icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

haniula
8. máj 2011

Všem maminkám přeje Markétka vše nej nej k dnešímu svátku!!!!

haniula
8. máj 2011

Za chvilku nahodím fotečky ze štěrkovny. Nakonec jsme byli monik1, kamusek a já. Bylo super!!! Dominiček jako jediný chlap mezi tolika babama 😀!

haniula
8. máj 2011

Tady je malá ochutnávečka 😀! Kamča s Dominičkou, Monča s Dominikem a já s Markétkou

haniula
8. máj 2011

Z dětského ranče fotky nedávám, protože admin je zamítne, takže dávám jen tyhle sem Vám!!! Na té poslední je s "tetou" Pavlou. Jinak na ranči bylo super. Malá jedla ve čtvrt na sedm ráno a pak až tam ve čtvrt na dvanáct. Spala totiž jak špalek, byla po dvou dnech venku, tak ji tp zmohlo 😀. Strašně kolem sebe koukala, co je to všude kolem za vzruch. Málem si hlavu vykroutila a oči jsme skoro hledali někde na zemi 😀.

haniula
8. máj 2011

@kamusek
@kamusek krásné fotečky!!! Markétka mi dala čokoládku a víno... brouček můj!!!!

haniula
8. máj 2011

@tereza79 samozřejmě!!! markétka má vlastní tabulky a to opravdu ve všem 😀!!

misag23
8. máj 2011

Přidáváme se s Filípkem a taky přejeme všem maminkám vše nejlepší k dnešnímu svátku 🙂
Já jsem od malého taky dostala nádhernou kytičku 🙂
My dneska pořád jíme. Nevydrží přes den skoro ani dvě hodiny bez jídla a to ani venku v kočárku ☹ Už začínám přemýšlet, že bych mu zkusila dát nějakou kašičku, ale na druhou stranu se bojím, máme ještě tři týdny času do ukončeného čtvrtého měsíce 😒
@kamusek Jé, to je krásná gratulantka 🙂

haniula
8. máj 2011

@kostri strašně se podobově mění.... skoro každý týden v ní vidím někoho z rodiny...

haniula
8. máj 2011

@maova to jsem ráda!!! za chvilku to budeš znát nazpamět 😀 !

helen5
8. máj 2011

@haniula vitaj na stranke modry konik ako sa maš a odkial si mi zo slovenska z tatier

helen5
8. máj 2011

@haniula a ako pozeram že mate babo mali ste hned či ste tieš chodoli po lekaýor

helen5
8. máj 2011

@haniula ahoj vitaj tu ako sa maš a odkial si vieš deti sa menia každu chvilku .a odkial sste mi zo slovenska od tatier

sirael
8. máj 2011

@ellahop Tak sa tolko nevrtaj a uvidis, co ti povedia lekari.....nech sa zbytocne este viac nestresujes....☹ Ale strasne drzim palce, nech na operaciu nemusi......🙂

sirael
8. máj 2011

@monik1 @kamusek @haniula Pozerala som fotky...🙂 Krasne....🙂 Dufam, ze vam aj tak dobre bolo....😀

sirael
8. máj 2011

@misag23 Ja by som na tvojom mieste kasicku este nedavala...☹ Skuste este chvilocku vydrzat....my sme na tom podobne, ale fakt maju este cas si myslim.......🙂

kostri
8. máj 2011

@albao no u nas je na spanie iba kocik zatial.postielku odkusam az ked budeme na dome.na noc mame tiez ritual,ale cez den sa jednoducho asi nevie naucit,ze ked ju davam do kocika,tak ide spinkat..ale zistila som,ze v tie dni,ked som vyhradne s nou ja,ze nemusim robit na dome a nema ju nastarosti moja mama,tak je mala kludnejsia a aj pekne v kociku zaspava 😕 🤐 takze teraz to budem robit tak,ze nakojim a aj budem s nou kym nepojde spinkat a robit budem,az ked bude spat.snad sa tym vyhnem tomu strasnemu placu,lebo dnes a aj stvrtok,ked som bola s nou ja na dome,tak bolo zaspavanie ok 😕
no sak spanky boli 15-45minutove 😝 😀 ale co uz,nemozem chciet vsetko
@ivkaj aj ja idem k zuzke hned jak zacne mrnkat 🙂 no s tym nakojenim z oboch prsnikov to neslo,chcela papat len z jedneho 🙄 no o pol noci papala prvy krat(teda ked neratam,ze som jej dala papat o osmej,ked sa zobudila)vydrzala som to,nezaspala som s nou 😅 dala som ju do kocika a spala do tretej,potom som si ju ale dala k sebe 🤐 😒 ale polepsim sa,slubujem 😀 po tretej zaspala,potom vstala o piatej,aj o siestej,uz som si myslela,ze bude hore,ale este pytala,prsko,co nezvykne a spinkala do siedmej 😎 darcek ku dnu matiek 😅 😀

