Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@kostri joooo a normálně Adík mi dneska spal celou noc a vzbudil se v 6:30 😵 Jen já jsem se vzbudila tak ve 4, zjisitla, že máme v ložnici horko, tak jsem se čtvrt hodiny snažila vyvětrat, ale nešlo to - venku bylo moc teplo, tak jsem šla pak spát. Kdybych se nevzbudila a pak nelítal kolem okna, byla by to super noc 😀
@cara.m @monik1 @kostri No, to už jsem si myslela minulý týden, že máme spurtíka, pak se to zase vrátilo do starých kojejí, ale vydrželo to jen dva dny ☹ Dneska byl pořád mrzutý a uklidnil se vždycky jen u jídla 😉 Jsme jenom na UM, tak vůbec nevím, kolik mu toho můžu maximálně dát. Ale tabulku na obale už určitě nedodržujeme. Jak dlouho trval spurtík u vás?
@monik1 Moni, to je fajn, že si Domča už vezme z flašky, když je potřeba. Hlavně ať vám to pomůže k lepšímu spánku. A jakou flašku používáte? Třeba si brzy vezme i dudlík.
Ahojte, i já s Kryštofem přejeme všem maminkám jen to nej 😵
Dneska jsme to oslavili výletem na pouť. Už se mooc těším až příští rok budem zkoušet nějaké atrakce. A dárek? Mrňous to v kočárku zalomil na 3h a my jsme si s manžou dali v klidu oběd a kávičku 🙂
Když jsme u těch svátků. Chystáte něco pro prcky na na Den dětí?
Tak jsem dneska už tušila, že bude při večerním usínání zase pláč. Nelinka byla totiž přetažená, nemohla usnout v kočárku na procházce, i když se tak snažila. A taky, že jo, stejné jako včera. Takže jsem nejdřív zkusila šeptat do ouška ukolébavku, to sice zabralo, ale jen na chvíli a stejně tak i ostatní věci. A pak mě napadlo, jestli by nepomohla tma. Nemáme v ložnici žádné závěsy ani žaluzie, tak jsem přinesla deku, dala přes okno, tím se setmělo a Nelinka do pěti minut spinkala 😵 Takže zítra jí uložím rovnou do tmy a uvidím, jestli to bude lepší 🙂
Tak už máme doma taky televizního maniaka. Myslela jsem, že bude chvilku spát, tak jsem ho uložila na gauč (jinde doma přes den neusne) a on si klidně kouká na telku 😉
@maova nam maly zas vecer zaspinka ale rano sa budi s prvym slnieckom, dnes to bolo okolo piatej, ale skusila som ho nechat v postielke dala som si limit ze do 6stej a potom dostane mliecko.. a on si povyrkikoval na havinkov co ma okolo postielky a o siestej zaspinkal a spal az do 7mej. takze tiez asi budeme spinkat pri zastretych zaluziach... lebo potom ma pokazeny cely den.. ked sa skoro zobudi
ahojte my už tiež krásne spinkáme od 20 do tej 5 - 6 ako kedy len dnes sa herečka rozhodla byť hore o 3 a hodinu nevedela zaspať a o 7 už bola vyspatáááá 😠
malá sa kočíkuje vždy si poviem , že si vyložím nohy ale idem rýchlo oprať, upratať, navariť , vyžehliť 😀 😀 😀
Nam sa tlacia zuby! Bozinku, to je plac ☹ Uf, len co zaspi, letim s kocikom do lekarne po nieco. A zaujimave je, ze to vyzera na spodny zubok, ale dvojku! 😅 Budeme mat upira 😀
Ahojky, tak jsem dočetla pár desítek stránek dozadu... nějak jsem v poslední době nestíhla a taky jsem byla nemocná tak jsem neměla na nic moc náladu... a když už jsem tu kukla tak mě malá volala, holt ted vyžaduje více pozornosti.. je to docela fuška občas vymýšlet blbosti aby se prcek zabavil 😀
Chtěla jsem se vás zeptat - začal už někdo s příkrmama (kdo nekojí). Já zvažuji začít v sobotu (ve středu máme poradnu tak se pozeptám na pár věcí). Co se týče kašiček tak asi dáváte jen rýžové nemléčné, že? No já koukala po kašičkách nemléčných a teda moc jich není, nebo jsem na ně nenarazila.. Nevíte která značka má i ochucené nemléčné kaše? Kdy můžu začít dávat ty mléčné? Děkuji mooooc , přeji vám krásný slunečný den 🙂
@misha8 ahojky, jj, to samé je i u mě... Jak je malá předáná na vození, tak si říkám, tááák a ted si dám kafe a v klidu si ho vypiji.. eehmm no to určitě.. hned jdu umýt nádobí, vyprat, trošku povysávat, a utřít prach, a když to vše mám tak si říkám, no tak ted spočnu, no jenže to už zvoní zvonek a miláček se mi vrací 🙂
Já jsem taky už uvažovala o Dnu dětí. Já mám svátek den předtím, tak to asi oslavíme dohromady 🙂 Když bude hezky, tak něco ugrilujem a uděláme si malou oslavu 🙂 A malé určitě pořídím nějakou maličkost 🙂 Třeba už něco na léto, zatím nic moc nemáme 🙂
@verca84 😀 😀 😀 No jestli bude mít vkus po tatínkovi, tak to bude super 🙂 Ten na ty kytičky je 🙂 Když jsem studovala na vysoké, tak jsem dostávala kytku za každou zvládnutou zkoušku 🙂 Takže někdy to u nás vypadalo jako v květinářství 🙂 Ale protože kytky miluju, tak mi to teda vůbec nevadilo 😀
Ahojky hlolky, jak se tu všechny máte??? My teď užíváme sluníčka, jsme hodně na zahradě tak nějak není na PC čas ☹ Ale už jsem si poupila i net od oskara do notebooku, tak určitě občas juknu 🙂 Doufám, že hezky všechny rostele 😉
Vojtím jde na 4 měsíční ve středu, ale má 6 kg a 68 cm. měřila a vážila jsem doma 😀
@haniula Už jste něco vybraly na září??? A kdo pojede??? 😀 😀 😀
Ahojte mamči, vy jste se ale rozepsaly!! Já vás nestíhám vůbec dočítat! Dneska jsme s Terezkou byly v poradně a máme v 4 měsících a cca 2 týdny - 5820g a 62cm - jsme takový prckové🙂, ale prý je to OK, tak snad ano.. zatím stále jen kojíme.. jinak jsme dostali už 2hý synflorix toto ale letí....
Děvčata, která kojíte, pls help!! Nevíte co bych mohla použít na rýmu? V noci nejsem schopná ani dýchat, ve dne to docela jde.. do toho pořád pčíkám.. no, doufám, že malou nějak nenakazím, to bych nerada, snad to není ani v mlíčku:o((...

@kostri my měli očkovat 2. Prevenar a odložilo se nám to tím. Tak snad nepropásneme očkování a nebudeme očkovat znova 😠 😒 No já doufám, že je normální a že to pochopí 😉