icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

albao
7. máj 2011

@kostri Vazne som mimo, nespominam si na tu rozpravku 😅
Nam pomohlo na zaspavanie ritual - cez den spi zasadne iba v kociku alebo v hojdacej sieti. V postielke spinka na noc. Tieto tri miesta pozna a vie, ze ked je tam, ide sa spinkat. V kociku, v postielke ani v sieti sa nehra, su to miesta len pre spanok, a ked sa zobudi, ide hned von. Ale netusim, ci je to to, co Zuzke chyba ... mozno je len fakt mrnkave babatko, ktore potrebuje vela mojkat na rukach

ivkaj
7. máj 2011

@sirael @kostri tak normálně ho po kojení dám do postýlky a řeknu mu,ať si odpočine. Chvilku si povídá, ale pak to zalomí. Ale nemyslete si, dneska když sem to chtěla předvést tatínkovi, tak to zrovna moc nevyšlo. Kamoška mi říkala, že takhle fungovala se synem (teda ale starším), říkal, že on po obědě spát nebude. Ale na odpočívání slyšel a pak stejně usnul 🙂

@kostri nemáš to s holkama jednoduché. Ale určitě se to časem srovná.

Když náš mrňous začne v postýlce plakat, jdeme k němu hned. Sice jsem někde četla, že se to nemá. Ale když on se pak rozpláče víc a o to hůř jde potom utišit.

sirael
7. máj 2011

@kostri Chudatko Hanka, asi sa zlakla, ze maminka jej odisla....🙂 Majunka kjasnucka...🙂 No so Zuzkou to veru nie je lahucke ako citam, ale verim, ze z toho co chvila vyrastie...🙂 Drzim palce...🙂

sirael
7. máj 2011

@ivkaj Jeeej, tak zajtra jej skusim povedat, nech si odpocinie, ze spinkat nemusi...😀

ivkaj
7. máj 2011

@sirael zkus a uvidíš jestli to bude fungovat 😉

maova
7. máj 2011

@sirael já tam vždycky jdu k postýlce když kníkne, protože vím, že nemá dudlík a pomůže to. Takže normálně chodím taky k postýlce hned, ale když se takhle rozbrečela a viděla jsem, že pomáhá, když jí chovám, tak jsem zjistila, že jí vůbec nic není a jen si se mnou dělá co chce. Taky to bylo strašný, vždycky jsem průběžně volala manželovi a radši si s ním povídala, abych z toho nebyla tak hotová. Ale musela jsem jí nechat, jinak by mi to pak dělala pokaždý ☹ Protože když jsem jí chovala, tak se pak uklidnila a smála se na mě a byla úplně v pohodě, stačilo jí položit a spustila řev. Kdyby se mi zdálo, že jí něco trápí, tak bych jí tam určitě plakat nenechala.

maova
7. máj 2011

@kostri tak koukám, že jste měli dneska taky nespací den. My teda až večer, ale je to hrozný co, když pláčou a nejdou utišit ☹

@albao fakt, že jo, tatínkova holčička 😀 Tatínek přišel domů a Nelinka už spinkala, pak se zase probrala, tak tam šel, prý na něj chvíli koukala, pak se otočila a usnula. Jít tam já, spustí určitě řev 😀

@ivkaj taky chodím k postýlce hned, je to lepší, než když se pak rozpláče víc, jak píšeš ty. Možná je to špatně, ale zatím je to tak nejlepší 🙂 Já i v noci, jen co kníkne, tak hned vstávám a dávám dudlík 🙂

maova
7. máj 2011

@haniula dneska jsem Neloučkovi říkala bísničku s hadem a jí se to tááák líbí 😵 Děkuju 🙂 Vždycky se na mě krásně směje 🙂 Sice jsem to různě komolila, protože jsem si to nepamatovala přesně, ale i tak je z toho nadšená 🙂

