icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

verca84
12. máj 2011

@sirael já kupuji od Hipp, ale ředím to.. a to 1:3, 50ml štávičky a 100ml vody.. a střídam to obdem.. jeden den štávičky a druhý fenyklový čajík.. 🙂 malá dneska pila jak blázen.. v tom vedru se není čemu divit. 🙂

cara.m
12. máj 2011

@monik1 no Moni já čekala měsíc nebo dva na spací vak, pořád mi psali že dojde a pak mi napsali, že teda už nebude 😠 čímž jsme s nimi skončila teda.

verca84
12. máj 2011

@monik1 kočandy.. moc vám to holky slušelo... 🙂 tak příště jak bude sraz tak to dorazím na 100% budu se hlídat at neonemocním.. ale já mám pech.. když se na něco moc těším, tak se něco pokazí.. no a toto bylo to samé.. takže příště se netěšit a příjdem.. 😀 😀

verca84
12. máj 2011

@monik1 jak pilně poslouchal.. 🙂 šikovný tatínek že hraje na harmoniku 🙂

monik1
12. máj 2011

@cara.m @misag23 malému se to hrozně líbí, má rád muziku, kolikrát si pouštíme na youtube písničky (dělání, dělání, statistika nuda je, skřítkové tesaři atd.) no a malý je nadmíru spokojený.. že by to byl muzikant 😀 😀 😀
@misag23 No a s těma židličkama taky nevím, asi to půjdou omrknout tady k nám do kamenné prodejny a vyberu tu, která mi padne do oka. Užijte si vítání 😵

verca84
12. máj 2011

@monik1 no právě, a to já měla strach, kdo ví jak by mi bylo.. jen doufám, že nebudu příští rok v létě opět těhotná 😀 😀

cara.m
12. máj 2011

@monik1 jééé tak přesně ty písničky pouštíme taky a i Kdyby se v komnatách ... Pouštěla jsem to i do bříška 😵

misag23
12. máj 2011

@monik1 Moni, teď ti píšu do IP a smažu si to 😠 Tak se o to jdu pokusit znovu 😉

sirael
12. máj 2011

@haniula No budem musiet uz aj ja nieco kupit, kedze sa nam uz 4 mesiaciky pomaly blizia...🙂 Ale dnes aj Saska zvladla aspon 50ml vodicky...🙂 Aspon nieco...🙂
@monik1 Jeeej, parada...🙂 A malicky co na to? 🙂 Knizku idem objednat, ja do kniznice nejak nechodim...☹

verca84
12. máj 2011

@sirael děkuji, a do Chorvatska jedem do Stará Novalja.. máme tam už vyzkoušené ubytování (apartmán) a máme vlastní kuchyn, dva pokoje a vlastní pláž... nidko jiný než ten kdo je tam ubytován nesmí, takže v tom je to super, že se rozplácnem jen my a nikdo jiný tam není.. super.. 🙂

sirael
12. máj 2011

@verca84 A kvoli comu sa to riedi?

haniula
12. máj 2011

@sirael já to do ní rvala pomalu i spodem... ale dobrých 50 ml vypila dobrovolně 😀

monik1
12. máj 2011

@cara.m no tak to mě nestraš ☹ snad teda ten slunečník dojde nějak brzy, chjoo 😒 A myslím,že špekáčkem to nebude.. Já se taky kolikrát bojím něco sníst a nakonec je to v pohodě... Mamka mi říkala, že malý už je zase starší, už krásně zvedá nožičky, už se dost pohybuje sám, takže se i lépe vyprdí, že už si můžu dát to, co jsem nemohla, ale ještě to raději neriskuju 😉
@verca84 Určitě to příště vyjde 😉

Jinak ty naše noci - ať dám či nedám příkrm, on se furt budí stejně 😒 Usnul dneska ve 20h, pak vždy vstává ve 23h, pak hned kolem 1h, pak zas ve 3h, pak kolem 4-5h - prostě je klasicky vzhůru (teď poslední dny) tak 4x a kolem té 1-2h ráno ho už dávám k sobě do postele, protože to už je tak aktivní, že bych ho uspávala tak půl hodiny a na to fakt nemám sílu.. Takže polovinu noci spí sám v postýlce a polovinu noci s náma (a jak pak už spí s náma, tak to už nepočítám kolikrát kojím, prtoože se malý obslouží sám).

