icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

haniula
11. máj 2011

@sirael nene... při čtyřleté ti to ztrhnou... při tříleté máš těch 7600kč cca.....

sirael
11. máj 2011

@haniula Aha....no tiez nic moc, ale stale lepsie ako u nas....☹ Ach jaj....

misha8
11. máj 2011

@haniula treba treba tekutinky 🙂 hlavne v tomto horku u nás je brutal teplo

misha8
11. máj 2011

@sirael super spinkanie 😉 nech sa jej to nepokazí 😉 a dakujeme za gratulaciu 🙂 určite to budú zuby ale nič nevidím asi len do dasienok sa tlačia 😒 a toto teplo nič moc 😒

sirael
11. máj 2011

@misha8 No bodaj by jej to vydrzalo - ale poviem ti, uz som dala druhykrat cipok malej co mame od lekarky na tie "zubky" a fakt to asi pomohlo, dnes uz tretikrat spinka a to krasne v postielke....🙂 Neviem co sa stalo, ale tusim sa vraciame do normalu....🙂 Asi to prestalo boliet..... Tak dufam, ze to obe nase herecky pretrpia co najskor a tie potvorky uz vylezu...🙂 No u nas je teraz v tieni 29 stupnov...☹ Ani za svet von....☹

haniula
11. máj 2011

@misha8 tak ji to řekni... když ji něco dám, tak si cucne a pak si jen hraje se savičkou... komediantka jedna!!!

misha8
11. máj 2011

@sirael ani nehovor už sa to blíži ta rodičovska o ničom 😒

misha8
11. máj 2011

@haniula no moja zbaští už celú výživu ovocnú a zeleninku tie 125g celé takže nedavam mliečko až tak za dve hodky ked sa hlási hlad 😉

misha8
11. máj 2011

@sirael a aký čípok vam napisala ??? no ja idem von až po 4 .....

misha8
11. máj 2011

@haniula no ja som zmenila čajík a odvtedy nie je problém takýto krpci by mali dostať tých 200ml tekutín okrem mliečka ....

sirael
11. máj 2011

@misha8 To sa da kupit aj bez receptu ako som zistila, ale nam ho dala MUDr. na recept - Viburcol to je a zatial myslim, ze to ozaj pomohlo a to som jej dala vzdy len jeden za den.... A ako prosim ta oblecies Laurinku? Ja uz zasa mutim hlavu, co jej obliect....☹ Tieto zmeny pocasia su na nervy, lebo neviem, co jej dat, aby bolo akurat...🙂
A k tej materskej - ci rodicovskej - by som priala tomu panovi co to schvalil, aby z toho skusil zit a este k tomu aj hypoteku platil!!!

sirael
11. máj 2011

@misha8 200ml tekutin? A ako to mam do Sasky nacpat? Ona vooobec nechce ani cajik, ani vodicku....☹ ☹ ☹ Aky cajik davas ty ked jej chuti?

maova
11. máj 2011

Holky a jaké dáváte čajínky? Granulované nebo sáčkové?

haniula
11. máj 2011

@misha8 já už zítra zkusím nedat mlíko po jídle... dík za radu... jo měla by hooodně pít, navíc v takovém vedru, ale ona nechce.... už uvažuji, že vytáhnu stříkačku, aby nebyla dehydratovaná....

haniula
11. máj 2011

@sirael že jo?? jak to do nich nacpat, že?? markéta se vždy tváří ublíženě, když ji něco cpu...

haniula
11. máj 2011

@maova já dávala fenyklový granulovaný.... zkoušela jsem i sáčkový a nepochodila jsem....

