Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
ahojki,absolutne nemam sancu vys precitat 😔 co tolko pisete?? 😠 😀 😀 😀
ale sak uz hadam ked nebudem cely den behat s handrickou a prenasat nabytky a veci,tak vas budem stihat citat 🙂
nejako nestiham reagovat ani na tie maminky,co ste ma spominali 😔 prepacte mi to a ak nahodou volaco,tak mi napiste do ip,tam si to lahsie najdem a zareagujem 😵
inak v celku pohoda,zuzanka nemala po ockovani ziadnu reakciu tak ako ani po prvom,noc bola taka nejaka medzi-bola hore styri krat,takze ani vela a ani malo 😀
a zistila som ze ked chce spinkat v kociku tak zaspinka do minuty,ale nie vzdy chce byt rovnako dlho hore,niekedy po hodine a pol,inokedy az po troch...ona je sice mrzuta,ale nie z unavy,ale z nudy 😅 takze jej selico na dvore ukazujem,alebo ju vyhadzujem do vzduchu a steklim-to sa strasne krasne rehoce 😅alebo ju prenasam na rozne miesta 😅 ona je taka kludnejsia a potom uz bez vacsich problemov ide do kocika,dnes zaspala dokonca uz ked som ju tam polozila 😕 do minuty bola tuha,ani kocikom som nepohla 😕 ale zajtra to uz mozno nebude pravda 😖 😅
ona donedavna vydrzala len tak hodku a pol a potom pekne zaspala a ked mi zacala bojkotovat spanie v kociku,tak som nevedela preco?a uz viem 😉 teda snad 😀 😉
tak zatim,ja idem do sprchy a tak,lebo za chvilu sa ide spat 😝 mozno aj hodinu v kuse budem spat tuto noc 🙄
Čaute, neporadíte mi některá jak dávat prcka do postýlky polospícího? Při večerním kojení mi usne u prsu, dám ho do postýlky a za 10-20min se probere s řevem. A teď už řve dobrou půl hodinu, už to vzdal i manža 😔
Jinak ségra přes den z malého udělala kuklu 😀 jak to chtěla udělat, bylo mi ho líto, ale tvrdila mi, že to zkusí, že její malá se tak zklidnila a usla a fakt. Koukal koukal neřval a usnul 😀
@ivkaj Aha, no naše Domča se naučila asi po 14dnech....ale teď když si neodříhne, tak se pak trápí a pláče....A jak píše cara.m určitě už to kojení neovlivní. Všude se píše a mě to říkal i přímo doktor (od našich známý), že je to přirozené a že od 6. týdne už je to úplně v pohodě. Takže klidně dudlík dej. My přikrmujem flaškou, malá pije i čajík z flašky, má dudlík a vůbec to kojení neovlivnilo....
Tak hodinu a půl od toho co usnul poprvé to vypadá, že konečně usnul.