haniula
8. máj 2011

@sirael bylo parádně!!!!

cara.m
8. máj 2011

@misag23 zkus vydržet, myslím, že máte spurtíka, věkově odpovídáte 😉

kostri
8. máj 2011

@maova veru strasny pocit,ked ju neviem nijako utisit ☹ vtedy chytam totalne depky ☹ nastastie takych chvil nie je vela a verim ze casom vymiznu uplne 🙂
@sirael tiez som dnes nazvala zuzku kralovnou,lebo som ju nosila cely den na rukach po dvore aj po dome a ona si tam tak spokojne hovela a cumela na vsetko z vysky,jak kralovna 😀

kostri
8. máj 2011

@misag23 tiez si myslim,ze je to len spurtik

kostri
8. máj 2011

@cara.m zajtra uz budu vysledky??porazi ma 😠 ako sa mate?

cara.m
8. máj 2011

@kostri ne e budou až v úterý! Zíta ještě doktorka neordinuje 😒 Zítra jdeme na rhb a asi dostanu zprdunk od fyzioterapeutky, pže jsme nemohli tak 14 dní cvičit, když měl Adík ty křeče 😒

cara.m
8. máj 2011

@kostri ale trochu se utěšuju, že to možná ani nepozná 😀 protože už pase dobře a hlavu nezaklání 😀

sirael
8. máj 2011

@haniula Tak super...🙂

monik1
8. máj 2011

ahojte holky,
joo srazík byl super, potkaly jsme i Verču84, ale s tou jsme se zapoměnly vyfotit. 😉 @sirael
@misag23 Míšo, taky myslím, že to bude spurtík

všechny moc zdravím a přeju krásný den matek 😵 My slavíme úspěch, že už umíme pít z flašky a už druhou noc dostal příkrm - sice vypil jenom 30 ml, ale snad mu to pomůže k lepšímu a delšímu spánku 😉

sirael
8. máj 2011

@kostri A jej velicenstvo to dnes zasa patricne vyuzivalo...🙂

sirael
8. máj 2011

@monik1 A spinkal lepsie tu prvu noc po prikrme? Doteraz si len kojila?

kostri
8. máj 2011

@cara.m a preco by ta sprdla?sak ked ste nemohli cvicit,tak ste nemohli nie? 😕 😠 ma stvu ti doktori 😠 sa psychicky pripravujem na stvrtok,caka nas poradna a druhe ockovanie 😖 uz si nacvicujem rychly unik z ordinacie 😅 a utisovanie vrestiacej zuzky ☹
@monik1 prikrmujes aj cez den?preco si mu zacala davat v noci prikrm?Um alebo svoje odsate?
@sirael ti poviem,ta moja mala este aj ruku taktok prelozenu cez moju a len hlavu dokola otacala,panicka 😅 stacilo jej uz len zdvihnut ruku a zamavat jak anglicka kralovna 😀 hovorim,ze vsetci nasledujeme marketku 😅 😵

sirael
8. máj 2011

@kostri No vidim, ze kelisiek tu mame uz viac veru...🙂 Ale su zlatucke, ked su take zvedave...🙂 Len keby lepsie spinkali...🙂 U nas zasa dnes boj....☹ Fakt jej asi idu zubky, lebo toto co tu zazivame posledne 3 dni, to je des....☹ Normalne si nespoznavam vlastne dieta....🙂