icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

lolelole
16. máj 2011

jste mě inspirovali tak taky přidávam fotečky 🙂

lolelole
16. máj 2011

@cara.m jsem to zakřikla 😖 před chvilkou se vzbudil s hrozným pláčem - asi se mu začína zvedat teplota ..ale už zase spinká, tak snad to bude fajn 😨

maova
16. máj 2011

@lolelole u nás to funguje taky jako u vás. Nesmí být Nelinka moc unavená, to už pak neusne. Když trochu vidím náznak spánku, hned jí jdu dát do postýlky a do pár minut spinká 🙂

A máte všechny krásné děti 😵

lolelole
16. máj 2011

holky jesli jste už někdo s prcekm vícehodin v autě ? Chystáme se za rodinou na východní Slovensko - takže pojedeme asi 10 hodin 😖 Vůbec nemám představu jak to s malým půjde, pokud máte někdo nějaké tipy, tak sem s nima 🙂 Zatím jsme jenom vymysleli že vyrazíme po nočním jídle (kolem 3hod) aby ještě velkou část cesty prospal, ale co s ním budeme dělat v autě zbylý čas fakt nevím 😒 😨

zuzik28
16. máj 2011

@lolelole Tipy nemám...ale také pojedeme s dětmi delší trasu (v září do Itálie) a pojedeme přes noc. Hned někdy na večer a doufám, že budou obě babulky spinkat.
Já bych mu dala na autosedačku nějakou hračku, možná nějaký pultík. Ale většinou jsou děti v autě hodné ne?

lolelole
16. máj 2011

@zuzik28 taky si říkam že by bylo nejlepší jít přes noc ale můj muž nechce. Nerad řídi ve tmě 🙄 no snad to prcek celé prospí 😅 hračky vemu určitě...malý rád mění polohy a aktivity, tak asi bude pro něj tolik hodin v autosedačce utrpení 😖

misha8
16. máj 2011

@kostri ani nehovor aj moja pištííííí ako keby som ju zabijala 😀 😀 😀
@ellahop aj ja držim Tomáškovi palčeky 😉

misha8
16. máj 2011

@lolelole Kvido vyzerá iný šibal 😉 je krááásny 🙂

sirael
16. máj 2011

@neposedna U nas to bolo tak nejako podobne. Nechcel malu pokrstit, lebo krstny rodicia nemaju birmovku!!! A to sem chodi segra dvakrat do roka a uz sme to chceli mat v marci za sebou a prd! Takze teraz musime cakat do jula, kym pridu z Anglicka na navstevu a potom mozeme dat krstit. Teda najprv musim zistit, ze iny farar nam ju pokrsti.....pevne verim! A malinka je nadherna...🙂 Dobre vela jej je...😀 Krasavica...🙂

sirael
16. máj 2011

@lolelole Krasnucky drobcek...🙂 Tie rozky su akoze "anjelik s rozkami?" 😀

haniula
17. máj 2011

@lolelole my sice jen cesovali vlakem, ale v autě většinou malá spí... jinak Ti můžu poradit idělat si větší pauzu u motorestu a nechat ho trochu protáhnout kostru... hraček si vem celý náklaďák 😉 ... jinak taky nevím, jak lépe poradit ☹

haniula
17. máj 2011

Tak jsme připraveni na hory i na další cestování 😀 !!

lolelole
17. máj 2011

@haniula to je paráda - maličké se v šátku líbi ? Kvido byl v šátku jako malinkej vařenej pečenej , vždy hezky usnul ale když ho tam chci narvat teď tak se vzteká jak divý 😠 Zkoušeli jsme i tenhle úvaz i nabok ale když ho tam dávam tak vyvádi tak, že nakonec ztratím nervy a vyndám ho 😖 asi musíme ještě potrénovat aby si zase zvyknul, co ?
k té cestě mě ještě napadlo že asi vemu hrací deku a kdyby bylo dobrý póčo tak se rozvalíme na chvilku v trávě, ať se malý protáhne trochu..no jsem zvědavá - ještě budu za jízdy i odsávat prsa - bude to veselé 😀

lolelole
17. máj 2011

@sirael tak nějak 🙂

knedluska
17. máj 2011

@sirenita - jů, tak to máme křtiny nastejno. 🙂 My budeme v bílém, babička nám plete šatičky. 😉

haniula
17. máj 2011

@lolelole no bude to veselé 😀... malá ukázkově zpolupracuje... aspon teda zatím... a tu deku vem!!!