sirael
11. máj 2011

@maova @haniula Ja som skusala davat fenyklovy granulovany, ale bez uspechu, tak ked tak, tak skusam davat iba vodicku a to si da dva glgy a skoncila...☹

misha8
11. máj 2011

@sirael diky 😉 no ja jej davam teraz len bodynko krátky rukáv a tepláčiky alebo také ľahké rifličky , ponožky a šatku na hlavu 🙂 vždy mám svetrik pri sebe a ľahkú prikrývku ale teraz je fakt brutal horko ....ale Saška je mladšia ty si na UM ?? jej by stačilo tých 125ml.... no my sme zmenili Hipp granulovaný ten nechcela za síce granulkový ale neobsahuje cukor aj ked na chuť je sladký Sunárek sa vola ale je až od 4 mesiacov....my nesmieme fenikel a veľa čajikov ho obsahuje 😒 takže sa nám zužuje výber ....

misha8
11. máj 2011

@sirael a ten gelik sa ako volá a nevieš cenu???

sirael
11. máj 2011

@misha8 Cize von idete len v kratkych rukavoch? Ano, my sme na UM - pred tyzdnom som este trosku kojila, ale uplne mi odislo mlieko, tak sme uz len na UM...☹ No len ja neviem do nej nacpat ani 10ml...☹ A ten Sunarek - to je aka prichut? Lebo my sme dostali tiez Sunarek do daru, ale tiez fenyklovy, tiez je az od 4 mesiacov, takze asi ani nebude mat zmysel ho nacinat, ked takyto isty, len Hipp nechce...☹ Ale uz od 4 mesiaca mozu aj ovocne nesladene stavicky - ci nie? A fenikel preco nesmiete?

sirael
11. máj 2011

@misha8 Gelik sa vola Calgel a kupila som ho presne za 3 eura. Cipky stali 4,55. Aj ten gel pomaha, ale vacsinu mi z prsta zlizne, ale aspon nieco natriem....🙂

haniula
11. máj 2011

@misha8 u nás je sice taky teplo, ale fouká hnusný vítr, tak se malé neodvažuji sundat mikču... má ji jen oblečenou nezapnutou... a body s dlouhým... pak kalhotky lehké a ponožky... na hlavě lehký šátek... někdy mám strach, at jí není zima...

haniula
11. máj 2011

@sirael já ji právě snažím nacpat neslazenou mrkvovou štávu, ale taky bez úspěchu....

misha8
11. máj 2011

@sirael dakujeeeeeem 😉

maova
11. máj 2011

@haniula @sirael já jsem právě koukala na to složení a přijde mi, že ty pytlíkové jsou lepší v tom, že nejsou slazené, ale ty granulované jsou zase lepší na přípravu. Včera jsem udělala pytlíkový, tak dneska zkusím ještě granulovaný, zatím pila Nelinka jen mlíčko, ale teď už je fakt vedro. Když je v tom čaji laktóza, tak to tedy nevadí? Nechci, aby se takhle malá zvykla na sladké.

misha8
11. máj 2011

@haniula no u nás je 28 stupnov na slnku a ked si uvedomíme že aj na chladku je horko plus teplota v kočiku u nás je to nácvik leta budem chodiť von neskôr 😕

maova
11. máj 2011

Já Nelince oblékám teď ven taky bodýčko s krátkým rukávem, kalhoty a ponožky a někdy jí sundám venku i čepičku, protože se chudinka fakt potí i takhle a pak z toho horka pláče. Do kočárku jí vůbec nefouká. Ale když hodně fouká, tak jí čepičku nechávám.

maova
11. máj 2011

A u nás se teď zatahuje, takže by to mohla být dneska příjemná procházka 🙂

verca84
11. máj 2011

@haniula taky si říkám.. ale po mě to nemá 🙂 😅 😵

haniula
11. máj 2011

@misha8 týýý brdo!!! tolik??? tady je tak cca 24 stupnů a pofukuje vítr... malá leží v kočáře na volno - nepřikrytá, bez nánožníku.... jen musím koupit ten pitomý slunečník, protože madam chce mít sklopenou střech a to nejde, když ji svítí slunko přímo do obličeje.... to pak tam vřeští, že nevidí...