sirael
7. máj 2011

@maova Veru, robia si tie deturence s nami co chcu...🙂
@ivkaj No som zvedava ci nam to zaberie....🙂

albao
7. máj 2011

A ja som dnes neodolala a kupila si knizku s riekankami. Vecer sme si s Hankou isli "citat" a ona jednu stranku uz celu pohuzvala v rucickach 😀 😀 😀 Asi sa jej nepacila ta riekanka 😅 😀

maova
7. máj 2011

@sirael jsou ty naše děti pěkně vyčůraný 😀 Hodně rychle poznají co na nás platí 😅

sirael
7. máj 2011

@maova No to velmi rychlo zistili...🙂 Sasku volame "kralovna" lebo komplet vsetci skaceme ako Saska piska...🙂 Ale aj tak to je nadherne a najkrajsi pocit mat babatko a byt mama....🙂 Ja som dnes dostala nadhernu kyticu ruzi k zajtrajsiemu sviatku, ktory mozem prvykrat v zivote oslavovat a bolo to nadherne....🙂

maova
7. máj 2011

@sirael přesně jak píšeš, sice si s náma dělají co chtějí, ale ten pocit být maminkou a mít tak úžasné děti ... 😵 Prostě nepopsatelný 😵 Já si užívám každou chvilinku co jsem s Nelinkou a jsem úplně tak nejšťastnější maminka 😵
To je hezký, že jsi dostala kytičku 🙂 Zítra bych chtěla, až půjdeme na procházku, tak zajít do květinářství koupit mamce taky kytku, snad budou mít otevřeno, nevím nevím. Když tak v pondělí 🙂

sirael
7. máj 2011

@maova Ja myslim, ze bude otvorene....ono vacsinou vsetci otvoria ked je takyto sviatok aj v nedelu, ved pekne zarobia urcite....🙂 My sme dali aj maminke dnes, zajtra spolu nebudeme, tak dostala krasnu kyticku predcasne...🙂 A nadherne je, ked Saska pekne v postielke spinka a ja chodim na nu pozerat a kolkokrat sa pristihnem, ako sa na nu usmievam a snivam, aky zivot ju asi caka....😀

lolelole
7. máj 2011

holky ja jsem dneska ani nevědela že mám dítě 😀 byla u nás tchýně a hlídala prcka od 9 do 16ti - jenom jsme se vždy napapali , trošku poblbli na dece a už šli drandit po vesnici 🙂 a mamka mohla makat na zahradě 😝
jinak tchýně byla z malého unešená, předvádel se hrooozně, koníky vyšvihoval jedná radost, vymluvil jí díru do hlavy a v závěru se začal snažit posunovat se když byl na bříšku a přišel na to že když se pokrčí kolínko a zvedne zadeček tak to trochu jde. No lump je to předvádecí 😀 😀 😀 ale alespoň jsem pofackovala zahradu nasadila stromky a keříky a ještě jsme s mužem dělali terasu takže dnes spokojenos velikááá..kež by jsme takové hlídaní měli častěj

@albao my máme taky přes den stejný spací režim - vždy si hlídam jak dlouho už si hraje a po 1,5 hodine(max 2hod), i když se ještě na spánek netváří tak ho zabalím a pohupu a během chvilky spinká...když se zaspomeneme a už začne mrnčet únavou uspat se už tak lehce nechce nechat a vyvádi 😠 jinak my máme hacku a přes den spinká obvykle v ní 🙂
@ellahop jéj to je hezký taky to na prcka zkusim 🙂

sirael
8. máj 2011

@lolelole Tak mate za sebou super den....🙂 O takom strazeni ja mozem snivat.....a ze by to bola zrovna svokra, tak to uz uplne....🙂 No malicky sa dobre teda predvadzal....🙂 Sikulka malinka....😀

sirael
8. máj 2011

Vsetko najlepsie ku Dnu matiek vam maminky zelam...🙂

albao
8. máj 2011

@lolelole jeeejda, tak to sme mali podobny den vcera obidve 😀 Ibaze mne pomohlo dievcatko z dediny, ktore islo kocikovat a ja som sadila paradajy, nie keriky 😀 Na nasej stavbe je este taky bordel, ze by mi to urcite znicili, to si odkladam na neskor.
A co je "hacek" 😝 Mam medzery v cestine 😅

