icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

adela27
19. máj 2011

Ahojky holky, mohu se přidat do diskuse? Lucince jsou dneska přesně 4 měsíce 🙂. Dělá Vaše mimčo při pasení letadýlko? dělá to poslední tři dny.. a to se už uměla krásně překulit na zádíčka a teď nic, rozhodí ruce a letí...

cara.m
19. máj 2011

@kamusek
@sjussi my opékali špekáčky, ale na zahrádce a zrovna hezky spal. Ale když jsme někde v ruchu, tak většinou nespí 😒
@kamusek ty se máš! ale ona je hodně pohodová od narození že? Zlaté dítě 🙂

sjussi
19. máj 2011

@sirael treba ne,treba bude zvedave kukat kolem sebe z kocarku nebo z rukou 🙂

sirael
19. máj 2011

@cara.m A maly sa na tom hra? Ci k tomu to je dobre? Myslis, ze to treba, ked ma aj hrazdicku, aj hraciu deku? Lebo ja som nad tym tiez rozmyslala, ale ked zas neviem, ci to nebude zbytocnost...☹

sjussi
19. máj 2011

@cara.m nam maly chvilku spal a pak byl vzhuru 🙂

sirael
19. máj 2011

@adela27 Ahoj, no nasa mala lietadielko nerobila a ani nerobi.....🙂
@sjussi Bodaj by si mala pravdu...😀

sjussi
19. máj 2011

@sirael jasne ze mam 😀

kamusek
19. máj 2011

@cara.m Jojo, klepu to, je fakt zlatá 🙂 Je to velký spáč, prospí půl dne a celou noc 😀 Má prostě svůj rytmus. Včera slavil bratranec narozky, tak jsme grilovali venku, myslela jsem, že když je tak krásně, tak vydrží venku dýl, ale o půl 7 prostě začala plakat a museli jsme jít dovnitř. Tam se hned uklidnila, protože viděla, že chystám vaničku a mlíčko.....a o půl 8 byla ťuhá a vstávala až o půl 6 🙂 Už si manžel nemusí ani řídit budík do práce. Vstává už měsíc každý den okolo půl 6 🙂

sjussi
19. máj 2011

@kamusek ja chci taky takoveho zlatouse 🙂

kamusek
19. máj 2011

@adela27 Ahoj, vítám tě 🙂 Naše malá to sice nedělá, ale od kamarádky malá jo. A v cvičení, kde chodím říkala cvičitelka (rehabil. doktorka), že ji má vždycky na chvilku ty ruce přidržet, aby se to odnaučila.... 🙂

cara.m
19. máj 2011

@sirael já to mám pod dekou. Přijde mi, že kdyby měl deku přímo na zemi, tak je tam chladno. Tak jsem mu tam dala to puzzle a deku má pod tím

cara.m
19. máj 2011

@kamusek tak to já neznám, teda to spaní jo, to už taky vyžaduje, ale jinak dává o sobě vědět. Aaaale teď je sám na dece a pase si tam hračky. Přijde mi, že jak už se sám přetočí na bříško, je to lepší Už mě mnohem méně potřebuje 😵 😀

kamusek
19. máj 2011

@sjussi Nedám, nedám 😀😀😀 Mamča říkala, že já jsem taky byla hodná, ale tohle je prý extrém 🙂 Kamarádka říká, že je to tím, že jsem měla strašně pohodové těhotenství, žádné stresy, pořád jenom smích a sranda. Hodně jsem spala. Teda když to šlo. Pracovala jsem do 8. měsíce, stihla jsem i odstátnicovat 🙂 Tak nevím, jestli to tím je 🙂 A taky jsem měla pohodový porod....šla jsem na kontrolu, nic mi nebylo a za 5hodin byla malá na světě 😀
Ale nemysli si, umí se taky vztekat a plakat, ale je pravda, že fakt jenom když má hlad nebo ji něco bolí. Jinak je to pohodářka 🙂

kamusek
19. máj 2011

@cara.m Děkuji moc za tip. Právě že malé se teď líbí na zemi čím dál víc, tak chci taky něco takového pořídit 🙂 Máš pravdu, čím víc jsou samostatní, tak je to lepší 🙂 Teď si "stěžujeme" co všechno musíme dělat, ale až jim bude 18 a pošlou nás do háje, tak budeme ještě vzpomínat 😀

cara.m
19. máj 2011

@sirael nad tím samozřejmě 😀

ivkaj
19. máj 2011

@kamusek já jsem kupovala puzzle na zem v Globusu, měli je v akci asi za 150Kč. Koupila jsem dvě (zvířítka a čísla) a válíme se na tom oba když si hraje.

kamusek
19. máj 2011

@ivkaj Děkuji za tip. Dneska jedu do Ostravy na nákupy, tak se kouknu 🙂

ivkaj
19. máj 2011

@kamusek když tak mrkni i na celkovu velikost. Nejdřív jsem si říkala, co budu dělat s dvěma, ale teď jsem ráda, pohodlně se na to natáhnu taky a mrňous tam má dost místa.
@cara.m nezkoušela jsi Adíka vydělat z kočárku? Já už takhle na kávu chodím dlouho, když se Kryštof vzbudí, chvilku kouká a jak se začne nudit, vyndám ho ven a on kouká na ostatní lidi a je spokojený. Nedávno si i "pokecal" s obsluhou. Kafčo se dá takhle v pohodě zvládnout, s jídlem už je to obča horší 😅

albao
19. máj 2011

@ivkaj jejda! Ja som prave kupila jedno a vazne rozmyslam, ze kupime aj druhe 😝 😀 Je to skvela podlozka na to ich babetkovske prevalovanie, ale jedno je take male 😝 Alebo vymenime cleu podlahu - pena namiesot parkiet 😀 😀 😀

