icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kostri
7. máj 2011

@sirael 😀 sak ja som kludna neboj 😀 ja len tak narychlo som ti odpisala 😕 😅 uz som uvazovala aj nad dokrmovanim,neboj 😉 ale nad umelym mliekom nie,radsej zacnem mrkvickou 🙂 one,stiham,sak co mam robit 😝 a kamoska mala presne taketo noci s malym,tak mu v 8mesiacoch zacala davat UM(dokrmovany bol od 5mesiaca)a vobec to nepomohlo,budil sa takto do roka a pol 🙄 akurat ze uz nestacilo len vytasit prso,ale musela ist zarabat UM 😝
dnesna noc bola tak isto desna ako vsetky posledne ☹ ☹ ☹

kostri
7. máj 2011

@albao moja,skusala som uz aj vajicko,aj sportovy kocik...skusala som selico 😒 myslis ze predsa by mohla mat reflux?stikutku mava len obcas,negrcka..trochu obcas grckavala,ked sa prepapala tak asi do 2,5mesiaca..hm?

kostri
7. máj 2011

@haniula fakt velka zmena a mas pravdu,uplne je ina do tvaricky 😵 kukucka mala 🙂 a jaka jedovita 😀 co to po tebe hodila? 😕 😅

kostri
7. máj 2011

@lolelole aj moja zacala vypluvat dudlik pri zaspavani,ale zatial sa este dost jeduje,ze jej nejde zaspat,tak jej ho davam naspat 😔 a hanka mala dudlik do 2,5roka,potom sme sa bez problemov od neho oducili asi za 3dni,ale nepotesim ta,asi po troch mesiacoch si zacala davat prsty do ust 🙄 takze to,ze bude cumlat nateraz dudlik a nie prsty,neznamena,ze po odauceni od dudlika sa nazad nevrati k prstom 🙄

kostri
7. máj 2011

@ivkaj ona vecer pred spanim uz nechce papat.myslis ,ze by som jej dala papat hned,jak sa prvy krat zobudi?napr o deviatej?no vyskusam 🙂 totiz jej davam az tak o pol noci a to zaspime spolu 😒 asi je to chyba,ja viem,ale som dost vycerpana,no nebudem sa vyhovarat 😅 vyskusam,podam spravy 😎 musim sa premoct a nezaspat pri kojeni 😝 😀
jako sa ti podarilo nahovorit ho na tak dlhy poobedny spanok? 🙂 a aby spal celu noc?? 🙄 🙂

albao
7. máj 2011

@kostri a neodtahuje s aniekedy od prsnika pri papani? Existuje aj skryty reflux. Odkedy viem, ze mame reflux, mnohe mi to pomohlo pochopit. Menej nou manipulujeme, kocik ma mierne sikmo, ... a je to lepsie casom. Ale aspon viem, preco place, lebo ked neviem, tak som zufala a vytaca ma to 😅 😀

lavazza
7. máj 2011

Máme nabitý víkend,jedem na svatbu do Litomyšle,pak na večeři k rodičům a zítra návštěva kamarádů.Sem zvědavá co na to Miky,snad to zvládne.

kostri
7. máj 2011

@albao odtahuje sa 😕

kostri
7. máj 2011

@lavazza no to som zvedava ako to zvladnete,daj vediet 🙂

sirael
7. máj 2011

@lolelole Tak krasne zaspinkava bez dudlika...🙂 Super....🙂
@ivkaj A to si ho ako prosim ta prehovorila k spanku? 🙂 Daj recept...🙂

sirael
7. máj 2011

@kostri Ach jaj - tazke to s tymi nasimi detickami - aj dnes mala Saska taky brutalny zachvat v kociku - ale isiel s nou von muz, akurat ona ten zachvat dostala uz pri obliekani. Ako keby ju rezali - ale nemu sa ju podarilo nejako utisit na dvore, co mne sa vcera veru nepodarilo....🙂 No uvidis, mozno fakt prikrmy aspon trosku pomozu......mozno ano, mozno nie a mozno budete takto existovat este dlho...😀 Co dufam, ze nie, lebo mna by asi piclo z toho....🙂
@lavazza Super vyhliadka pekneho vikendu...🙂 Drzim palce, nech to zvladnete vsetko v pohodicke...🙂

kostri
7. máj 2011

@sirael citala som tu forum o takom nocnom spani babatiek a pisu tam aj maminky,couz davno dokrmuju,maju 8-14mesacne deticky,tak pochybujem ze zasytenie pomoze..je to o inom,ono to prejde,sak som to uz zazila s hankou,len furt si mylsm,ze volakde robim chybu
@albao sledujem ju dnes-neprezuva,ona naozaj place,len ked ju polozim do kocika,ale dnes to nie je tak hrozne,dokonca ju vozim v kociku aj po byte a je tam spokojna,hra sa a blaboce..myslim,ze ten plac bude skor o unave a o tom ze sa jej tazko zaspava
ona to zaspavanie ma po mne chudatko,ja totiz strasne zle zaspavam 😒 aj hodinu niekedy

cufinka
7. máj 2011

@lavazza http://www.knihcentrum.cz/nejkrasnejsi-detska-r... ahojík tady to je a je to roc´vnou na té knížce co jsou ty říkadla-v té knížce u každé říkanky je dole napsáno co se má s prckem dělat -jak ukazovat atd -je fakt super a levná! Já si tam objednala za 800kč 😀 například krteček-v té knížce nakreslenej a černé tělo je ze semiše,fakt super udělané 🙂

