Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@sjussi tak na té jsem já, ale budu to na pár dní převádět na mamku, ta půjde místo mě na tříletou a pak to po pár dnech převedem zpět na mě, jakože nezvládá a já budu moci pokračovat v té její tříleté... mnoho mamin, to tak dělalo a jde to... může to být i manžel, ale u nich v práci to nejde bohužel!!!
@yasminee212 tak aj vy sa tak casto budite v noci?zaspava ti na prsku?
@haniula doooooooojdiiiiiiiii!a este aj ku@cara.m hybaj ale tam nemusis adika ucit spinkat celu noc ale maminku 😀 😀 😀 co vzduch nahana 😅 😀
@cara.m tak aj vy tak casto v noci?a co mate polrocny spurtik o mesiac skor?aj trojmesacny ste mali skor.. 😨 😅
@janula13 kraaasny bubacik 😵 mliecko si stratila podla mna koli flasi 😔 ale nic to zato!hlavne ze ste spokojnucki 😵
zas desna noc za nami 😔 zuzanka kadila aj o jednej 😝 aj o pol siestej 🙄 a to uz nezaspala potom...kde su tie casy,ked sa len napapala a spala dalej a prebalila som ju az rano? 🙄 co tolko kadi??neviem 😖
a den?..no rano asi hodinovy plac 😖 narychlo sme sa zbalili na von,ani ocesat som sa nestihla,esteze hanka uz bola oblecena,pospinkala v chladku hodinku a pol bez pohnutia kocikom,ale tri hodiny bola hore od rana..po vyspati zas bola tri hodiny hore,ani za svet skor spat!spala pol hodinu 🙄 potom zas az o tri hodky spat a zas len na pol hodinu 🙄
@kostri já asi sbalím malou... nahlásím mojemu, že za měsíc jsem zpět a budu to muset všechno objet 😀... protože moje malá byla něco jako ta tvoje... nechtěla spát v postýce a předváděla hotové hysteráky!!!!!!!!! ke spánku se vždy uřvala... ale ted je zlatučká!! jen přes den by mohla spát lépe, ale co chu, že 😉?
@kostri no este donedavna zvykol zaspat pri kojeni, ale teraz asi posledny tyzden, nejako nie a nie zaspat na prsniku, stale len dudlikuje, tak uz potom mu dam cumlik, trosicku ho mam na rukach, on uz driemka a tak ho dam do postielky, to sa samozrejme preberie, ale uz ho nevyberam, on sa este pomrvi, ja ho hladkam po hlavicke, potom idem prec a on o par minut spinka. s tym nemame problem, ale o jedenastej najneskor je hore, a potom kazde dve hodiny, a od stvrtej uz väcsinou buntosi hodinku a pol, a az tak ideme zase spat 😒 Ale cez den mi vydrzi hore max. 2 hodky a chce spinkat, a pospi hodinu a pol alebo dve hodinky, takze to je celkom fajn.
ahojte kočky, moc vás zdravím a nějak nestíhám a jedním z důvodů je moje rozečtená knížka AGÁTA A JÁ http://www.knihycz.cz/agata-a-ja--P15829 parádní čtení a všem maminkám moc doporučuju, se řechtám o 106 😀 😀 😀
@verca84 Krásná fotečka, moc vám to s Vaneskou sluší 😵
@cufinka vítej do klubu, Domča taky nebere žádný dudel 😝 ale z flašky se kupodivu naučil nějak pít a to mi jí 3 měsíce bojkotoval, když jsem ho chtěla přikrmit na večer (příkrm, protože hoooodně špatně spíme 🙄 ) a čajík jsem řešila po lžičce, dokonce mi i krásně otvíral pusinku 😉
@monik1 tak to je super tip, tak to si asi obstarám. Já ted dostala knížku Báječné nakupování před svatbou od Sophie Kinsella a taky se u toho řehním jak kůň. Až se přítel někdy lekne.. ale když já si některé situace představím tak živě, že to prostě nejde.. 😀 (název knihy je ted pro nás aktuální 😀 )
ahoj, tiez kojim a aj som rozmyslala, teraz ked je teplo ze ci mu nemam dat vodicky sa napit. asi by som to ale neriesila flaskou ale lyzickou. no stale skusam fontanelu, ci nie je dehydrovany, ale zatail nie je. tak nedavam. jedine co este papa su hemeopatika-ma to na sopliky, to mu zarobim do stamperlika vodicky, ale len na dno. podavam lyzickou a maly to velmi chce, jasne, je to sladke 😉 zatial dufam staci mliecko, no a cez obed nechodime von, ked je tak teplo
@sirael Tak my jsme to taky zvažovali a už bude mít 6 měsíc tak snad to zvládne v poho.. jedem vlastním autem, bude více zastávek, a snad to prospí 😀 Min. rok byla známa a její malá měla 4 měsíce a jeli, což já bych nejela, já hoodně zvažovala jestli to není brzy. No bude to zajímavé, hlavně balení 😀 Do Tater se taky o prázdninách chystáme, a chceme i Bešeňovu. Tam se nám hodně líbilo. 🙂
@sirael no a od piatka hlasia ochladenie 😒 asi sme sa moc nastazovali na to teplo. body som zatial dala len s dlhym rukavom, ale boli sme vonku rano a potom podvecer. uz 2dni mi pekne cez obed spinkal od 13 do 15.30, tak dufam ze mu to vydrzi aj nadalej 🙂 aj ked vzdy ked sa tu niecim chvalim, tak sa mi to pokazi 😝
@verca84 Hej hej, v Tatrach je nadherne.....🙂 Aj moja kamoska bola s polrocnou dcerkou v Chorvatsku a zvladli to v pohode...🙂 Ani neviem preco sme zvolili radsej Tatry...🙂 Ale ved o rok pojdeme aj my uz k moru...🙂
@louisiana 😀 Tak drzim palce, nech si to nezakrikla...😀 A to tak krasne spinka v postielke? Tak to je uuuzasne....🙂 Aj my sme boli zatial s dlhym rukavom, tak uvidime ako bude zajtra.....🙂

@ellahop my sme zkouseli brokolici a mela sem strach ze ho bude bolet brisko a nastesti niiiic tak sem rada 🙂 vcera mi prislo ze mu nechutnala ale dnes snedl vsechno a jeste sem mu davala pit tak mu asi chutna 😀