ivkaj
19. máj 2011

@albao noo, myslím, že kupě druhého vyjde levněji než přeměna celé podlahy 😎

ellahop
19. máj 2011

@albao no co ja viem, da sa povedat ze vonku je fajcenie dovolene a nemozme predsa ocakavat od ludi ze za to ze mame babatka tak sa oni budu menit. my sme prisli do tej pizzerie az po tych chalanoch, takze zaviselo len od nas kde si sadneme... a kedze sme si sadli blizko a oni zacali vyfajcovat, tak sme si presadli a hotovo. nejako som to neriesila. mala som na vyber. v tomto som ja vcelku tolerantna

sirael
19. máj 2011

@cara.m Ja mam tiez pod hracou dekou este jednu deku, lebo z tej dlazky ide fakt kosa...🙂

kostri
19. máj 2011

u nas je to dnes otrasneeeeeee ☹ ☹ ☹ ☹ mala cely den placeeee ☹ ☹ ☹ aj teraz som ju tristvrte hodinu tisila a nic nepomahalo ☹ ☹ ☹ konecne zaspala,este vzlyka ☹ ☹ ☹

sirael
19. máj 2011

@kostri Juj a co sa deje? Boli brusko? Zubky? Nie je jej teplo? Jujha chudatenko.......☹ Tak sa drzte......🙂

kostri
19. máj 2011

neviem ☹ rano bola ok,aj na prechadzku sme sli,zaspinkala,spala pol hodku,potom bola tri hodky horeaj sa pojedovala,ale aj zasmialaskusala som ju davat spat,nevedela zaspat,ale nakonec volajako zaspala,zas na pol hodku a odvtedy len pistala a vrieskala 😒 nemyslim,ze ju nieco boli,len nevie sa ulozit a spinkat tolko kolko potrebuje ☹ zobudi sa po pol hodke a este je unavena a nejde jej zaspinkat ☹

albao
19. máj 2011

@ellahop Vsak ano, ak pridem druha, tak sa prisposobim a sadnem si tam, kde sa nefajci. Lenze tato pani si z celej terasy vybrala Hankin kocik, prisla vedla nas a zapalila si. Tak to mi uz vadi. Celkovo sa citim utlacovana fajciarmi, skoro si uz nemam kam zajst s Hankou. Mali sme nefajciarsku kaviaren, vzdy bola plna, a nechapem preco ju zrusili ☹

albao
19. máj 2011

@kostri mala som toto predvcerom vecer ☹ Neviem ti vobec poradit, lebo Hanka hodinu plakala, az sa jej podarilo zaspat - ale nie vo svojej izbicke, lebo tam plakala len co sme vosli. Musela som predstierat, ze nejdeme spinkat.

kostri
19. máj 2011

ja neviem ci mam taku smolu,alebo si to len neviem lepsie zariadit... 😖 ked sme sli rano na prechadzku skoro uz zaspavala(boli sme na ceste do obchodu)a hanka zacala vykrikovat:ja chcem ist do obchodu,ja chcem ist do obchodu! 😠 tak samozrejme zuzka oci vyplestene 😒 potom za chvilku sa zas zacala ukladat,uz spinkala,chcela som s nou este pochodit,kym natvrdo zaspi a tak ist do obchodu,ale hanka zas spustila:mamiii,ja uz chcem ist! 😠 (ona je v tomto nepoucitelna!neviem ju naucit,ze ma byt tisko ked chce zuzanka zaspat 😒 )tak sme sli do obchodu,samozrejme este dobre nespala,tak na prvy cink sa zobudila ☹ nakupili sme,vysli von,tam zas boli rozne vzruchy,tak uz sa tvarila,ze ani spat nechce-to bola hore od pol siedmej(dnes sme mali prestavku v spani od pol piatej do pol siestej rano nespala)a bolo uz pol deviatej 😒 tak sme sli zaniest nakup domov,to uz zacala byt hanka hladna tak vypytovala jogurt,lenze zuzka uz nervozna,ze nevie zaspat,tak sme sli k lavicke,ze jej dam prsko a tak zaspi,hanka mi do toho vyhukovala,ze ona uz chce ten joguuuuuurt(je rozmaznana,alebo ziarli??neviem 😖 ale rozmaznana myslim nie je)povedala som jej nech chvilku pocka.dala som zuzke cucnut,dala som ju do kocika,ked uz zaspavala,tak hanka zas spustila tu o jogurte... 😖 nastastie zuzka zaspala,hanke som dala jogurt,sli sme na piesok,tam sa hanka chvilu zahrala a zuzka spala pol hodku,isli sme dovnutra
poobede,po tom strasnom placi,spala pol hodku 😒 tak som ju vybrala z kocika,sla som s nou na postel,dala prsko,ze zaspi..na to sa zobudila hanka 😒 -vyspala sa z poobedneho spanku,takze samo zacala vykrikovat 😒 nastastie zuzka to nejak moc nezaregistrovala,ududlala sa a zaspinkala..no a na to zazvonil telefon ☹ ide sem opravar na televizory..televizor je v tej izbe,kde zuzanka spi ☹ ☹ ☹ neviem jako to mam robit ☹

kostri
19. máj 2011

@albao jej hanicka tiez ☹ no my sme toto mali aj asi tyzden a pol dozadu ☹ ani za svet nijako zaspat a potom ani za svet utisit ☹ ale mna na tom najviac stve,ze zuzanku neutisim ani ja na rukach,ani na prsku ☹ nijako..