icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

sirael
14. máj 2011

@kostri Tie stikutky mavame aj my dost casto...☹ Ale mozno vam bude fakt lepsie, ked budete uz vo svojom a das ju do postielky. Mne si na to Saska tak hrozne zvykla, ze do kocika ju dam uz teraz len rano (ale dnes ju zasa stale niekto budil - rozhlas, pes, auto...), ze som ju dala aj tak do postielky. A raz sa jej tam podarilo spinkat 2,5 hodiny, co je rekord...🙂 K tej svokre - co dodat - ta moja ani nevie, ze ma vnucku...🙂

misag23
14. máj 2011

@kostri Taky takhle trpíme na škytavku. Třeba týden nic a pak v jednom dni skoro po každém krmení. To mi ho je vždycky tak líto, když to nechce dlouho přestat. Tuhle už byl tak unavený, ale protože ho ta škytavka pořád trápila, tak nemohl usnout a hrozně brečel.

haniula
15. máj 2011

@kostri zatím žádný... Půjdu pro něj přes týden... Uvidíme, co nám bude sedět, protože v černého mám obavu, aby netahal slunko a nebylo malé pod ním moc horko...

haniula
15. máj 2011

Všem přátelům, známým i neznámým moc děkuji za hlasování!!!!!! Je to doma!!!!! Fotečky z vítězného focení uveřejníme a necháme zpřístupněné!!!!!!! DĚKUJEME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😵 😵 😵 😵

zuzik28
15. máj 2011

@haniula Hani, my jsme měli černý slunečník...byl univerzální od emitexu, měl UV filtr a určitě pod ním nebylo horko. Ale po tom co jsem vyzkoušela sluneční clonu už bych slunečník nebrala 😅 Ten se musí pořád polohovat a přetáčet podle toho kde svítí sluníčko...clonu mám přes celý kočár, takovou rozdělávací, takže malé nesvítí sluníčko nikam a ještě vidí ven 🙂
Ale z černého slunečníku nemusíš mít obavy...

zuzik28
15. máj 2011

@haniula Jo a gratuluji k vítězství v soutěži...se mi to objevilo až jsem odeslala příspěvek 🙂

skubanekka
15. máj 2011

@haniula jééééé tak to jsem moc ráda!!! A gratuluji!!!! Markétka už slaví vítězství?.o) 😎

skubanekka
15. máj 2011

@haniula hlavně doporučuji z hlavní zkušenosti vyzkoušet jak se dá polohovat.. nejen ze předu dozadu, ale i do stran.. já jsem si koupila univerzál za 490Kč a byla jsem vytočená - vůbec nedrží jak má.. tak doporučuji si to normálka vyzkoušet:o). Jinak černým určo nic nezkazíš - vidím hodně maminek co mají černý - já myslím, že ta prodyšnost asi bude stejná.. vím, že černá víc přitajhuje, ale..🙂

maova
15. máj 2011

@haniula gratulujeme k vítězství 😵

maova
15. máj 2011

Na mě padla nějaká choroba, včera jsem měla přes třicet osm a Nelinka má dost rýmu, tak se bojím, abych jí ještě nenakazila. Takže krmím s rouškou a doufám, že to bude za chvíli pryč. Včera večer nakrmila mamka a uložila do postýlky a dneska odpoledne už se bude starat manžela zítra už to snad bude dobré 🙂 Jsem na pondělí objednaná ke kadeřnici, tak snad zvládnu i to 🙂

haniula
15. máj 2011

@zuzik28 fakt vidí ven??? mě se to právě nějak nezdálo... no asi se podívám ještě na tu clonu 😕 ...

@skubanekka byli jsme příliš otravné a jak se to vyplatilo 😀!!!

@maova @skubanekka @zuzik28 děkujiiiiii!!!!!!

haniula
15. máj 2011

@maova neboj to bude redy... hlavně se pořádně vypot!!!

haniula
15. máj 2011

@zuzik28 ted jsem se na ně koukala a stejně se mi to nezdá 🙄 ... uvidím, jak mi to ukáže v obchodě... asi jsem nevěřící Tomáš 😀 ....

zuzik28
15. máj 2011

@haniula Hani, já nevím jaká je to značka, ale je taková sklopná, dá se prostě sklopit tak, že je od boudičky až po nožičky miminka. Je černá, je to taková síťka a je na ní žlutý nápis "baby on board". Zkoušela jsem hledat na netu, ale nenašla...pokusím se, při troše času, podívat lépe.

zuzik28
15. máj 2011

@haniula Není to teda to co mám, ale taky to nevypadá špatně...http://www.myspulinek.cz/ostatni-doplnky-ke-koc...

