icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

verca84
12. máj 2011

@monik1 ježiš já jsem magor.. vždyt tam píšeš že jste to koupili.. mi se to líbi hodně a ted se jen rozhoupat zda to vzít 😀

haniula
12. máj 2011

Dnes došla osuška pro Markétku!!! Je nádherně heboučká!!!!!! 😵 😵 😵 😵

verca84
12. máj 2011

@haniula podrobnosti máš v IP, je to trošek delší 😀 ale jak se já rozepíši.. 😀

verca84
12. máj 2011

@haniula jééé to je nádhera.. to máš za ty sunárky vid.. hernajs, že bych to taky začla sbírat, ale když mi ještě nepapkáme sunárky (kašičky) v sobotu začínáme s mrkvičkou.. tak jsem zvědavá 😀

haniula
12. máj 2011

@verca84 je to až do srpna... zkus a uvidíš!!!

haniula
12. máj 2011

Dneska jsem dostala do Markéty 120ml šťávičky!!!! Sláva!!! Hurááá!! Jo a 23.5. jdem na tu neurologii, tak jsem zvědavá.

verca84
12. máj 2011

@haniula šikulka... Vanesska mi pije tak 150ml denně... štavičky ji chutnají 😀

albao
12. máj 2011

@cara.m aj nam zacala casta stolica. Predtym kakala kazdy druhy den, dnes kakala uz 3 razy, ale dnes ju aj trapia zuby, tak u nas to bude tym.

haniula
12. máj 2011

Dneska jsem do ní těch 200ml natlačila!! Sama dokonce i pila, asi měla konečně žížu.

kostri
12. máj 2011

ahojte mamuchle!
prepacte,ze som vcera tak necakane zmizla bez pozdravu 😅 ktovie ci ste si to vobec vsimli 😠 😀 ale musela som z technickych pricin odist od notbuku 😒 takze som vas ani nedocitala a ani nenapisala vsetko co som chcela napisat 😖
ci vas dnes stihnem precitat,neviem,ale pokusim sa
hlasim sa z dnesnej poradne-ockovanie dopadlo lepsie jak minule,mala vyplakuvala teda statocne,ale prestala,jak som ju zobrala na ruky,chvalabozku,takze som sa aj mohla dr opytat,co hovori na tu zmenu v prikrmovani a povedal,ze s tym nesuhlasi ,ze je to zbytocne trapenie deticiek 😕 no s tym celkom nesuhlasim,lebo sak ktore tu uz prikrmujete,tak su deticky spokojne,nie,no sak komu to nesadne,tak nesadne,ale myslim,ze my tu mame papkacov statocnych 😵
zuzanka sa panovi dr predviedla,krasne pasla kone(dr cakal lietadielko 😅 )a aj sa pritahovala pekne,bol prekvapeny a aj ja 😅 na to kolko casu jej v poslednej dobe venujem 😔 ze skoro vobec sme necvicili 😔 ale sme to dnes rano nacvicovali a som jej kazala,nech to pekne dr predvedie a posluchla 😅
nase aktualne miery su 7165gr a 67cm 😎
no snad sa mi podari sem este dnes nakukunut 🙂

albao
12. máj 2011

@kostri teda vy ste velikyyyyyyyyy 😝 😀
Tou zmenou myslis to ochutnavanie od 4 mesiacov? Lebo aj mne na to lekarka povedala, ze o nic nepride, ze radsej nech vydrzime s cistym kojenim este 2 mesiace.

sirael
12. máj 2011

@verca84 Tak to uz Vam bude na svadbe mala princeznicka tancovat...🙂 Supeer...🙂 A kam do Chorvatska chodite? Fotky su naeskutocne krasne....😀
@monik1 No dnes som isla kupit knizku a u nas ju nemaju...☹ Musim objednat cez net, ale to zas potrvaaaaaaaa....☹
@misha8 S tou Petou ste na kedy dohodnute? Uz sa tesim na foto...🙂 A cipky ako? Zabrali? Ci uz je lepsie? Lebo nam je po nich fakt dobre - aj v kociku uz spinka, uz mam pocit, ze mam naspat svoje dieta...🙂

sirael
12. máj 2011

@verca84 @haniula A ake stavicky davate prckom? Ake mam kupit? 🙂
@kostri No paradna slecna velka...🙂 A aka statocna, ze to ockovanie tak krasne v podstate zvladla...🙂 Posielame pusinku...🙂 A ako ste na tom so spanim? Neuveris, ale nam sa kocik uz zasa ako - tak paci - teda sme v normale. Tie cipky fakt asi zabrali, lebo mam naspat svoje dietatko...🙂

monik1
12. máj 2011

Dobrý večer, dítko uspané, tak můžu opět číst a reagovat 😉
@kostri Máte krásné míry a maličká je hezoučká 😵
@haniula Hani, krásná osuška, tak co, sehnala jsi knížku? 😀
@verca84 Krásné fotečky, moc vám to sluší, jste krásná rodinka a paní fotografka moooc šikovná. Jéé a přípravy na svatbu ti závidím, já si to loni užívala 😵 Nakonec to sice neodpadlo dobře, ale to je jiná kapitola, už bych se nikdy nevdávala těhotná ☹ A dovolenou u moře závidím, já si fakt ještě netroufám, ale o to víc se těším na příští rok. A co to plavčo? Koupilas to taky? Doufám, že jsem se příliš neunáhlila, jsem to objevila a hned jsem dala KOUPIT 😀 😔
@cara.m Klári, ty jo, to mě moc mrzí, že se to Ádíkovi vrátilo ☹ Taky mě napadlo jestli to není alergie na to kravské mléko. Mám v přátelích martinku.t a ona má Matějíčka a on měl jako miminko taky jakési střevní problémy, zkusím se jí na to zeptat, jestli to třeba neprobíhalo stejně jako u vás 😒
@albao ach ty zubky, snad brzy vylezou bez velkého trápení 😉 A kam jezdíváte do Chorvatska?? My to tam taky celkem procestovali a nejvíc se mi líbí Dubrovník a Korčula 😵

