Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@kostri tiez si myslim jedno s druhym, pokaslala som to az mi je doplacu, ale spokojnucky je aj tak a to je hlavne, pije cajik a sunar, ja mu davam hipp ale chcem prejst na sackovya vodu predtym sa tvaril ze co za sajrajt mu to davam..ale teplo ho donuti a ked nie teplo tak ja🙂))dnes sme mali poradnu, vazi 6900g buckos tucny a neprevaluje sa, drze v pohodeee, ze ved naco?🙂)))tak som zvedava aka bude reakcia bol v pohode akuratze malo spal poobede tahal od 16 takmer do 20 ale nebol mrzutia otom zaspinkal🙂tak dufam ze nebudeme teplotovat v noci:(a doobeda teda naobed dal len 2hod a doobeda len hodku..ja som ho dala normal len v bodynu s dlhym a hole nozky v ponozkach a ciapku mu vobec nedavam ked je vkociku iba ked ho mam v nosici..a myslim ze aj tak mu bolo fajn, nebol spoteny konecne, normalne ak bude takto mu dam opalovacky uz...
@haniula noo ja vstavam tak 1-2x a krmenie a pmedzi to sa sem tam stane ze dam dudu ale da sa ja o tom ani neviem a uz som zvyknuta po dvojkach nemyslim ze je to zle..takze k nam nemusis ist az ked sa to zhorsi sa pobal a prid🙂
@verca84 @sirael To mimčo v knížce (Agátka) mi totiž připomíná Dominička, je závislá na prse, nebere dudlíka, no a ta autorka to fakt tak humorně popisuje, že se u kojení směju nahlas až se Dominiček leká 😅
@verca84 Chorvatsko závidím, taky bych chtěla hrozně k moři, ale pojedem až příští rok. Loni jsme taky nebyli, to mi hrozil potrat, takže mi vůbec nedoporučili nikam jet, letos si s malým ještě netroufám a tak se už těším na příští rok 😀 😀 😀 Hele, tak ukaž více profi foteček 😉 🙂
až teraz sme zaspali 😠 uf dnes spala dokopy max 2 hodky 😠 😠 😠
@janula13 my jsme to měli ze začátku fakt zlé!!! markét předváděla hotové pěvecké výkony hodné operních hvězd... zvládla plakat i hodinu v kuse... hrůza!! nepomohlo nic ani rádio... pak jsem zkusila na ni jiné fígly a ouha po pár dnech pochopila, co chci a že se jí v té postýlce nic nestane a nikdo jí neublíží a najednou to šlo 😵 !!!!
@maova My máme doma taky Čajánek. Ale raději mu dělám pytlíkový Bio čajík z DM, ten neobsahuje žádný cukry. Ale myslím, že z těch granulovaných je Čajánek nejlepší. Dneska jsem mu ho večer udělala, protože jsem ho potřebovala rychle - měl škytavku a nemohl usnout. Vypil 50 ml a spal hned. Vypije mi čajík jen vlažný, studený nechce a za den dá tak 50 - 100 ml, víc do něho zatím nedostanu.
Jak vás tady čtu, tak strojím asi nejvíc. Dneska měl body s dl. rukávem a přes to ještě tričko s krátkým, k tomu tepláčky a lehký pirátský šátek. Na sluníčku je fakt vedro, ale ve stínu mi byla v kr. tričku zima.
@sirael hihi, no ved to 😉 zaspi v postielke ale uz po pol hodke alebo hodke sa zobudi, tak ho prenesiem do nasej postele a dam prsko. potaha trochu a pri tom krasne zaspi. a potom sa zobudi este raz, zasa posluzim ako dudel, zaspinka a ked sa nakoniec zobudi, tak uz je hore a papat si viac neprosi 🙂
zavidim inak tie tatry, my tento rok nepojdeme nikam 🙄
@haniula tak to ja som makka, ja by som tke operne kreacie nevydrzala, ja mam dost ked placka 2min a viac ani neplace🙂))ale napodiv zatial sa da, zaspinkava sam od 2 mesiaca a niekedy len sedim vedla, nevidi ma, ked pocujem ze rucickami vyhodil dudu a zacne funiet takpodam a tak parx a spinka, nic hrozne, niekedy hned idem prec, zalezi ako na tom je🙂
@ajkalc nieee, ja som protiii🙂 naco by vam bolo? teda zalezi ake myslis, ak to do ktoreho vkladas babo a bezka v tom, to rozhodne nie, ak to co pred sebu tlaci ako podopierku tak to ano, to je fajn aj ako hracka aj ako opora..to prve nie, ani pri dvojkach som nemala, aj ked ma kazdy strasil ze nudza ma pritlaci..naco tak odkladat dieta, a nepomoze mu to len poskoi, zacne nespravne naslapovat a chodit kd na to este same nema svaly..ale vec nazoru samozrejme🙂
@monik1 Moni a jak vám pomohl večerní příkrm? Spinká Domča lépe? Teda ta knížka vypadá super, já už mám takových knih, který bych si ráda přečetla, ale nějak nestíhám. Teď studuju příkrmy a na ostatní nějak nezbývá čas.
My si teda s malým k moři letos ještě netroufneme. Pojedeme asi jen na Mácháč, to máme od nás kousíček.
@louisiana Takze ta ma za dudlik....🙂 No pekne....🙂 U nas vsak ani dudel nepomoze, pretoze uz ked sa raz preberie, tak oci dokoran a to uz viem, ze chce ist hore...🙂 Tie Tatry fakt asi potrebujeme....🙂 Uz sme vlastne so Saskou pri mori boli - ale to bola este v brusku, takze tento rok radsej hory....🙂 A preco nejdete? Nevychadzaju financie, ci nechcete este ist s takym miminkom?
@misha8 No nam Saska hryzatka veru odmieta....☹ Ani tekutiny, ani kryzatka, ale najradsej si do pusy cpe plysovu opicu....🙂 No tu tam sice zrovna nepotrebuje, ale co s nou mam robit? 🙂 Tak daj potom vediet, ci je to lepsie....🙂
@janula13 já už byla tak vyčerpaná, že jsem usínala i při tom... vysvětlovala jsem jí, že se bát nemusí, že jsme hned vedle ní v posteli, zpívala ji, hladila po ruce.... a malá??? řvala dál!! uklidnila se, až u nás v posteli, ale to jsem odmítla praktikovat!!!!! tak asi tak.... pak přišel nějaký zlo či co a ejhle! komtesa zaspávala bez řevu a hysterie... ted už spinká v noci nádherně 😵 !!!!!!!!!!

Baby,idete kupovat babetkam choditka? Dakujem za odpovede