Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
baby, vobec mi nejde vyprat malého oblečenie od mrkvy, na všetkom máme oranžové flaky, už doma poriadne ani nič bez flakov nemám, a to už periem v normálnom arieli a dávam aj vanish a periem na 60. Nemáte nejaký tip ako sa tých flakov zbaviť?
@sjussi
@haniula
@ellahop to pri papaní máme dva podbradníky, to sa väčšinou nemá ako ogrckat, ale potom ideme von a po dvoch hodinách si ogrcká všetko čo má na sebe. Už skoro všetky mikiny máme s flakmi, o bodinkách ani nehovorim a dokonca aj niektoré tepláky a to sa často nedá hned vyprať, hlavne ked nie som v blízkosti vody ☹
ked chcem aby moj maly vypil plnu flasku caju, tak hipp malina sipka.. a tak som bola proti nim 😉
@knedluska jojo... normálně natři to, můžeš natřít i tu náušnici a protahovat dírkou... a můžu ti ji doporučit i na různé spáleniny... třeba když vaříš a dotkneš se horkého plechu atd.... nebo je perfektní když si opaříš ruku či nohu... mě ještě ani jednou nezůstala po ní jizva... a to jsem se spálila škaredě o lis v práci, který měl 200 stupnů... jo a pozor!! trochu barví... je tam asi jod či co... 😉
viete koho tu postráááádam ???Vikaki z Grecka .....
Holky já tu mojí prdelku tak miluju!!! JAk jsem tady psala že nechce dudlík a ani čajík z flašky tak včera jsem jí večer dala dudel a hned začla dudat 😀 ale jen chvilku. No a dneska se rozčilovala tak sem zkusila jí vrazit zase dudel a oona už ho dudá s přestávkama asi 3hodiny 😀 😀 😀 a čajíček mi mije už taky ,hned se chytne 😀 jupí nebude žíznivá v létě 😀
@neliq Jasné, ja mám prášky od Amway-celý prací systém, je úžasný-odporúčam, nemám ani fliačok a to malá kaká, tak že až na chrbátik a tiež už papká mrkvičku...
@cufinka to je fajn, ja mám 7 ročného syna a ten nič, len prsko, a Hanka všetko ako dudku aj flašku...gratulujem....
@misha8 aj ja som na nu minule myslela, bola castou navstevnickou a aj prispievatelkou, ktovie ako sa ma. inak grecko,,,, tam je uz leto, sezona bude o chvilu v plnom prude, tie horucavy asi nic moc pre babatka, ale zas,,, oni su asi na to zvyknute ked sa tam narodia... ale isla by som.... 🙂
tak som prišla vytočená z vonku malú dať do kočíka bez revu je umenie a pani z vedlajšieho vchodu rev mojej dcery patrične nahlas komentovala ,,preboha čo je tej malinkej ,,a zazerala na mna už som mala na jazyku že malé deti aj plačú 😠 😠 😠 ale radšej som odišla asi zabudla že aj ona mala deti ...............

@sjussi ne, v ostatní zelenině, takže ho moc nebylo.... jn pár kostiček... já měla koupenou zeleninovou směs do polévky s brokolicí....