pozdravilo všechny ptáčky. Než napočítáš pět, vrátí se k mámě zpět! (mimčo si dejte na tygříka, ale držte ho oběma rukama a dělejte s ním pohyby letu nahoru dolů)

Já jsem malý šroubek, vyvrtám si vroubek. Já jsem malý šroubeček, vyvrtám si vroubeček. (můžete mimčo nadzvedávat nad hlavu a lehce s ním točit jakoby bylo šroubek, držte ho pod pažičkama)

😀 😀 😀

haniula
6. máj 2011

Snad jsem někoho malinko inspirovala, my takhle blbnem doma s Markétkou a v Klubíčku, kam chodíme cvičit 😀 😉 ...

cufinka
6. máj 2011

@haniula Pěkné 🙂 stou bramborou to děláme taky 🙂 Objednala jsem plno knížeček pro prcky a knížky z říkadlama -dnes jsi pro to jdu těším se na to jak malá holka 😀

lavazza
6. máj 2011

Další prospaná noc,zas sme spinkali cca od 20:00 do cca 5:00,to se mi líbí.Ráno v kočárku je cca hodinu,ale i tak je to dobrý.

Teď Miky leží na dece v obýváku a rotuje dokolo,sem zvědavá kde ho za chvíli najdu 😉

cara.m
6. máj 2011

@misha8
@sirael
@haniula děkujeme moc 😉
@albao jj děkuji, skvěle originální přání, se tady řežu 😀 dneska ještě kakanica nebylaaaa hurááá hurááá hurááá 😀

misag23
6. máj 2011

@sirael Taky chci chodit na cvičení hlavně kvůli tomu, aby malý přišel do kontaktu s dětmi 😉
@cara.m Super, Adámek je šikula 🙂 To nám se ještě nepodařilo. A blahopřejeme k 5. měsíčninám 😉
Můžu se zeptat, jaký parní hrnec si vybrala? Já nad ním taky uvažuji, ale pořád nějak nemůžu vybrat ten pravý. No, ještě na něj máme skoro měsíc čas.

misag23
6. máj 2011

@louisiana Chudáček maličký, ať ho to brzy přejde.
Holky, při jaký teplotě dáváte čípek? My jsme včera byli na očkování a teď má malý 38, ale když odečtu 5 stupínků, tak je to jen 37,5. Tak to se ještě nedává, ne? My teda máme homeopatický, tak ten jsem mu dala včera večer i dneska ráno, ale to mi radila doktorka dát jako prevenci. Tak nevím, kdy použít ty nurofenový.

misag23
6. máj 2011

@haniula Tyhle říkadla ani neznám, děkuji za inspiraci 😉

louisiana
6. máj 2011

@misag23 ja davam az ked je 38,5, cize po odcitani 0,5 je to 38 😉 skus este nedat ked ma len 37,5, mozno jej ten homeopaticky bude stacit 🙂

cara.m
6. máj 2011

@misag23 mám ho v albu 😉 Morphy Richards

https://www.youtube.com/watch?v=VIxLu0T9Hyc
albao
6. máj 2011

@misag23 aj ja davam az pri 38, teda 38.5 v konecniku. Ale na noc mi lekarka doporucila dat aj ked je napriklad len 37.5 (cize 38 v konecniku), ze noc byva tazka na horucky a babatkam tie horucky nerobia dobre. 😉

misag23
6. máj 2011

@louisiana @albao Děkuji za odpověď, tak já mu ho zatím dávat nebudu. Snad teplotka klesne.

sirael
6. máj 2011

@haniula Dakujeme za riekanky...🙂

haniula
6. máj 2011

Holky, není zač!! Pokud na něco ještě dojdu, tak písnu.

sirael
6. máj 2011

Ach jaj, my mame dnes velmi zly den....☹ Saska je hore od siedmej a spala mi tak 40minut a teraz konecne o jednej zaspala a spinka....☹ Ale to bolo hrozne - dvakrat mi grckala, neviem vobec preco, kakat kakala, hrat sa nechcela, len som ju od rana nosit na rukach musela....☹ Som ju skusila dat dvakrat do kocika, ale to bol taky strasny rev, aky som este u nej nezazila.....(ona velmi malo place) - toto bolo hrozne - tak sme zasa isli dnu a zasa sa len nosili...☹ Ach jaj, fakt neviem, co jej bolo - pevne verim, ze to uz preslo a bude fajn, ked sa zobudi....☹

albao
6. máj 2011

@sirael mozno sa zacina tlacit zubok. To aj my sme mali par takychto dni. Domyslam si, ze sa jej mozno tlacil zubok. Zelam silne ruky na nosenie, uz tie nase babatka nieco vazia 😵

sirael
6. máj 2011

@albao No ved to - aj ja myslim, ze sa mozno zubok tlaci, lebo takato fakt nebola - ale dasienka nema navrete, tak neviem...☹ Ked sa zobudila, tak som jej to skusila natriet gelom, myslim, ze sa na chvilku po tom ukludnila....🙂 Teraz mi zasa po hodine vresku zaspinkala asi uz od vycerpania v postielke..... Ach jaj..... A vy uz mate zubok? Ci to si si len myslela, ze to su zubky?

albao
6. máj 2011

@sirael my nemame zubok, to si len domyslam, ze asi ... tazko povedat, inak si neviem ten plac vysvetlit. Ale aj dospelemu ked sa tlaci zub mudrosti, tak dlho nic nevidiet a 2 dni boli, tyzden nic, a tak ... No ale len spekulujem, bohvie co to nasim babatkam obcas je

ellahop
6. máj 2011

tak my mame najradsej na polici v hrnci samozrejme aj s maminkinym hereckycm prejavom, a este bratia jej a juj a jaj, to je zlata brana. potom taku jednu salsa pesnicku, tam sa stale spieva ze sa sa sa sa saaa... no a samozrejme aj na ludovu notu ....to je sranda ze si mozem takto vyspevovat... a baran baran buc... to tiez frci, len namiesto buc ho vzdy vybozkavam... 🙂 pomaly sa zacinam dostavat do normalu, relativneho. hoci nas cakaju tazke casy, nasla som uz mamicky co to maju za sebou a hlavne koli tomaskovi sa snazime cela rodina... ale zamavalo to s nami riadne...

albao
6. máj 2011

@ellahop to verim, ze zamavalo, ale zvladnete to!!! A Tomasko bude stastnym a zdravym babatkom. Mate dost casu aby ste sa na to pripravili 😉
A teda "Na polici v hrnci" ani nepoznam 😅 Zase mam medzery! 😀