louisiana
17. máj 2011

@lolelole my sme najkor cestovali s 2mesacnym šimim cez den, bol vo vajicku ale 4hodinovu cestu skoro vobec nespal. robili sme caste zastavky aby som ho mohla vybrat z vajicka a aj som si odsavala v aute mlieko 😝 mam odsavacku na baterky, tak to slo.
teraz cestujeme radsej v noci, ked maly spinka, ale to u vas ako pises asi nepojde. no a este ma napadlo, zobrat mu z kolotoca co ma nad postielkou tu cast ktora hra a ked bol nepokojny, tak som mu to pustila 🙂 uvidis, nejako to zvladnete

knedluska
17. máj 2011

@haniula super 🙂 My taky šátek máme, ale ještě jsem nezkoušela vázat, přijde mi to jako věda. Kde ses to naučila?

kamusek
17. máj 2011

@sirenita My jsme malou křtili hned v únoru a vůbec nikde není dáno, že musí být prcek v bílém. My sice v bílém měli, protože byla maličká a byla ještě v peřince, ale větší děti byli i v barevném. Na tom vůbec nezáleží. Můžeš se podívat do mého albíčka, mám tam fotky ze křtin 🙂

kamusek
17. máj 2011

@sirael No my jsme taky chtěli za kmotry mého bráchu a od manžela bráchu, ale protože taky nebyli na biřmování, tak jsme nakonec vzali moji nej kamarádku. Protože stačí (aspoň u nás) jeden kmotr. Ale jinak nám farář říkal, že kdyby nikdo nebyl biřmovaný, tak by mohla být Dominička pokřtěná, ale ten dotyčný by byl jenom jako svědek a ne jako kmotr. Ale nepochopila jsem, jaký v tom je rozdíl 🙂

haniula
17. máj 2011

@knedluska přes youtube 😀... tam jsem si našla video a zkoušela uvázat...

https://www.youtube.com/watch?v=Aq4RkQlIij4

a takhle se dá zpevnit, když nedrží hlavičku...

lolelole
17. máj 2011

@haniula tak presne od téhle pani jsem se to učila taky 🙂 zatím ale neúspěšně...když ho tam dam tak se zacne propinat, kopat nožičkami a máchat ručičkami 🙄 no zkrátka vůbec nespolupracuje 😠

haniula
17. máj 2011

@lolelole lumpík 😀

sjussi
17. máj 2011

@kamusek ja sem to pochopila tak ze kmotr se zarucuje ze bude pomahat ve vychove,jak duchovni tak v tom ostatnim a svedek je jen kdyby se naahodou ztratil krestni list a nikde by nebyl k nalezeni tak by jen dosvedcil ze to videl ze je prcek pokrteny ale nevim jestli je to tak 🙂

sjussi
17. máj 2011

@louisiana nam rikal ze pokud by jeden z rodicu nebyl pokrteny tak by nam maleho nepokrtil,ale je to od farare,nektery pokrti jiny ne,znam jednoho ktery pokrti dite i rozvedene nebo svobodne matce a druhy ne...nechaaapu proc

neposedna
17. máj 2011

@lolelole nadherný je, malý šibal 😀 😀 😀 😀

sjussi
17. máj 2011

@lolelole sladous krasnucky 🙂

lolelole
17. máj 2011

@neposedna děkujeme 🙂 jj je to číslo - právě se tu směje od ucha k uchu, že jsem mu na kolotoč pověsila tučňáka ..jééj to je radosti najednou 😀 😀 😀

sjussi
17. máj 2011

@ellahop sikula,a kolik ma vlaaasku,my sme oproti Tomaskovi plesouni 😀

sjussi
17. máj 2011

@neposedna no je to kus zenske ta se pronese 🙂
@haniula Marketka je na tom podobne jak nas maly,ma skoro stejne faldiky 🙂