sirael
12. máj 2011

@verca84 Fakt? Tak to je super aj s tou plazou, aj s ubytkom...🙂 A to kde prosim ta je? To som este nepocula....☹

monik1
12. máj 2011

Tak já se pro dnešek loučím, dočtu zítra 😉

albao
12. máj 2011

@monik1 Jeej, no dubrovnik je uzasny! A na Korculi sme sa smiali, ze na kazdom skrytom mieste bol odstaveny bager 😀 Ale nasa srdcovka je ostrov Lastovo. Tohto roku pojdeme asi do Tucepi pod Makarskou, co je uplna hroza, ale je tam vyborna voda a lezanie pre deticky pod stromami. A po tyzdni sa asi presunieme na ostrov Brac, ten sme este neprecestovali, mame resty 🙂 Okrem neho a severu sme vlastne presli uz vsetky ostrovy aj pobrezie. Sever si nechavame, ze tam pojdeme s detmi, ked uz budu vystrajat a nebude sa s nimi dat normalne cestovat. Kam sa chystate teraz vy s malym?
Inak s tou harmonikou je to super! Aj pocuva drobec alebo ho to nezaujima?

haniula
12. máj 2011

@misha8 dneska dostala k obědu jen zeleninku a mrkvovou šťávu na zapití a mlíko si vyžádala až po třech hodinách!! šikula jedna!!!!!

cara.m
12. máj 2011

@monik1 Moni já bych se zbláznila. Mi tak malý teď vstával dvě noci za sebou a byla jsem chodící zombie ☹ Snad ho to brzy přejde. Já četla, že by se mělo postupně zkoušet víc a víc věcí, co třeba ze začátku je zakázáno na prdíky. Protože za chvíli budou jíst sami, tak ať si zvykají. Ale taky mám strach.

Jaké máte ty knížky pro malé? Inspirujte mě.

Jdu žehlit, ale budu tady odskakovat

albao
12. máj 2011

@monik1 jeej, inak so spankom to mate presne ako my! Do cca jednej je v postielke a potom ide ku mne a tiez neviem spocitat kolko razy odvtedy kojim 😀 😝

sjussi
12. máj 2011

@monik1 my je mame taky 5.6. 😀

haniula
12. máj 2011

Děkuji všem!! Osuška je fakt úžasná!! Už sbírám na další!!!

misag23
12. máj 2011

@verca84 A když si začala dávat šťávičky, tak si vezmu i ten čajík? Já se bojím, že pak čaj nebude chtít už vůbec, protože ta šťávička je přece jen trošku sladká.

@albao Tak mi Chorvatsko nemáme procestované celé ani náhodou, ale na Brači je opravdu krásně. Hned bych jela ...

haniula
12. máj 2011

@misag23 tak tos nezkusila tu mrkvovou... já měla všechny chlupy v pozoru.... brrr!!! mě už ten čajík nechtěla, i když jsem jí nedávala šťávičky... vždy to bylo násilím vtlačené...

albao
12. máj 2011

@misag23 a je tam nejaka dobra dedinka pre miminko? Mas nejake odporucanie? Zrazu sa nam zmenili priority a uz nie je zaujimava ta najvacsia diera a romantika, ale lezanie v tieni 😀 😀 😀

janula13
12. máj 2011

@haniula ty si cislo ze komtesa🙂no mas lepsie nervy ako ja, ja neviem dieta nechat vyrevat ja by som ho nechala pri mn v posteli🙂ja som taka...ved aj simo pri mne spaval kym som plne kojila a potom som skusila po kojeni dat spat do postielky bolo to len o mojej lenivosti a zistila som ze je to lepsie takto som stale len polospala aby som mu neublizila a radsej som sa premohla nakrmila a mala som pokoj a on tiez🙂a teraz som to docibrila tak ako u dvojok ze ho ani nevyberam kedze uz davam len flasu tento tt a napapap sa a zaspi ani negrga🙂

haniula
12. máj 2011

@janula13 nejsem 😀... ale měla jsem strách, že ji zalehnu a jednak že si navykne na postel.. ale pak jsem ji naučila spinkat pěkně... držela jsem ji vždy za ručku a trochu se uklidnila.... já mám totiž postýlku hned vedle postele, tudíž můžu ležet s rukou v postýlce...

sirael
12. máj 2011

@albao Ako to tak citam, tak ja mam tusim resty co sa tyka poznania Chorvatska...🙂 Ostrov Lastovo - to ti je pre mna uuuuplna novinka...🙂 Jeeej ale Tučepi, to je zasa moja srdcovka...🙂

misha8
12. máj 2011

@cara.m jooo to mi je luto že vas to zasa trápi :(((

misha8
12. máj 2011

@sirael s Peťou buduci vikend už sa teším len dufam že sa malá nedoškriabe ako ona zvykne 😀 😀 😀 dnes som skúsila dať ten calgel zatiaľ som čipky nekupila..... dnes aj mne spinkala v kočiku tak uvidím 🙂

misha8
12. máj 2011

@haniula super mne začina štrajkovať nechce papať 😠 😠 😠