monik1
12. máj 2011

@sirael když tak se podívej do knihovny, ať nemusíš zbytečně utrácet penízky 😉

maova
12. máj 2011

Hezký večer přeji 🙂

@cara.m tedy, vás ty průjmy tak trápí ☹ Snad to zase zabere a pomůže, ale je blbý, že se to pořád tak vrací. Držím palce, ať se to zlepší a proběhne i očkování.

@knedluska jak dopadly naušničky? 😉 Nelinka taky občas dělá, že je jí z toho dudlíku špatně 😀

@misag23 já jsem na jídelní židličky ještě nekoukala, ale určitě pak dej prosím vědět, jakou jste vybrali 😉

@verca84 krásné fotky máte 😵

@haniula krásná osuška 🙂

@kostri to je dobře, že se Zuzanka panu doktorovi tak hezky předvedla 🙂 A je krásná 🙂 a už pěkně veliká 🙂

Nám už přišli objednané knížky z netu, s básničkama a písničkama 🙂 Jsou moc hezký, tak hned zítra se s Nelouškem něco nového naučíme 🙂
A jinak má teď Nelinka rýmu, tak se jí špatně spinká ☹ a málo papá, protože jí to dá s tím plným nosánkem asi moc práci ☹ Tak snad to bude brzy lepší.

cara.m
12. máj 2011

@monik1 Moni děkuji! Zajímá mě to!
I když holky vypadá to dobře! Od rána pak už byl v pohodě a neplakal. Teda plakal, ale ze vzteku 😀 Takže doufám a věřím, že mu třeba něco nesedlo co jsem snědla? A nebyla to ta viróza zpátky? Nevím.

cara.m
12. máj 2011

@maova věřím, že už to bude konečně ok! Jaké knížky jsi objednala? Ukáááž

Mi dneska přišel nový mop 😀 tak jsme smejčila

monik1
12. máj 2011

@misag23 Míšo, my máme křtiny 5.června a právě jsem taky říkala, že jestli někdo chce z rodiny koupit něco praktického, tak bych brala jídelní židličku, takže se taky po nějaké rozhlížím, je toho tolik 😕

monik1
12. máj 2011

@cara.m Klári a tež jsem objednala slunečník na kočár - zelenkavý - v Malvíku a napsali mi, že ho nemají skladem a objednali u dodovatele, tož to jsem zvědavá, kdy jako dojde 😠

haniula
12. máj 2011

@sirael já kupuji od babylove mrkvovou štávu bez cukru od ukončeného 4. měsíce nebo ovocné, ale ty ředím.... protože ty obsahují ovocný cukr...

cara.m
12. máj 2011

@monik1 já z Malvíku neobjednávám, jednou mě tak naštvali, že už teda ani náhodou. Já si volala do Špuntíku, ptala jsem se, zda ho mají skladem, měli a hned zaslali. Včera a dneska už jsme jezdili hurááá má fatkor 50 plus, tak je to super 🙂

monik1
12. máj 2011

Manžel dává malému hodiny hudební výchovy 😀

misag23
12. máj 2011

@verca84 Nádherný fotky, moc vám to sluší 🙂
@haniula Jé, to je krásná osuška 🙂
@monik1 Moni, já jsem po nich dneska dopoledne koukala na netu a vůbec z toho nejsem moudrá, je takový výběr, že fakt nevím kterou ☹
Zítra nás čeká vítání občánků, tak se už moc těšíme. Doufám, že se na to malý dobře vyspinká 😉

cara.m
12. máj 2011

Holky víte nad čím přemýšlím? Buď zabrfala ta Smecta, že jsem ji nasadila hned, nebo to dneska bylo ze zubů a nebo včera jsme opékali špekáčky, jeden jsem měla. Myslíte, že to mohl mít z toho? Ale už někdy jsem měla klobásku a nic, ale vařenou ne opečenou, ale myslím, že to může být jedno ne? Ale fakt nevím! Každopádně dokud kojím, tak už raději opékat nebudu

misag23
12. máj 2011

@monik1 Ha, ha 😀 A u toho koukají na hokej? 🙂

monik1
12. máj 2011

@cara.m No tak to závidím, že už jste dneska parádili se slunečníčkem, jestli mi ho pošlou na podzim, tak budu taky pěkně naštvaná 😀 😀 😀

misag23
12. máj 2011

@cara.m Já bych řekla, že to špekáčkem nejspíš nebude. Ale hlavní je, že už to Adíka netrápí a trápit snad už nebude 😉

cara.m
12. máj 2011

@monik1 jééé Moni to je super! A co tomu malý říká? 😀

monik1
12. máj 2011

A ještě přidám moje fotečky ze srazu (konečně když je trošku více času, manžel kouká na hokej, malý spí a máma surfuje na netu 😀 😀 )
Na fotkách je Kamča s Dominičkou a Hanča s Markétkou: