icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

skubanekka
9. máj 2011

Terulka vás zdraví:o) a ukazuje, jak se pasou koníci a kouká do fotoaparátu:o)

haniula
9. máj 2011

@kinsli Vypadá to bledě. Napíšu do IP více.

haniula
9. máj 2011

@verca84 ahojky!! určitě jo!! malá si s ní dokáže hrát i hodinu a bubáka na mě dělá z kočáru - stáhne plínku přes oči a pak na mě zpoza ní juká, jestli se dívám 😀... komediantka 😀!! a když chce spát, tak si ji přes hlavu stáhne a usne a pak si ji i sama sundá....

kamusek
9. máj 2011

@skubanekka Myslím, že malá by to chytit neměla. Já jsem dostala šílenou rýmu hned asi 14dní po porodu. A malá byla v pohodě. V mléce by měly být právě obranné látky. Já jsem nejdříve používala homeopatický sprej do nosa (teď přesně nevím, jak se jmenoval), ale ten vůbec nezabíral. V noci jsem neuměla ani dýchat, šílené. Tak jsem si 2krát stříkla normální Olynth, vím, že by se to nemělo, ale rýma byla pryč. A myslím, že ty 2 vstřiky malé vůbec neublížily 🙂

haniula
9. máj 2011

@skubanekka bud si stříkni Vincentku nebo jak radí Kami ten sprejík klasický... malá je úžasná!!!!

cara.m
9. máj 2011

@skubanekka Neboj v mlíčku malé dáváš protilátky 😉

sirael
9. máj 2011

@albao Ani mi nehovor! My mame toto doma uz 4.den a je to hrozne...:( Stale nervozna, uplakana, uslintana, ani spinkat, ani sa hrat, ani nic...:( Aj jej to natieram gelikom - zaberie len na chvilocku, ale dnes nam dala lekarka homeopaticke cipky, ze by mali pomoct, tak dnes zaciname a snaaaaad to zaberie...☹

sirael
9. máj 2011

@skubanekka Aka krasna vykukana kukucka...🙂

albao
9. máj 2011

@sirael aj vy? to je des, vsak? Ja som tiez dnes nabehla do lekarne a kupila som 4 veci. Zacali sme homeopatickym cipkom Viburcol, tak uvidime ... Ale ten plac je uplne iny a tie hryzadla normalne zuje a potom so zlostou vypluje, lebo nepomahaju, ale zase si ho pyta ... Ale hlavne dufam, ze to nebude dlho trvat, ze je do par dni vonku!

haniula
9. máj 2011

Dnes jsem byla u holiče. Razantně šli vlasy dol, protože s takovým tempem bych byla za chvilku plešatá... Ta poslední je ještě s vlasama 😀...

haniula
9. máj 2011

@sirael @albao nechci Vás strašit, ale nám se tlačí u dva měsíce a ne a ne ven.... sem tam ji to chytne a to pak řve i dvě hodiny v kuse... zubařka mi napsala Chamomillu... je docela dobrá... ale poradím Vám babskou radu... namočte prst do slivovice a potřete jim dásně... slivovice je tak trochu spálí a zatáhne, takže se jim uleví... my jsme v sobotu malé potřeli jen obyč becherovkou a byl klid... a to skoro hodinu vřeštěla.... hrůza!!!!!! a to jsme teprve na začátku ☹

albao
9. máj 2011

@haniula vsak ja viem, ze to moze trvat mesiace, ale DUFAM v lepsiu alternativu 😝 😀 Zatial skusam homeopatika, potom mam nejake geliky a ak ani to nezaberie, mam v zalohe ten alkohol. Len sa mi to trochu prieci dat takemu miminku alkohol. Aj ked len malo z toho zlize, ale predsa len. Vsak ale snad nieco zaberie 😝

haniula
9. máj 2011

@albao no právě... já už bych chtěla, aby aspon jeden nebo dva byly venku a byl klid ☹ ....

cara.m
9. máj 2011

@haniula
@albao já bych teda taky tak malému miminku alkohol nedala i když je to jen na dásničky. Taky se mi to příčí. Ale vím , že u dospělých alkohol pomáhá na bolest zubů. Myslím tím vnější užití, i když vnitřní může pomoct taky 😀 se člověk zlije tak, že už ho pak nic nebolí.

haniula
9. máj 2011

@cara.m já myslela jen namočit prstík a potřít... někdy bohužel není zbytí ☹... radši ji to potřu, než ji nechat trpět, když nic po ruce nemám... byli jsme totiž u tchýně a já vše nechala doma...

