Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@misha8 No bodaj by jej to vydrzalo - ale poviem ti, uz som dala druhykrat cipok malej co mame od lekarky na tie "zubky" a fakt to asi pomohlo, dnes uz tretikrat spinka a to krasne v postielke....🙂 Neviem co sa stalo, ale tusim sa vraciame do normalu....🙂 Asi to prestalo boliet..... Tak dufam, ze to obe nase herecky pretrpia co najskor a tie potvorky uz vylezu...🙂 No u nas je teraz v tieni 29 stupnov...☹ Ani za svet von....☹
@misha8 To sa da kupit aj bez receptu ako som zistila, ale nam ho dala MUDr. na recept - Viburcol to je a zatial myslim, ze to ozaj pomohlo a to som jej dala vzdy len jeden za den.... A ako prosim ta oblecies Laurinku? Ja uz zasa mutim hlavu, co jej obliect....☹ Tieto zmeny pocasia su na nervy, lebo neviem, co jej dat, aby bolo akurat...🙂
A k tej materskej - ci rodicovskej - by som priala tomu panovi co to schvalil, aby z toho skusil zit a este k tomu aj hypoteku platil!!!
Holky a jaké dáváte čajínky? Granulované nebo sáčkové?
@sirael diky 😉 no ja jej davam teraz len bodynko krátky rukáv a tepláčiky alebo také ľahké rifličky , ponožky a šatku na hlavu 🙂 vždy mám svetrik pri sebe a ľahkú prikrývku ale teraz je fakt brutal horko ....ale Saška je mladšia ty si na UM ?? jej by stačilo tých 125ml.... no my sme zmenili Hipp granulovaný ten nechcela za síce granulkový ale neobsahuje cukor aj ked na chuť je sladký Sunárek sa vola ale je až od 4 mesiacov....my nesmieme fenikel a veľa čajikov ho obsahuje 😒 takže sa nám zužuje výber ....
@misha8 Cize von idete len v kratkych rukavoch? Ano, my sme na UM - pred tyzdnom som este trosku kojila, ale uplne mi odislo mlieko, tak sme uz len na UM...☹ No len ja neviem do nej nacpat ani 10ml...☹ A ten Sunarek - to je aka prichut? Lebo my sme dostali tiez Sunarek do daru, ale tiez fenyklovy, tiez je az od 4 mesiacov, takze asi ani nebude mat zmysel ho nacinat, ked takyto isty, len Hipp nechce...☹ Ale uz od 4 mesiaca mozu aj ovocne nesladene stavicky - ci nie? A fenikel preco nesmiete?
@haniula @sirael já jsem právě koukala na to složení a přijde mi, že ty pytlíkové jsou lepší v tom, že nejsou slazené, ale ty granulované jsou zase lepší na přípravu. Včera jsem udělala pytlíkový, tak dneska zkusím ještě granulovaný, zatím pila Nelinka jen mlíčko, ale teď už je fakt vedro. Když je v tom čaji laktóza, tak to tedy nevadí? Nechci, aby se takhle malá zvykla na sladké.
Já Nelince oblékám teď ven taky bodýčko s krátkým rukávem, kalhoty a ponožky a někdy jí sundám venku i čepičku, protože se chudinka fakt potí i takhle a pak z toho horka pláče. Do kočárku jí vůbec nefouká. Ale když hodně fouká, tak jí čepičku nechávám.
A u nás se teď zatahuje, takže by to mohla být dneska příjemná procházka 🙂
@misha8 týýý brdo!!! tolik??? tady je tak cca 24 stupnů a pofukuje vítr... malá leží v kočáře na volno - nepřikrytá, bez nánožníku.... jen musím koupit ten pitomý slunečník, protože madam chce mít sklopenou střech a to nejde, když ji svítí slunko přímo do obličeje.... to pak tam vřeští, že nevidí...

@sirael nene... při čtyřleté ti to ztrhnou... při tříleté máš těch 7600kč cca.....