Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@kostri tohle měla moje neteř - asi od 4 měsíce jí začali děsně vadit chlapy 😠 😖 ..když videla jakéhokoliv chlapa s fousama tak spustila šílený histerák..no nepotěším te - trvalo jí to asi rok než to prešlo 😲 ...ale ona byla vůbec dost švihnutý dítě 😀 tak snad to budete mít lepší
nevíte někdo zda se o porodné žáda na stejným úřadě jako o mateřskou ? Potřebuji potvrzení že jsem ho nedostala tady v ČR ...díííky
@knedluska @haniula @misha8 děkuju holky 🙂
@misag23 jj, sama 🙂 Když jsem byla malá, tak mě všechny tyhle věci učila babička 😵
@haniula objednávky nepřijímám 😀 Já už jsem těch čepiček naslibovala kamarádkám tolik, že nevím, kdy je udělám 😀 Ona je to docela práce a mám čas tak chvíli po večerech na úkor jiných věcí. Ale když bych to stihla, tak ti jí taky udělám 😉 Napiš mi do IP průměr hlavičky a jen jak je to melírované, tak to barevně vyjde pokaždé jinak, jestli nevadí, někdy je tam víc světlé, jindy tmavé ... to neovlivním.
@lolelole Jo jo, je opravdu dobrá. Je pravda, že není úplně tmavá, ale to by zase mimčo nevidělo. Každopádně proti sluníčku stačí a většinou ji mám shrnutou jen do půlky, takže je jakoby dvojitá...dolů stahuji jen když je sluníčko večer nízko. Koupila jsem to tady: http://www.kocarky-babylon.cz/kamenne-prodejny/... Je to tady u nás v Prostějově, já to koupila na prodejně. Ale tady na tom webu jsem to nemohla najít.
inak som vam zabudla napisat,ze dnes sme mali budicek o 4:30 🙄 ked som pocula,jak zacala stebotat,hned som vedela,ze uz spat nebude,ale par pokusov som vykonala 😅 bezuspesne sme z postele o pol siestej vyliezli a o stvrt na osem uz dala svoj pol hodinovy spanok 🙄 ja neviem,jak niekomu mozu deti dlho spat?!moje asi nikdy nebudu 🙄 to som minule stretla kamosku v lidli o osmej rano a ta sa pyta,co tu tak skoro vsetci styria robime 😅 a ona sa priznala,ze jej deti spavaju do pol desiatej 🙄 na nervy 😠 😀
po styri vecery som malej davala viburcol a pekne sa napapala pred spanim,potichucky zaspala..dnes som jej skusila nedat,ze spravim par prestavkovych vecerov ,myslela som ze sa pekne napapa,ked si to uz tak po ostatne vecery zvykla,ale nie 🙄 ani sa nedotkla prsa,ani jedneho,ani druheho ,plakala a horko tazko zapala,este raz som tam bola ponuknut jej prsko,ale nic 😒
vysvetli mi to nieto??to akoze ju tie zubky tak ominaju,ze vecer sa uz nevie napapkat a kludne zaspinkat?mala by som jej davat ten viburcol aj rano? 😕
zajtra spravim este jeden pokus nedat jej viburcol,ci to zle zaspavanie nahodou nebolo z toho desneho dnesneho zazitku 😖
inak som jej hned dala naspat cervenu snurku na ruku..vase deticky este nosia??
@kostri Pocuj nam sa nejak v poslednej dobe stavaju podobne veci....🙂 hodinu po tom, co si pisala o tom vasom zazitku prisli moji "svokrovi" stvrtykrat sa na Sasku pozriet. Akurat som ju mala rozbalenu na prebalovacom pulte a prebalovala som a zrazu prisla jej "babka" a pozdravila ju, Saska, vyvalila oci a taky neskutocny rev spustila, aky som u nej nepocula snad ani nikdy....☹ Som ju 10 minut musela tisit!!!! No ale po pol hodine sa uz u babky skerila, aj ked nie tak ako u mojej mamy, ale tak aspon nieco....ale ten rev - takto nereagovala este na nikoho..... a tiez som ja zasa vyvarila cistec a pretrela ocka pre istotu....🙂
@maova Jezis ta je nadherna:.....🙂 Ako anjelik....🙂
@kostri Ja ten Viburcol daval len ked je najnekludnejsia a to je tak cca okolo stvrtej - tak skus jej ho dat neskor, neviem, pred kupanim napriklad, ci to nepomoze.....ee? Ale napriklad ja som dnes zabudla, mi to trklo az teraz, ked si to tu napisala, ale zasa krasne spinka, tak snad jej to vydrzi co najdlhsie...🙂
Mě z té mojí kopretiny normálně trefí!! Ona se začíná točit na bok... Chcete důkaz?? Tak tady je!!
https://www.youtube.com/watch?v=X-PrSG91Y9Q@kostri cistec je ocianka lekarska. http://www.carovnacajovna.wbl.sk/Bylinna-lekare... skus aj tu. a ked si das do googla, najde ti o tom habadej...
Čaute, jaký byl víkend?
Vypadá to, že už druhou noc to bude bez řevu. Sice ještě nevím jak ho uložit polospícího, ale už sme vyzkoumali jak ho rychle uspat. Stojím u postýlky a dělám "pšššššššššššt" a k tomu ho držím za ručičku (než zaebre pořádně tak ho budí, když mu ručičky pomalu padají). Tak snad už bude fajn, protože dudlík je krajní řešení a vystresová maminka taky není nic moc.
K čemu je dobrá ta červená šňůrka kolem zápěstí?
Dobré ráno ráničko 🙂 nás dnes čeká očkování 😒 tak snad to bude bez teplot - držte palečky 😀
@sirael kvido taky spinká od narození v zavinovačce (zavazuji i ručičky nejdříve do velké pleny pak ho dávam do zavinovačky) ...měla jsem obavy, že se bez zavinovačky nenaučí dobře spinkat tak jsem ho dnes zkusila prvně nesvázat a spinkali jsme bez probuzení 20:15 - 5:45 🙂 takže už jí pomalu asi nebudeme potřebovat Je fakt, že už má téměř 4 měsíce a ručičky už koordinuje dobře. Občas ho zavinu do pleny i přes den když chci aby spinkal, má to naučený, ví že jak je zavinutý jde se spinkat, hned se uklidní 🙂 Jinak bavila jsem se s kamarádkou co dělá na kojencích v nemocnici a ta říkala že tam klidně zavinují i půl ročné dětičky.
@lolelole Ved urcite, ked to Saske vyhovuje, tak bude v zavinovacke kym bude chciet...🙂 Vzdy ked ju tam dam, tak vie, ze sa ide spinkat. 🙂 Uz som parkrat skusala dat ju do postielky bez toho, ale to sa len vrtela, skrucala, bavila a na spanie ani nepomyslela - takto ked ju dam v zavinke, tak je max. do 5 minut tuha...🙂 A drzim palce pri ockovani. To idete na prve?

a dnes teda hadzeme zas rekordy v spani 😝 ak sa mi nahodou podari nejako naucit zuzanku zaspavat bez placu,tak to sem uz nenapisem 😠 lebo dnes zas plackame v kociku a spime tak 15minut poobede 😒 ..teraz aktualne uz taha 29tu minutu 😨 😅