icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
17. máj 2011

@sirael 😉

ivkaj
17. máj 2011

@cara.m když si vzpomeneš, tak mi dej vědět jaká byla tak od Chicca. Mám totiž ještě od vánoc dárkovou poukázku právě tam.

cara.m
17. máj 2011

@ivkaj no tu mám doma a jeví se dobře 😉 je měkkoučká a někdo tady na MK ve fotoblogu si ji chválil. Praktické zkušenosti budu mít až někdy po 6. červnu

ellahop
17. máj 2011

@haniula a preco davas kasu cez flasku? vecer je uz tak unavena ze by nevedela jest lyzickou?

misha8
17. máj 2011

@luuca1 no to máte z toho refluxu

misha8
17. máj 2011

@sirael po ukončenom 4 mesiaci 😉

misha8
17. máj 2011

@sirael začni zeleninkou kup jednozložkovú napr. mrkvička, podávaj tri dni ak nie je reakcia potom kup zasa iný druh a takto pomalinky môžeš pridávať , najprv par lyžičiek potom koľko spapá....potom sa skúša ovocie , kaše sa doporučujú ako posledné....my sme spokojný od Hipp a Hamé a výživy bez cukru Ovko

sjussi
18. máj 2011

@misha8 a ty si myslim psala ze uz jite i maso ze?

haniula
18. máj 2011

@ellahop po celodenním nespaní a řádění je úplně ko, tak jsem ráda, že aspon přes tu flašku to do ní dostanu... 😉

ellahop
18. máj 2011

@cara.m presne tak, prave dnes som si precitala na inom fore pre maminky nazor jednej lekarky. ak sa jedna o zdrave dieta su informacie o tom ci a kedy sa pretocilo, kolko vazi a kolko zje dobre len na to aby sa mamicky chvalili na pieskovisku. v neskorsom zivote ich uspesnost neovplyvni to, ze sa otocili v 5 alebo 7 mesiacoch.

haniula
18. máj 2011

@sjussi my už taky jíme maso, byt ze skleničky... ale kuřecí, telecí, jehněčí, králičí a krůtí... chystáme se na hovězí a vepřové... 😉

cara.m
18. máj 2011

@ellahop přesně 😉 j

monik1
18. máj 2011

Dobré ránko holky, tak jsem vás dočetla, užitečné info o příkrmech, pak budete radit nezkušené matce ještě jednou, ju? 😀 A vidím, že křtiny má většina z nás 😉

@louisiana ohledně té kašičky- ještě nevím jakou mu budu dávat - zda mléčnou či nemléčnou (vůbec jsem teda nevěděla, že je mléčná a nemléčná) - díky Hanči už to teda vím 😵 Zeptám se doktorky (jdeme 2.6. - a uvidím co mi poradí) ale když tu zas holky píšou, že kaše se má dávat až naposled, až po zelenině, jsem z toho jelen...

@neposedna děkuju moc, pošlu ti mejl do IP 😉 takže taky malá spinká s tebou v posteli, jo? My spolu spíme většinou tak od třetí ráno. A jakou máte manželskou postel? My máme 2 matrace vedle sebe - 90cm+90cm, takže malého nedávám doprostřed, aby neležel v té díře a dávám si ho k sobě a on se teda pěkně roztahuje, já nakonec spím tak na 30cm - jak to máte vyřešeno?? Zase nechci, aby spal uprostřed na nějaké dece kvůli zádičkům, když máme kvalitní matrace, chjoo, to je taky věda 😝

monik1
18. máj 2011

@kostri děkuju moc za odpověď ohledně té knížky 😉 No, já pořád doufám, že Domiš bude spát lépe až začneme od 6.m. přikrmovat.. 😉 Dítě bez dudlíku je prostě trošku víc mrzutější, že? ☹

haniula
18. máj 2011

@monik1 Moni, já ji dávám zároven se zeleninou.... na oběd zeleninu na večeři kaši a chrní celou noc jako dudek 😀 ... a dáváme mléčnou je chutově lepší...

monik1
18. máj 2011

@haniula no já taky doufám, že mi už pak prospí celou noc, vždyť je ze mně troska 🙄

