Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@kostri ja ju tiez nijak neutisim, ked ma tento "rapel". Prsnik odmieta, na rukach place tiez, ... proste jej "prepne" a ja sa mozem aj zblaznit, lebo absolutne nic nefunguje. Ale vzdy som aspon pri nej, tulim si ju, aj ked po takej tristvrte hodine by som si uz radsej vopchala stuple do usi ☹ Je to hrozne, ale fakt neviem. Ani moji rodicia nechapu, vraj my sme boli uplne zlate deti, nevieme si vysvetlit, co sa tej malej dusicke deje ☹
jeeee my uz spime,sem zvedava jak dlouho 😒
@albao Maty ten se naucel pistet minuly tyden a od te doby jen pisti a pisti no hruuuza 😀 az mne nekdy boli hlava 😀 http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video... snad ti na to pujde na to mrknut
Holky v čem ukládáte teď děti na noc? Já mám Adíka ještě v celoročním vaku (měl by být do 20 st. 😒 ), ale dala jsem mu jen bodyčko s dl. rukávem a ponožky. Teď je v ložnici 23 st., ale zase si myslím, že v noci to klesne, tak jsem měla strach, že by mu byla zima, kdybych mu dala třeba už krátký rukáv.
@cara.m ono je to hodne o zvyku a taky u nas bylo cely den vedro.Byli sme venku jen s kratkym rukavem a taky my mame loznici kde cele odpoledne sviti slunce,takze tam mame v lete a v takovych vedrech strasne,navic v takovem teple ani poradne nevyvetram tak je tam docela dost stupnu si myslim,no 100% tepleji nez obvykle
@albao presne tak je to aj u nas ☹ moja mami sa neska len divala na mna ,co s nou stvaram,hupala som ju na vsetky smery,spievala sto pesniciek..tulila som si ju..a ona len pistala a vrestala ☹
spala potom hodinu,nastastie opravar TV prisiel tesne potom jak sa zobudila,bola asi hodku ok a potom zase nerviky,hryzenie,jedovanie.. 😖 teraz uz spinka
som si inak presne hovorila,jak som tu pisala naposledy same vesele smajliky,ze nieco sa stane,ze som nejak moc optimisticky naladena 😝 😀
zozrala som velkonocnu kacicu 🙄 z bielej cokolady 😅 na nervy 😀
@cara.m myslim si aj ja ze ziarli,lebo ona neni rozmaznavana(teda len babka ju rozmaznava 😉 )my sme na nu dost prisni si myslim,teda tolko kolko treba..lenze ona si dost vynucuje pozornost a ja uz to niekedy nezvladam,niekey chudatko sedi aj hodinu pred rozpravkami 😔 sak jej to nevadi 😅
@kostri Adík je poslední dobou strašně zvědavý a když ho kojím a někdo promluví, přestane pít a točí hlavičku na něj. Včera tady byla 5 letá neteř a mluvila pořád, tak jsme hráli hru na Bobříka mlčení a ani to nepomohlo 😀 Tak fakt smekám, když máš už druhé dítě a fakt si nedokážu přestavit, až budu mít druhé já 😖
@cara.m no vidis!a ja som si to dokazala predstavit a vobec to neni podla mojich predstav 😒 😀 takze ty to budes mat ukazkove 😎
no ono to niekedy,ten plac vypada,jak keby ju nieco bolelo..na chvilu aj prestane,na par sekund,potom sa zas strasne rozplace,ked na nu pozrem,tak ma take cervene uplakane ocka 😒 ale tiez si myslim,ze je to z unavy
zuzanka toto tiez uz zacala robit pri kojeni..chodim na tiche miesto,na dome budem kojit uz iba v spalni a dufam,ze mi tam hanka nebude lozit,jak lozi za nami teraz 😅 lezime,zuzka papa a hanka vleti na postel a opyta sa:co jobite,mami?? 😕 😀 ale zas je krasne,ked ju obime a povie:maminka,ja zuzanku tak velmi lubim!aj ona mna,ze? 😵

este som zabudla napisat,ze kolo obeda tiez spala pol hodku a tiez som ju potom dala na prsko a na postel a uz uz spinkala,ale samozrejme sa pokadila 😒 takze zo spanku nic nebolo 😒 niekedy neviem,ci sa mam smiat,ci plakat..kazdy den mame nieco take 🙄 😅 ☹