@sirael veru tak!
Vsetko najlepsie vsetkym maminkam a veeela radosti s nasimi deturencami

tereza79
8. máj 2011

@sirael jasné,veď každé dieťatko je iné aj jeho pokožka,to čo vyhovuje jednému nemusí druhému a tak ďalej,veď aj my máme každá inú pokožku a každej vyhovuje niečo iné,je to tak aj s jedlom aj so všetkým,a lekári majú tabulku a podľa nej má všetko fungovať 😀 😀 😀 ale tak to nefunguje...

maova
8. máj 2011

@lolelole to jste měli včera hezký den 🙂

@sirael děkujeme a tobě taky 😵

Já jsem teď položila Nelinku do pstýlky a během minuty spinkala 🙂 Ráno se probudila zase usměvavá 🙂, tak jsem zvědavá zase na večer 🙂

janettan
8. máj 2011

Mamičky, prajem vám všetko dobré ku dnešnému sviatku 🙂 Pre mňa je tento deň ešte výnimočný tým, že presne pred rokom som zistila, že som konečne tehotná !

kamusek
8. máj 2011

Taky se přidáváme a přejeme všem mamuškám krásný svátek 🙂 Já už jsem od Dominičku dostala kytičku 🙂 Moc ji miluju, drobečka mojeho milovaného :-*

lolelole
8. máj 2011

pekný den matek všem 😀 at vám drobečci delají jenom radosti 😉
@sirael no u nás je tchyne na hlídačku taky jenom velmi výjmečne takže jsme byla moc mile překvapená že vydržela tak dlouho 🙂 kdyby bydlela moje mamka blíž tak je u nás na hlídaní pečená vařená ale bohužel bydlí 700 km daleko ☹
@albao ja jsem se sazení keríku a kyticek dočkala konečne po 3 letech rekonstrukce baráčku 😀 tak se z toho vytešuji jak malá holka - původne jsem z paneláku, tak je to pro mne takové nové dobrodružství 😵
jo hacka - to je taková látková kolebka, máme ji zavesenou na trámu a malý ju má hrozně rád 😅

ellahop
8. máj 2011

@albao nie ma to melodiu, to je taka stara rozpravka, ja ked som bola mala to davali v telke bol tam kocur a myska, zili v komore... a ten kocur chcel mys zozrat, no taky horor pre deti.

ellahop
8. máj 2011

pekny den mamicky,, nech nam robia deticky radost. a nech sme stastne...

ellahop
8. máj 2011

@haniula vsade to zatial dopadlo dobre, vytrpeli si, lebo operacia trva asi aj 4 hodiny, potom je babatko 2 dni na ARE kde ho mozme len navstevovat, ale aj tak je utlmene takze vacsinu casu spi. potom sa presuvame na izbu a sme na nej spolu az do odchodu. velky napor bude to CT lebo tomino nebude moct papat a to bude pre nasho papkaca asi najhorsie. po nom budeme mudrejsi..

sirael
8. máj 2011

@lolelole Moja uzasna svokra tu bola len 3x....🙂 Nie, ze by mi chybala samozrejme...🙂
@kamusek Nadherne fotky...🙂

sirael
8. máj 2011

@ellahop A vy uz viete, ze ta operacia bude na 100% ?

misha8
8. máj 2011

Všetkým maminkám prajem krásne zdravé dobručké detičky 😵

ellahop
8. máj 2011

@sirael nie. ale na 70 urcite... a ked sa v tom teraz vrtam, tak sa obavam ze ano..