maova
15. máj 2011

@zuzik28 koukám taky na tu stínící plachtu na kočárek. A stačí, když je to takhle zvrchu? Někdy mi přijde, že do kočárku svítí to sluníčko spíš z boku.

haniula
15. máj 2011

@zuzik28 cena je úžasná, vypadá to taky dobře, ale mylady asi přes to neuvidí a trefí jí z toho šlak 😀 ! nebo je to průhledný???

zuzik28
15. máj 2011

Holky, já nevím...tuto nemám. Myslím, že přes to vidět bude...teda né přes to, ale jakoby z pod ní. Když se dá tak vysoko na tu rukojeť, tak bude mimčo určo vidět. Je teda otázka jestli nebude svítit sluníčko z boku, jak píše maova. Já musím pohledat tu moji....našla jsem stránky toho obchodu, kde jsem ji brala...je to tady u nás v Pv, ale nemůžu ji tam najít.

haniula
15. máj 2011

@zuzik28 nech to tak... já se kuknu, a když tak koupím slunečník... hlavní podmínka je, aby přes to viděla... přes tohle vlak prostě nepojede 😀...

zuzik28
15. máj 2011

@haniula Jasný Hani

haniula
15. máj 2011

@zuzik28 díky za snahu!!

maova
15. máj 2011

@zuzik28 taky děkuju za odpověď 🙂 Ještě se po něčem takovém na netu taky podívám, přijde mi to takové skladnější než slunečník 🙂 Ale líbilo by se mi něco ze stran do půlky stříšky, z obou stran. Aby Nelinka viděla ven a já zase na ní. Ale to už si asi moc vymýšlím 😀

zuzik28
15. máj 2011

Holky, tak mi to nedalo...a vyfotila jsem vám tu svoji, jen aby jste věděly, že něco takového existuje. Malá přes to vidí a je chráněná před sluníčkem...myslím, že maximálně 😉 🙂

sirael
15. máj 2011

@zuzik28 A to je taka sietka? A ozaj to poriadne brani slnku, aby nesvietilo do ociciek? Lebo ja som tiez predvcerom objednala slnecnik, ale aj toto ak by pomahalo by sa mi pacilo...🙂

kostri
15. máj 2011

viete co sa neska stalo? 😨 tak som sa rozhodovala,ci ist ci nie k segre s detmi..nakoniec som sa rozhodla ze idem,zuzanka zaspala po aute,tam som ju prelozila do kocika,ale spala len pol hodku,zobudila sa s usmevom,ale hned jak zbadala svagra,zacala plakat 😕 a potom sa nijako nedala utisit 😒 napapala sa,aj som ju prebalila..no musela som ju dat znova spat,lebo bola velmi mrzuta a nepokojna,stale plackala,kopala nohami,mrvila sa mi v rukach 😖 spinkala asi hodinu,ale stale sa musel hybat kocik,vobec dobre nespala..prebrala sa zas s usmevom,ja som bola zrovna u susedov,segra mi ju tam doniesla v kociku a ked sa jej prihovoril sused,zacala znova plakat,ani nie plakat,ale jacat ☹ a neprestala,az kym som ju nenalozila do auta a nedosli sme domov 😕 tu som ju dala na prebalovacku,pustila hovoriaceho psa a v pohode sa s nim desat minut bavila,potom sme sa hrali,nosili..teraz zas spinka.hanku som tam nechala,aj ked som ju chcela vziat so sebou,no nevedela sa chudatko rozhodnut,ci ist so mnou,alebo zostat sa hrat so sesernickou,aj plakala ked som odchadzala ☹ akurat sa vyzliekala,isla spinkat ☹ a taaaak slzy ronila ☹ no co sa to stalo s tou zuzkou,neviem 😕

kostri
15. máj 2011

@skubanekka no ja mam presne taky isty slnecnik 😠 kyve sa jak hovado a slnko aj tak na nu svieti 😠 😖

sirael
15. máj 2011

@kostri A na urieknutie (ci ako sa tomu povie) neveris?

haniula
15. máj 2011

@kostri že by ji vadil chlap 😀????

kostri
15. máj 2011

@sirael verim,doma som jej poutierala oci popisanou plienkou

kostri
15. máj 2011

@haniula ja ti nevim,ale inde take caviky nerobi,sak som bola s nou uz vselikde a teda poplakuvala,len ked bola unavena a to bolo jedno,ci to bol chlap ci zena,hned otrcila spodnu gambicku a uz uz isiel plac..ale toto bol vreskot,piskot a este aj neviem co