kostri
9. máj 2011

@monik1 no predstav si..ale si pisala,ze len 30ml vypil a myslis ze to mu pomohlo k tomu aby sa zobudil len tri krat? 😨 🤐 😔 zuzka je niekedy hore kazdu hodinu a inokedy zas len 2krat 😨
@misag23 ja ti neviem,sak zuzanka je este aj teraz pri prse skoro kazde dve hodky 😅 ale ona si niekedy len tak pocucka jak od smadu..mysim ze vtedy nam ten spurtik trval tak tri dni..ja si to uz ani nepamatam 😀
@maova zuzanka tiez minule reptala,nevedela zaspinkat,az som zatiahla zaluzky vo vedlajsej izbe,islo jej odial svetlo a hned spala do par minut 🙂
@skubanekka v noci som si davala do nosa sterimarnasal kvapky,homeopatika corysalia-to su take cuckave cukricky.a supla som si dva krat aj z domacej echinacei 🤐 😅 bo ma bolelo aj hrdlo.a ked ma uz sialene druhy den bolela hlava a druhu noc som nespala,tak som si dala paralen

kostri
9. máj 2011

maminky ktore kojite..spavate na bruchu??netlacia vas prsia??ja uz tak potrebujem spat na bruchu a jaksik sa neviem odhodlat 😅
a druha otazka:ktorym vam deticky spavaju cez den v postielke,davate ich do pyzamka a zastierate zaluzie?chcem sa pripravit na to,ked budeme na dome,rada by som,aby zuzanka spavala cez den v postielke..hanku som do pyzamka nedavala a asi ani zuzanku nebudem koli tej pol hodinke prezliekat 😅 😠 😀 ale zaluzie asi zatiahnem,hm?a nejaky ritualik pouzivate?

verca84
9. máj 2011

@haniula no to koukám, jak je máš zkrácené.. sluší.. hned je to pohodlnější... já byla u holiče před 10dny a tak mám barvičku a koukla mi na vlasy přes PC a naštěstí se kořínky obnovují, že namísto těch vypadlých tam mám miminka a rostou.. ak se mi ulevilo..

cara.m
9. máj 2011

@verca84 gratuluji k miminkům od vlasů 😀 😀 😀 😀 😀 krásně jsi to napsala 😀 Já mám krizi, jsem už tak třičtvrtě roku u kadeřnice nebudu a ještě asi pěkně dlouho nepůjdu ☹ Jezdím do Opavy, což od nás je tak hoďka cesty a pak tam cca 2 až tři a pak hoďka zpět. Což s Adíkem nemám šanci absolvovat, asi bych ho tím pěkně naprudila 😀 Takže musím počkat, až trochu odroste a dá přednost masíčku se zeleninou před mlíčkem a to si ještě počkám 😀

haniula
9. máj 2011

@verca84 aspon máš naději, že jsi opět v naději... teda vlasy... 😀

cara.m
9. máj 2011

a píšu uplně mimo, samozřejmě že jsem u kadeřnice nebyla ne nebudu 😝 😀

albao
9. máj 2011

@kostri uz som si na bruchu zdriemla a dalo sa. Ale ja uz nemavam tak naliate prsia, ze su ako skaly. Takze v pohode 😉 Vsak vyskusaj, uvidis, ci je ti to pohodlne 😉

cara.m
9. máj 2011

@kostri nooooo když se mi Adík za celou noc nevzbudí, tak bych si na břicho nelehla ani za nic 😀 to trpím a vnucuju mu, že má fakt velký hlad a jestli nechce i z druhého prsa 😀 a on ne 😀 ale když ho kojím pravidelně, tak je to ok a nalité je nemám. Tak to zkus.

albao
9. máj 2011

@cara.m ja som tiez nebola a nepojdem presne z toho dovodu ako ty! 😀 Ale ked som tu mala kamosku, tak mi aspon smykla tie najdlhsie vlasy a som aj celkom rada, lebo naozaj nevidim viziu, ze by som mala prilezitost sa dat ostrihat normalne

cara.m
9. máj 2011

@kostri já už jsem se vyjadřovala 😀 zatahuju ale pyžamko ne e, ono mi to někdy nevyjde a musím se řvoucím dítětem ven do kočáru a to bychom pak jezdili vy pyžamku 😀

kostri
9. máj 2011

@sirael ake cipky?viburcol?ako vam ich kazala davkovat?
@haniula moja mamina mi tiez radi ze jej to mam natriet alpou 😕 ja sa tomu branim 🤐 ale ked nemas nic ine po ruke...chvalabozku ze jej to pomohlo 🙂

cara.m
9. máj 2011

@albao no já to vyřešila dneska tak, že jsem si objednala kupu gumiček do vlasů 😀 budeme to muset nějak vydržet no. Ale už se nemůžu dočkat, až tam někdy dojdu a budu vypadat jako člověk konečně

kostri
9. máj 2011

@cara.m 😀 😀 😀

kostri
9. máj 2011

@cara.m ty mi laskavo neodpisuj,ked celu noc drichmes,dobre?? 😠 😀 😀 😀 teda okrem toho lietania okolo okna a nahanania vzduchu 😅 😀 😀 😀

@albao ani ja uz nemavam take naliate,ale furt mam jakoby pocit,ze este nemozem spat na bruchu..asi mi sibe 😝 tak sa trapite so zubkami aj vy 😔 ja som viburcol skusala,zdalo sa mi ze zabral,ale len na asi dve noci..a nechce sa mi davat jej ho podla predpisu,ze dva krat za den 🤐 potom som jej davala chamomilu,ta zabrala,nebola taka nervozna,ale tiez nezabere kazdy den..ono tych homeo na zubky je viac druhov podla toho ake priznaky ma babo

albao
9. máj 2011

@cara.m presne tak, hlavne moja stica by potrebovala profesionalnu ruku, ale nevadiiiii 😀 Vydrzime!