Asi mrknu v lékárně po nějakém dudlíku do zásoby, měla jsem nachystaný od Difraxu, ale byl jen do 2m. A zkusím rychle pročíst knížku "Každí dítě se umí naučit spát"
po vcerajsej zumbe som dnes rano zistila, ze ano.. nejake svaly na bruchu este mam... bolia ako slak, ale nevadi. su tam 😀
@misha8 ahojky, jj, dětičky umí pěkně zařvat, a pak vypadáme že jim ubližujem.. Mi jednou sousedka řekla, že to je miminko co tak pláče, že co s ní děláme? No mě se málem krve nedařezali.. tak malá měla sotva 3 týdny a tak je jasné že mimča pláčou.. sem ji chtěla říci, aha tak to jste vy co vám tak řve TV večer, že nemůžeme spát ale raděj jsem byla potichu
v úterý jsme byly v poradně, tak malá váží 7,10kg 😀.. dostala hned dvě včeličky, ale vzala jsem ji tam štěrkatko lva, tak se trošek zabavila a neřvala u toho jak minule.. to nešla uklidnit.. zatím z očkování žádnou reakci neměla, tak jsem ráda, a vyhnuli sjem se čípkům.. 🙂
Už jste si holky vyřízovaly rodičák? Já teprve začínám a teda moc se mi do toho nechce.. to bude lítání.. chjooo, se na ty úřady vyloženě těším..blee ☹
@haniula 100g není nic, to my vás za chvíli doženeme 😀 ale vy jste o měsíc starší.. 😉 holt se nám ty naše lásky už pronesou.. 😀 Já se právě divala na plavání v Kenny, je to v Porubě, a chodily bychom tam i do Broučka (cvičení s miminky).. aspon trošku ji unavit musím 😀 musím si domluvit schůzku a poptat se na pár věcí.. Příští týden jedem od Po. do středy k mým rodičům, ale pak bychom sme se zase mohly domluvit na procházku (pokud se nepletu, tak sem u tebe četla že taky chodíš s Markétkou na cvičení)
@sirael no to fakt potesi!ja neviem,niektori ludia sa tvaria,ze im v zivote deti neplakali alebo co 😝 🙄 ja zas mam niekedy nerviky na svokru,lebo ta vzdy vymysli nejaku kravinu,ked je mala nespokona..napr vcera ma presviedcala,ze mala je nervozna z tych KREPSILONOVYCH pancusiek co som jej obliekla 😅 skoro ma vystrelo 😀 a ona bola uz dve a pol hodky hore,zato bola nesvoja
inak som to vcera fasa zakrikla s tym pokladanim malej do kocika 🙄 dneska si zase vyplakala svoje 🙄 ale bude pravdy nieco na tom co minule pisala albao,lebo dnes mala tri krat stikutku a zakazdym ked som ju polozila mrnkala a aj mi dva krat trochu grcla,pri papani sa odtahovala..je mozne ze to nie je reflux,ale len niektore dni ma take podrazdene brusko?lebo ona mava tzv stikutkove dni,ze stika tri az 5 krat za den a mava take ze nestika vobec..tych je chvalabohu viac.
@ivkaj nasa ma dudlik od narodenia,v podstate som jej ho "nanutila" 😔 lebo sa nevedela inak ukludnit,ale ako mala ho nevedela vziat do pusinky,tak som jej ho podopierala plienkou 😔 co uz teraz ty neurobis,lebo detuchle sa mecu jak dive 😅 a teraz zaspava tak ze papa a ked vidim ze uz drieme,tak jej dam dudlik a polozim ju.a v noci sa mi niekedy stane,ze nechce prsko,chce len dudlik.starsia hanka nechcela dudlik dlho a zaspavala na prsku,asi po pol hodke bola vzdy hore,tak zas prsko som tasila...oni maju take spankove fazy,ked sa budia(to sa docitas v tej knihe,co chces prestudovat 😉 )a hlada podvedome to s cim zaspala..a krystofka asi budi to iste
@cara.m nasa mala dnes po dlhej dobe zas prazenicovu stolicu 😨 a aj ona sa niekedy kruti,jak keby ju bolelo brucho,ale skor su to nerviky..no neska som si dovolila o tom pochybovat,lebo sa mi na rukach vystierala do lahu,vykopavala nohy 😲 co to bolo?nevies? 😕 😅
@kostri hm svokry, ja sa teraz nemam na co stazovat. len minule mi hovori ze sa niekde dociatala ze ten tomaskov probelm moze vzniknut aj z dlhodobeho uzivania antikoncepcie. a ze to teraz nieje to co pred 30timi rokmi, ze je to viac dostupne a tak. no a ja jej na to, ale ja som antikoncepciu uzivala mozno rok a aj to bolo davno davno... 😉 tak a potom ze ona si vzdy vsimala tomaskov nostek, lebo ho ma po mne a no nieje najkrajsi.. 😒|vsak ale vydala som sa | ale teraz uz ten nos nevidi a vidi jeho cielko...hm... a to som uz pocula aspon 3x 🙂 ale zas pomoze takze tieto drobne slovne neviem co prestavam registrovat...

@misha8 miško, v klidu... takové semetriky ještě nevymřely 😉