maova
7. máj 2011

@cufinka super odkaz na knížky 😵 , hned jsem něco objednala 😀

maova
7. máj 2011

Já vás nestíhám dočítat. Snad nějak večer 🙂 Jinak my máme dneska naprosto vzorné dítě 😵 Nelinka je hodná i jiné dny, ale dneska i krásně usíná a spinká 🙂 Dopoledne spala dokonce dvě hodiny a teď 45 minut a vždycky jsem jí dala do postýlky a vůbec neremcala a za dvě minuty spala 🙂

sirael
7. máj 2011

@kostri Ja myslim, ze nerobis nikde chybu, proste to tak je a obe ti zle spinkaju...🙂 Ved oni z toho casom vyrastu...🙂
@maova Kraaasne, nech vam to dlho vydrzi....🙂 Dnes je aj Saska dobrucka, az na ten vreskot ked ju obliekam a dam do kocika - ale akonahle toto prekoname, tak je dnes ako anjelik...🙂

cufinka
7. máj 2011

@maova jojo je 😀 jsem nadšená z těch knížek 😀 a koukám že máš taky Nelinku 😀 je krásnáááá

albao
7. máj 2011

@kostri no tak ten problem so zaspvanim sme mali aj my. A tak trochu stale mame. Ale uz som prisla na to, ze Hanka potrbeuje nutne spat po 1.5 az 2 hodinach! Vynimka je vecer, ked dokaze byt hore 3 hodiny, ale aj to si spolu lahneme a odpocinieme si od hry. Ale my mame tu vyhodu, ze Hanka pri kocikovani zaspinka, takze ja som furt s kocikom von 😀 Ale tak aspon uz nemrnci od unavy, chvalabohu, to bolo fakt unavne pre nas obe ☹ Tak sa drzte, mozno casom najdes uspavaci sposob 😉 Inak u nas este funguje hojdacia siet 😉

maova
7. máj 2011

Hm, tak jsem toho našeho Nelouška dneska asi přechválila. Teď už půl hodiny jančí v postýlce, už jsem jí i vyndala a chovala, ale jak jí položím začne zase ječet. A zase, když jsem sama doma. Jí asi vážně chybí na to usínání tatínek 😅

maova
7. máj 2011

@cufinka jj, taky Nelinku 😵 A děkuju 🙂

sirael
7. máj 2011

@maova Asi citi, ze si sama, tak ti chce dat riadne zabrat...😀 Aj ja som dnes vecer sama, ale uz nastastie spinkame...🙂 A uz aj Nelinka snad spinka, ci este nie? 🙂

maova
7. máj 2011

@sirael teď ztichla, tak snad už zabrala. Ale hodinu a čtvrt brečela, kromě chvílí, kdy jsem jí chovala.

sirael
7. máj 2011

@maova A ked plakala, tak si ju nechala samu v postielke plakat? Toto vela radia, ze to treba robit, ale ja som to spravila raz a to mi srdce trhalo, tak uz nikdy viac.....☹ Ale nastastie uz zaspava sama - klop klop klop 😀 Tak drzim palce, nech uz pekne spinka aspon chvilu...🙂

ellahop
7. máj 2011

@albao na polici v hrnci tam volaco mrnci take oci malo skoro ma zozralo.. maly pri tom ani nedycha...

albao
7. máj 2011

@ellahop 😀 to znie naaadherne!!! A ma to aj nejaku melodiu? Ci sa to len hovori?

kostri
7. máj 2011

no tak u nas dnes celkom pohodovy den az do poobednych hodin..zuzka nespala uz tri hodiny 😒 nijako sa jej nedalo zaspat,len sa metala,stale som ju vozila v kociku po byte,aj na ruky brala,aj prsko pchala...az sa nakonec tak rozzurila,ze zacala tak plakat od unavy,az hrozu mala v ociach 😔 ja som sa tak naplasila,hned som ju pichla do vajicka,to vzdy zaberie pri velkom placi a teraz prd makovy 😖 ani to nezabralo,tak som ju vybrala a dala som si ju na ruky tak aby sa mi ritkou opierala o brucho a kukala na mna priamo,spievala som jej a ona zacala klipkat ocami,som sa potesila,ze mi prvy krat zaspi na rukach 🤐 😅 a ked uz uz spala,tak sa zas na volaco vytocila 😒 neviem na co 😒 ale to ona zvykne,ked uz uz spi,tak ju nieco vyrusi a to je potom plac 😖 tak som ten plac predbehla a fukla som ju do kocika,nastastie zalomila,lebo hanka zacala na mna v tej chvili vykrikovat:mamiiiiii,mamiiiiiii,mamiiiiiiiiiiii,kde siiiiiiiii,az sa rozplakala a revalaaaaaaa jak o dusu,spasenu,ja som si myslela,ze ju zastrelim,ked sa zuzka na to zobudi!ledva som ju uspala 😒 nastastie sa nezobudila,ale hanka mala normalne slzy v ociach,ze kde som sa stratila 😀 moje male zlate 😵 potom ma obimala dlho a ze:nepojdes nikde pravda,tu budes pri mne! 😅 🙂 no a zuzka spala pol hodinu 🙄
poriadne sa za cele popoludnie nedokazala napapat,tak jak o siedmej zaspala,tak sa o osmej zobudila,hned som jej dala prsko,napapala sa,ale zas len z jedneho 😒 davala som jej aj z druheho,ale len asi styri krat potiahla a bola tuha 🙄

albao
7. máj 2011

@maova tatinkove dievcatko 😀

kostri
7. máj 2011

@albao ty fakt nepoznas tu rozpravku?labuda a vecerova to hraju

kostri
7. máj 2011

@ellahop musis mat dobry herecky prejav,ked ti to maly tak zerie 😅 😵 😵 😵

kostri
7. máj 2011

@albao aj zuzka potrebuje spat tak do 1,5hodiny,ale sa mi nedala poobede nijak uspat 😖 preco nevie zaspinkat sama? 😖