Holky, dneska tam je už teď ráno krásně teplo, tak uvažuju, že bych už malému dala bodýčko s krátkým rukávem, co myslíte?? My venku ještě krátký rukáv neměli..
A ještě jedna hloupá otázka - kdy my máme ukončený 6.měsíc, když se narodil 22.ledna - je to 22.července?? Díky 😅

albao
18. máj 2011

@monik1 ja som uz dala kratky rukav a dlhe dupky, ale ked spinkala, tak som ju prikryla 😉
A ano, 22. cervence 😉 My sme rodeni 4.ledna, takze by sme s prikrmami mali zacat 4. cervence

kamusek
18. máj 2011

@monik1 Ahoj Moni řekla bych, že je to toho 22.7. 🙂 Ale taky jsem z toho byla jelen 😀

haniula
18. máj 2011

@monik1 jo je... my máme ukončený šestý měsíc 4. června a jsme rození 4.12.... já malé dával body s krátkým, ale ještě na to lehoučkou mikču... dej mu, kdyžtak dlouhý rukáv bez mikči... 😉

louisiana
18. máj 2011

@cara.m my mame chicco lyzicku a je mäkucka. malemu som nou davala kvapky a podavam aj homeopatika a pekne papka. urcite mu chcem neskor po zavedeni prikrmov davat kasu lyzickou a flasu dla moznosti nepouzivat vobec. no uvidime, vymalovala som si to krasne, ze?
hrozne sa bojim ze zavedenim prikrmov pridem o mlieko ☹ som debil, svagrina koji doteraz a jej "maly" oslavil 2 roky 😲

cara.m
18. máj 2011

@monik1 Moni když už bylo hodně teplo, tak jsem Adíka taky dala do bodyčka s krátkým rukávem. Záleží jak zrovna je a jak má v kočárku 😵
a s tím ukončeným měsícem to je tak jak píšeš 😉

louisiana
18. máj 2011

@monik1 tiez som z toho jelen, ale asi zacnem ked uz kasu tak nemliecnu a rozmiesam ju v MM 😉 uvidime co na to šimi 😉

ja mu dnes dam asi len bodycko s dlhym bez mikci ale koncom tyzdna hlasia 30stupnov tak skusime s kratkym 😉

cara.m
18. máj 2011

@louisiana já si to taky tak vymalovala. Ale já chci krmit lžičkou a i kdybych nechtěla, budu muset. Malý mi flašku nevezme, zkoušela jsem do něj přes flašku dostat Kulíška na zavodnění, když měl ten průjem a ani náhodou 😀 takže vše dávám na lžičce i toho Kulíška jsem tak dávala 😀

cara.m
18. máj 2011

@louisiana nebooooj nesmíš na to takhle myslet. Hele příkrmy budeš zavádět pomalu a stejně bude ještě od tebe pít, takže mlíčko bude 😉 a vidší viz. švagrová.
Do kdy chceš kojit? Hodě lidí kolem mě kojilo tak do roku. Já to zatím neřeším uvidím jak malý a tak. Od ségry malá třeba od roku prso nechtěla sama.

cara.m
18. máj 2011

@monik1
@louisiana já asi budu dávat mléčné, ale zeptám se ještě doktorky. Myslím, že na rozředění té kaše bude třeba dost mlíka a už vidím, jak malý řve že chce kaši a já budu odstříkávat a odsříkávat abych ji měla v čem namíchat 😀

louisiana
18. máj 2011

@cara.m 😀 😀 😀
vidis, takto som neuvazovala....šimi je po kupani tiez velmi nedockavy a akonahle zmenim ritual a nejde okamzite na prso, tak je reeeeeeeeeev, no uvidim. je pravda, ked odstriekavam pod stresom, napr. ponahlame sa niekde, tak odstriekam menej. som z toho jelen 😖

louisiana
18. máj 2011

@cara.m dlzku kojenia prenecham na šimim, neviem si zatial predstavit, ze on by prso vyzadoval a ja by som mu ho nedala 😒 asi sa to vyriesi same od seba 😉

cara.m
18. máj 2011

@louisiana taky taky 🙂 a zatím mi to hooodně pomáhá. Když někdy hodně brečí tak ho prsem uklidním, i když by se to nemělo 🙂 a v tu chvíli si řeknu, co bych si počala kdybych nekojila? 😀

sjussi
18. máj 2011

@haniula ja to prave vse delam doma a mam strach aby mu nezaskocilo tak premyslim ze mu to taky zkusim dat ze sklenicky

sjussi
18. máj 2011

@monik1 ja sem ji davala jako prvni 😀 a taky sme prezili 😀